Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NEW TEMA…

NEW TEMA…

Ej……od vsega tega klepetanja sem ratala lačna…………….ma lačna vsega!!!!!!!!

evo en keks!!!!

A je s čokolado???

Zvezdica..najprej lubčka na bušija, kakor vsako jutro…no skoraj vsako, tebi na lička in sedaj šibaj…papaj…popapaj vse kar ti paše…uživaj…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

CMOKA Sonči tudi tebi………….še dvajset minut in potem ne bom samo papcala, ampak se bom dobesedno nažirala!!!!!! He, he, he

Še par minutk………..in papcanje se prične.

lahko tudi s šokolado … ja seks… no, keks s čokolado… mmmmmmmmmmm :)))))

dober tek zvezdica, pa da ne boš popapcala botra meseca :)))))))))9

naj ti paše…ja ta obdobja so lepa, ko se lahko futraš z vsem…hihihi, vsi tisti kilogramčki so opravičeni, zato dober tek…lepo papaj…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Zvezdica…po malici, pa te povabim na eno kavico s sexom, prav :))))

Blagor se zvezdici;))…a moram tudi jaz imeti prej bušija, da bom deležna enakega povabila, no jaz bi bila zadovoljna tudi samo z kavico;))

ti daš kafe jest pa sex :))))))))

Kaj pa….hmmm…..brez kavice :))))))))))

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Okej, sam pol boš pa ti pomil posodo, jaz pa zvezdico :)))

Ostala sem brez besed…in brez kave…no lepa reč;))

No zmenta se…

Špičonka!!!!!!

Saj sem pridna, jaz nič ne špičim, onadva sta ta huda špičona…ko pa tebe ni…in se potepaš kdo ve kje…jaz pa pogrešam…in kako je greškati sončke…veš to prav dobro tudi ti…in jaz sem tebe cartala, ti pa mene nič…;))

Pa nisem mogel. Sem imel delo. Greva na malago

in čokolado…in še tole, jaz delam…pa si vseeno najdem čas tudi zate…;))

Ja…prav po Gorenjsko sem te odpravil, ne :)))))))))))))))))))))))))))))))))

A mogoče na terenu?

tudi tam…ja…

ja…dobro taktiko si uporabil…

Jaz pa skozi.

New Report

Close