nezazelene e-mail rekl.ponudbe
Lep pozdrav. Lepo lepo prosim za nasvet kaj naj naredim, da se znebim reklamnih ponudb na e-mailu? Odprla sem si e-mail na hotmailu in v enem dnevu dobim gor tudi cez 20 raznoraznih reklamnih sporocil. Tujih seveda. Saj vem, da lahko vsakega odprem in na koncu vsakega je tudi kako se odjavis ampak meni se ne zdi vredno tudi odpirati jih…. Ene par sem removala na ta nacin, vendar je vsega skup prevec. Ali lahko kaj naredim oziroma ali je kje v kaksnih opcijah, da to odjavim? Lepo lepo prosim, ker bom popenla od vsega tega. Saj niso normalni….takole okupirat cloveka. Hvalezna sem vam za kakrsnokoli informacijo kako se teh mailov znebit, da sploh ne bi vec prihajali. Hvala in lep pozdrav, Damjana.
Verjetno najboljše, da greš na kak drug zastonjski mail, npr Yahoo al pa email.si, ker hotmail je glede tega čist v p***i.
Pa pazi, ko se prijavljaš, da ni kje kaka majhna kljukica skrita, da ti lahko pošiljajo reklamna sporočila.
Aja, pa ne preveč vpisvat svoj mail na raznorazne strani, kjer ga zahtevajo, ker potem bo zlo hitro polno spama v inboxu.
Hej, na hotmailu imaš “junk mail”. Malo si preberi, toda mislim da je tako da ti potem te reklame meče v “junk” mapo, kjer jih lahko tudi pregledaš, se pa avtomatično brišejo po določenem času.
lp
Hvala Emil za odgovor. Sem ze aktivirala junk mail filter. Upam, da bo bolje. Lp.Emil je pisal/pisala:
>
> Hej, na hotmailu imaš “junk mail”. Malo si preberi, toda
> mislim da je tako da ti potem te reklame meče v “junk” mapo,
> kjer jih lahko tudi pregledaš, se pa avtomatično brišejo po
> določenem času.
>
> lp
malo poglej pod nastavitve,ker lahko tudi junk mail blokiras,tako da tudi tja ne bos dobivala poste,saj ti hitro zasede mail box.
Z blokado spamerjev kaj dost ne boš nardila, saj so spamerji pametni možakarji(tud kakšna možakarca je verjetno med njimi) in svoje from adrese spreminjajo(oz jih naključno generirajo), tako da boš hitro zapolnila tisto zgornjo mejo blokiranih naslovov, ki jo hotmail podpira. Spam filter (Junk Mail) je precej boljša varjanta, vendar ni odvisna od tebe, ampak se moraš pač nanjo zanest, kjer pa je hotmail spet bolj šibak(vsaj kolkor sem ga imel jaz priložnost vidt).
Forum je zaprt za komentiranje.