Najdi forum

Newdot~1.DLL

Sicer nekateri av produkti še kar shajajo en z drugim, ampak jaz bi si vseeno izbral samo enega. Antivir morda res ne najde čisto vseh, vendar hujše in tiste, ki so bolj pogosti sigurno najde in tudi odstrani.

Če se ti mašina ne obeša in ne zaznaš kake hude upočasnitve, potem pač pusti oba gor, če ne vrzi nod dol in uporabljaj antivir.

Hvala za odgovor.
Zakaj misliš, da je Antivir boljši od NOD 32?
Se drugi strinjate z njim?

Noben AV ni najboljši! Vsak ima svoje dobre in slabe strani. Vsak zna odkriti veliko stvari, zna pa tudi kaj neodkriti. To lahko izveste tudi iz testov (ampak večina testov ni čisto realnih – npr.: nekje je nod32 najboljši, nekje pa je v zadnji zlati sredini). Probaš kdo tvojemu računalu najbolje ustreza, kakšne ima dodatne storitve… Lahko povem lasten primer: Imel sem inštaliran NOD32 (našel nič), potem imel Symantec CE (našel nič), nazadnje sem inštaliral Trend Micro PC-cillin Internet Security 2005 in mi je našel Trojanskega konja, pa to brez update-a, kasneje ko se ga update-u, je našel še nekaj več nesnage.

Lp, Max

Vidim da ga hvalijo, ampak mene ni prepričal. Bom v kratkem probal Kaspersky AV, mogoče tudi novo verzijo F-secure in bomo vidli kaj bo.

Lp, Max

Nekaj testov:

Lp, Max

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close