new look
Lep pozdrav! Tudi jaz imam težave z lasmi. Želim si dolge lase, vendar ko mi zrastejo do ramen, postanejo brez leska, še tanjši kot so že po naravi, bolj mi izpadajo in ne znam jih negovati. Vedno bolj obupujem, ker vztrajam z njimi in vidim le dolge lase, neke srednje frizure pa ne najdem. Imela sem tudi že čisto kratke lase-pobarvane na rdeče, vendar sem se mogla prevečkrat striči, da sem približno ohranila “idejo”. Sedaj zopet kolebam. Lasje so mi zrasli pribl. do ramen, frizura je pa obupna. Tanki in redki lasje padejo takoj skupaj, ne morem jih z ničemer oblikovati, skratka dolgčas. Na glavi imam tudi vrtinec, ki mi “uniči” obliko, kakršna koli že je. Imam nizko čelo, zelo ozko trikotno brado in večji nos. Želim si “športno” frizuro, vendar ne čisto kratko. Kakšen nasvet? Hvala.
Frizur je dosti, samo pravo je treba poizkusiti. Mogoče ravno zaradi te prevelike želje po dolgih laseh, nimaš nikoli frizure. Postrižeš se na kratko, potem ti je žal in spet čakaš lase, vmesnih frizu pa najbrž nobenih. Problem je večji z redkimi lasmi, vendar se da najdet za vsakega neka primerna frizura.
Kaj pa podaljšani lasje ali vstavljanje pramenov? Podaljševanje las tudi zgosti lase. Edino navaditi se jih je potrebno, ker gre le za neke vrste tujek v laseh. Je pa rešitev v enem dnevu, dolgi lasje.
Pri nas začnemo s tehnikami podaljševanja las naslednji mesec, pa bomo videli rezultate.
lp alenka