NEW YORKER
V tej trgovini lahko najdes cel kup grde in nekvalitetne krame. Vendar pa lahko najdes tudi nekaj zelo ljubkih stvari, ki trajajo. Jaz imam eno kiklico iz te trgovine in nekaj majic. Z vsemi sem zadovoljna. In fantu sem tam izbrala ene kavbojke, ki so res lepe, moderne in mu cudovito stojijo. Tako da … Ce se potrudis, najdes kaj lepega in dobrega.
Mislim, res hvala. A zato, ker najdem vcasih kaj lustnega v New Yorkerju sem pa zafnana najstnica? Kje pa potem ti kupujes? V Dolce in Gabana? Je to zate dost o.k. al pa so tam zafnane stare mame? dej no, svoje mnenje lahko poves na bolj ustrezen nacin. Jaz pa kupujem v NY, ker dobim ugodne in velikokrat kvalitetne stvari, ne maram pa H&M, ker je nabito poln mamic z vozicki iz katerih se derejo navelicani dojencki, matere pa se dobesedno pulijo za tiste cunje in z vozicki povozijo, vse , kar jim je na poti….No, bom raje nehala, ker sem danes nekam borbeno nastrojena…
Za mene se splaca pogledat se v Orsey, v Benetton in v Esprit. Se vedno najde kaj o.k. in za zmerno ceno.