Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NEXT naročilo….Izkušnje?

NEXT naročilo….Izkušnje?

Spoštovani…

Mi lahko prosim poveste iz prve roke, v koliko dneh ste dobile paket na dom? Ste bile z naročenim zadovoljne? So številke oblačil primerljive z našimi?…

Hvala in lep pozdrav…

Jaz sem zelo zadovoljna, kupujem tam že več let. Zadnje čase odkar pošiljajo z DHL, pride v treh dneh, prej je pa trajalo en teden. Številke so normalne, mi je vedno vse prav, tudi ostalim v družini. Tudi spodnje perilo je v redu, pa čevlji in torbice tudi.

Naročeno dobiš zelo hitro (v 2-3 delovnih dneh). Jaz naročujem večinoma oblačila za otroke in sem zelo zadovoljna. Številke so normalne.

Naročam otroško, kar dosti in sem zadovoljna.
Kot so že povedale pred mano, dostava je zelo hitra.
Otroške številke so morda malo večje kot naše.

naročam že par let. ko pošljejo, dobiš naslednji dan. nazadnje naročila v soboto zvečer, v pon so poslali, danes dobila. prej sem imela pa dvakrat slabo izkusnjo, da so mi odposlali sele par dni po tem, ko sem placala ( dobis tracking number, zato ves, kdaj posljejo …). zelo zadovoljna z vsem, kar kupim. stevilke normalne.

zelo hitro pride. prej, ko ti rata prit v štacuno :-)))
V glavnem dobre izkušnje, kupujem za otroke večino tam, številke so primerljive, le pri čevljih nikol ne veš, zato jaz tega ne. Mogoče je kdaj kje vprašljiva debelina stvari, ko naročas pozimi, pa dobiš kake tanjše hlače oz. ne veš, al je podloženo al ne. Drugače priporočam, čeprav včasih so bli moji otroci daleč naokrog eni redkih z Next cotami, zdej jih je pa že skor ‘kot HM-jevih’…
Za sebe sem se večkrat opekla, zato redko naročam.

Hvala vsem…A pa imajo kdaj pri NEXT-u tudi razprodaje na spletu.

Jaz pa ravno prvič naročam in imam en problem, če bi mogoče katera vedela.
Ko grem, da bom naročila, dam jezik slovenščina, nato pa My account. Pri Sign in vpišem e-mail in geslo, nato pa napiše kakor, da ni dostopa do mojega računa, vendar me za kartico sploh ne vpraša. Isto se zgodi, če grem prej narediti nakup in grem potem na plačilo. Ker prvič nakupujem sem se tudi registrirala. V čem bi bil problem, da ne morem priti do podatkov o kartici?

Hvala

Sem hotela naročiti nekaj stvari, ampak tiste meni najbolj všečne so SOLD OUT!!!!
Saj ne morem verjeti!
Saj se poletje še niti začelo ni!

Dajte povezavo na spletno stran, kaj je to?

http://www.nextdirect.com/si/sl/home

Danes sem nekaj naročila pri njih v znesku 25 € s poštnino. Pozabila sem, da so od danes nova pravila za tretje države.

Ko bo poštar prinesel, koliko bom mogla še plačati ddv?

Najbrž nič ker pošiljajo iz nemškega skladišča.

Odgovor na objavo uporabnika
Sorci, 01.07.2021 ob 16:50
    Najbrž nič ker pošiljajo iz nemškega skladišča.

O Super, hvala za info.

New Report

Close