NEXT naročilo….Izkušnje?
naročam že par let. ko pošljejo, dobiš naslednji dan. nazadnje naročila v soboto zvečer, v pon so poslali, danes dobila. prej sem imela pa dvakrat slabo izkusnjo, da so mi odposlali sele par dni po tem, ko sem placala ( dobis tracking number, zato ves, kdaj posljejo …). zelo zadovoljna z vsem, kar kupim. stevilke normalne.
zelo hitro pride. prej, ko ti rata prit v štacuno :-)))
V glavnem dobre izkušnje, kupujem za otroke večino tam, številke so primerljive, le pri čevljih nikol ne veš, zato jaz tega ne. Mogoče je kdaj kje vprašljiva debelina stvari, ko naročas pozimi, pa dobiš kake tanjše hlače oz. ne veš, al je podloženo al ne. Drugače priporočam, čeprav včasih so bli moji otroci daleč naokrog eni redkih z Next cotami, zdej jih je pa že skor ‘kot HM-jevih’…
Za sebe sem se večkrat opekla, zato redko naročam.
Jaz pa ravno prvič naročam in imam en problem, če bi mogoče katera vedela.
Ko grem, da bom naročila, dam jezik slovenščina, nato pa My account. Pri Sign in vpišem e-mail in geslo, nato pa napiše kakor, da ni dostopa do mojega računa, vendar me za kartico sploh ne vpraša. Isto se zgodi, če grem prej narediti nakup in grem potem na plačilo. Ker prvič nakupujem sem se tudi registrirala. V čem bi bil problem, da ne morem priti do podatkov o kartici?
Hvala