Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek next oblačila za otroke

next oblačila za otroke

zanima me kje kupujete next oblačila? ali se samo preko neta naroča al se prodajajo tudi v sloveniji v kakšni trgovini? so mi zeloooo všeč ampak mi rabljena takoj poberejo ( sem prepozna) , nova so pa verjetno draga ampak me vseeno zanima.

hvala

samo prek neta se dobijo..

Dobiš jih lahko tudi preko naše spletne trgovine HALENS.SI, samo nimajo vsega…cene so pa priblizno iste.
Je pa fajn ker če kaj pošiljaš nazaj imaš manjšo poštnino kot za Anglijo. Pa plačilo je po povzetju kar je super, če nimaš kartice in ne moreš kupovati preko neta iz Anglije.

o super hvala za info
ja nimam kartice zato bi tole še najbolj v poštev prišlo

Niso tako zelo draga, pa še brezplačno pošljejo v Slovenijo.
Next stran

Pa en lep dan želim, Joan

Kje ti pa to piše,da pošljejo v Slovenijo in to brezplačno? Ne najdem nikjer.

Na nihovi strani. Je pa ziher, naročam že nekaj časa in poštnine še ni bilo . Pojdi pa na slo stran.

New Customers
My Account
Sizing Guides
Technical Help
Terms & Conditions
Contact Us

How much does shipping cost
Your order will be shipped out in special Next packaging. Our shipping charge is currently free of charge, regardless of how large your order is.

Veš, ne piše slovensko, ker so Angleži. Drugače pa pošiljajo stvari povsod brez poštnine, ne samo v Slovenijo. Pa vse na strani je za trotle napisano in ni noben problem najti. Je pa res potrebno dobro znat angleško, drugače kupuj raje v Kiku in Mani.

In zakaj ji nisi raje pomagala najti, kje piše? Ne vem no, je treba bit takoj za vsako figo žaljiv?
Morda ti bo nekega dne ona kaj prevedla iz francoščine. 😛

hočeš rečt da v kiku in mani kupujejo trotli????
grozno kakšna bedna oseba si….za zamislit se

je ena trgovina, kjer prodajajo next.

vse zamešala … v supernovi je trgovina bambini, kjer prodajajo obleke za otroke Name it.

New Report

Close