Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek next kje kupiti?

next kje kupiti?

enkrat so mi že punce napisale kje se da v sloveniji kupiti next oblačila ( ena spletna stan je , ni od next ampak slovenska) pa nikjer ne najdem :-(((

če lahko katera pomaga

Zdajle ti iz glave ne znam povedati ime strani. Mene je od nakupa odvrnilo to, da je dostava do 20 delovnih dni.

Ne vem če bo to pravo, ampak mislim, da Next prodaja tudi Halens ali Cellbes.
lp

Zakaj pa ne direkt pri nextu?. dostava v treh dneh še nekaj dni

mah nimam kartice za plačevanje v tujini :-((

Jaz sem včeraj dopoldne naročila stvari pri Next-u v Angliji, jutri ob 12h mi jih bo DHL že dostavil na dom.

Vedno pride v dveh, treh dneh največ. Pošljejo ti Tracking no. in lahko iz ure v uro slediš, kje je tvoja pošiljka trenutno. Tako točno veš, kdaj bo dostavni servis pri tebi doma pozvonil. Če te dopoldne ni doma, daš naslov službe in ti prinese tja, ker moraš pač podpisati prevzem.

Pri Halensu in Cellbesu nimajo posebej velike izbire, pa še dražje je, traja pa več kot en mesec da pride, da že pozabiš, da si kaj naročil.

Plačilno kartico naročiti v banki pa res ni kak problem, saj jo imaš potem tudi za doma, pa še odloženo plačilo je – kupiš zdaj, plačaš drug mesec. Meni je to super. Kupujem vse samo še v tujih kataloških hišah, pa še prijazni so zelo, vse se lahko zmeniš, če kaj posebnega hočeš.

Njabrz imas v mislis Iz Anglije http://www.izanglije.com/

mi lahko prosim tiste ki kupujete s to kartico poveste koliko plačaujete za to na mesec? verjetno nekaj mora bit , ne moreš samo imet kartice

hvala

Govorimo o kreditni kartici, letna clanarina je zelo razlicna. Lahko pa plačujes tudi preko paypaly, rabis samo Maestro.

Govorimo o kreditni kartici, letna clanarina je zelo razlicna. Lahko pa plačujes tudi preko paypaly, rabis samo Maestro.[/quote]

jaz mam viso pri nlb že več elt izključno za nakupe v tujini oz po netu, plačam pa cca 20e na leto, se mi zdi.

Mene pa zanima kakšna je poštnina. A je določena z višino nakupa?

Hvala 🙂 .

Govorimo o kreditni kartici, letna clanarina je zelo razlicna. Lahko pa plačujes tudi preko paypaly, rabis samo Maestro.[/quote]

jaz mam viso pri nlb že več elt izključno za nakupe v tujini oz po netu, plačam pa cca 20e na leto, se mi zdi.[/quote]

Članarina za Viso od NLB je točno 18 € na leto, sem jo ravno ta teden plačala, zato vem.

Njabrz imas v mislis Iz Anglije http://www.izanglije.com/%5B/quote%5D

Ne, tole je pa neuporabno, pa še dražje, pa dolgo traja. Treba je kupiti direkt pri Nextu in čez dva dni imaš, pa brez vsake poštnine je. Pa še popuste imajo v tem času. Daleč najceneje in najhitreje.

Next nima nobene poštnine, Halens in Celleb jo pa imata.

Sprasevala je po spletni strani in to je to.

Najceneje in z najvec izbire pa je, ce poznas koga, ki gor zivi. Narocis na njegov naslov, on pa poslje naprej ali pa prinese.

Kakšne so pa številke, če jih primerjamo s C&A ali H&M. Namreč sem tik pred tem, da nekaj naročim pa odlašam, zaradi številke. Cm so primerljivi z našmi ali moram kaj prištet/odštet?

Hvala vsem!

Sprasevala je po spletni strani in to je to.

Najceneje in z najvec izbire pa je, ce poznas koga, ki gor zivi. Narocis na njegov naslov, on pa poslje naprej ali pa prinese.[/quote]

Lahko gre tudi v Next trgovino iskat.

New Report

Close