Nezadovoljne stranke – reklamacije
Jaooo, 22.11.2024 ob 22:12
Si ti Danijela? V Facebook sem vtipkala Tae Morei in ven je prišla tvoja objava pred pol ure. Groza, groza, jaz bi jih tožila. Las uničen, stopničasto porezan, kot bi strigel 3 letni otrok, kar v šopih odrezano, kot bi nekdo rezal z ziletko. Vidim pa da sem tudi jaz zablokirana, vidim le Tae Morei Srbija. Ne pa slovenski tae morei. Le s čim sem se jim pa jaz zamerila, hahaha. Če ta firma tako dela, naj čimprej tole ven pride. Tebi pa svetujem da se obrneš na tržni inšpektorat . Tu ne bodi tiho. Srečno .
Za tiste…ki mislijo da kar sem napisala ni res…
[/quote
Frizerka je lase odrezala z mašino na britje…. V šopih. Pač noro slaba izkušnja.
Striženje s škarjami lahko človek samo sanja. Ko sem ji rekla da mašina za britje ni namenjena za striženje dolgih las ker konice razcefra, mi je ženska rekla da sem nazadnjaška, ker škarje so pase’ in da bi morala probati striženje s svečo…. Iz leta 1960… Bolano kaka aroganca in nesramnost.
Ljubljana feizer, 22.11.2024 ob 20:26
Še isti dan doma ko sem se počesala sem napisala mail z reklamacijo. Tri tedne nimajo časa niti pet minut, da bi pogledali kaj so naredili kljub temu da sem jim poslala več kot 10 slik.
Trikrat so mi že postavili termin kdaj naj pridem in vsakič so zadnji dan odpovedali in ponovno prestavili za en teden.
Danes sem na njihovi fb strani napisala pripombo in so me v trenutku prej kot v minuti zablokirali.
Ko sem njihovi frizerki rekla, da sem pričakovala kvalitetno odrezane špice s frizerskimi škarjami in ne z mašino za britje, mi je odvrnila da bi morala poskusiti striženje s svečo (kot so to počeli leta 60) … !? Kritike enostavno ne prenesejo.
Do pasu dolge lase imam zdaj skrajšane do ramen (to je bilo za njih rezanje špic). Pokazali in obljubili so pričesko v jesenskih tonih s karamel prameni. Fotografija je izgledala fantastično.
Na blond laseh so najprej narastek pobarvali v črno in poskušali narediti dva črna pramena (čeprav so obljubljali pramene karamelne barve). Natopiranih pramenov po pranju niso mogli razčesati zato imam levo in desno na glavi potrgane cele čope las.
Če zapnem lase v čop mi okrog glave štrlijo potrgani lasje v različnih dolžinah kot regratova lučka. Nekateri čopki so dolgi tudi samo 5 cm.
Sfrizirajo vas, da na hitro nekaj izgleda, çe imate sreço tako barva kot izgled trajata do prvega pranja sicer pa samo do prihoda domov.
15 let nege las in puščanja dolgih las, so uničili na hitro – KER JIM JE VSEENO. Važno, da ste plaçali.
Seveda na googlu ne obstajajo, ker komentarjev ki se na googlu napiše nihče ne more brisati.
Plačilo pa ne izvedete tako kot pri vsakem normalnem frizerju po opravljeni storitvi ampak vnaprej!!! Cena storitve je čez 200 eur… Aja pardon “samo” 147€, ker vam dajo popust.
No, tole pa res tezko verjamem.
Da ne vidis s cim te strizejo in da ne reagiras, ko nima v rokah skarje, ampak masinico, sori, jaz tega ne bi dovolila ze v startu.
In da pri dolzini las do pasu(!) ne vidis, da ti odreze 50cm las, sori, ne verjamem!
In kateremu frizerju placas v naprej?! Se nikdar nisem placala v naprej!
In ja! Sem res enkrat pred 20 leti 2x opozorila frizerko, tretjic sem vstala in zahtevala, da mi da fen, da si posusim lase in grem, ker to kar dela, ni bil dogovor.
hm…, 23.11.2024 ob 09:07
No, tole pa res tezko verjamem.
Da ne vidis s cim te strizejo in da ne reagiras, ko nima v rokah skarje, ampak masinico, sori, jaz tega ne bi dovolila ze v startu.
In da pri dolzini las do pasu(!) ne vidis, da ti odreze 50cm las, sori, ne verjamem!
In kateremu frizerju placas v naprej?! Se nikdar nisem placala v naprej!
In ja! Sem res enkrat pred 20 leti 2x opozorila frizerko, tretjic sem vstala in zahtevala, da mi da fen, da si posusim lase in grem, ker to kar dela, ni bil dogovor.
Jaz sem na Facebooku videla njeno objavo in ima grozljivo , kot bi lase žagali, vmes so kar šopi daljših, ki jih niso mogli porezati . Poglej na Facebook , vtipkan take morei Danijela.. Mene so tudi na Tae Morei zablokirali, sploh ne vem zakaj, mislim da sem pred leti komentirala da njihova oblačila niso praktična, to je le za lepo slikico in konec. Sama svetleča sintetika. In očitno sem ven nemudoma letela, nisem niti porajtala da so me blokiral. Jaz bi se obrnila na tržni inšpektorat. Plačaš pa res vnaprej pri njih, kar je neumno, da pri toliko konkurenci pristanejo stranke na tak način.
Imam elektronsko pošto, ko se dogovorite za termin pošljejo trr podatke kam nakazati in jasno o debeljeno in pod črtano napišejo da je termin potrjen ko plačate.
A res mislite, da vsaka stranka ki je nezadovoljna laže?
Ko sedite obrnjena proti ogledalu, pogrnjena s pregrinjalom in je vaša frizerka skrita za vašim hrbtom ne vidite koliko striže, dokler ni odrezala. (ker nimate oči na hrbtu)
Kaj frizerka počne vidite samo če imate kratke lase.
Ljubljana feizer, 23.11.2024 ob 11:06
Imam elektronsko pošto, ko se dogovorite za termin pošljejo trr podatke kam nakazati in jasno o debeljeno in pod črtano napišejo da je termin potrjen ko plačate.
A res mislite, da vsaka stranka ki je nezadovoljna laže?
Ko sedite obrnjena proti ogledalu, pogrnjena s pregrinjalom in je vaša frizerka skrita za vašim hrbtom ne vidite koliko striže, dokler ni odrezala. (ker nimate oči na hrbtu)
Kaj frizerka počne vidite samo če imate kratke lase.
Avtorica, jaz ti verjamem. In glede Tae Morei sem že toliko slabih izkušenj ravno tu brala, seveda drugje jih brišejo. Jaz se jih izogibam na daleč.