Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Neželeni posnetek Raaya in Marjetke

Neželeni posnetek Raaya in Marjetke

Ko sta tekmovala na tujih talenti jih je Simon Cowell prekinil sredi skladbe in jih nagnal z odra.

S tem se nikoli nista pohvalila, je pa objavil pevec Krt.

Ja in?

Daj link do posnetka

Res je sramotno videti njih poskus na svetovnem odru. Se ne čudim, da o tem ne govorita.

Verodostojnost izjave avtorja je itak vprasljiva, ampak vseeno-a vi resno mislite, da bi jan plestenjak, kreslin, tanje in mance in ostali uspeli na svetovnem odru? Saj se hecate a ne 🤣🤣🤣

Saj kako pa je bilo na Evroviziji takrat? Obupen glas, pačenje in fušanje.

Na X Factorju 2010 so se sodniki krizali, ko so fusali. V bistvu sploh niso znali peti. Simon je z roko pokril obraz, da se ni videlo, kako se krohota. Domov jih je posal z besedami: “Sorry, guys”.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8024, 30.05.2025 ob 06:17

Daj link do posnetka

.https://www.youtube.com/watch?v=IS_cy_tU72g

Hvala za posnetek.

Meni itak nista bila nikoli ne simpatična, niti se ne znata obnašat, niti ne znata peti.

Zdaj so jim pa še drugi povedali.

Upam, da tale maraja ne bo nikoli več sodnica na Talentih.

Je pa res fuuuuuul videt na posnetku 🙄

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10448, 30.05.2025 ob 08:59

Je pa res fuuuuuul videt na posnetku 🙄

Dovolj. Totalno so razglašeni…

Ti talenti in x faktorji   so  dejansko  platforma za iskanje novih talentov,  in Slovenija je bila med slabšimi najdenimi talenti. Keučevka je bila  recimo  nadarjena, ampak  ne pa nadpovprečna do te mere da bi se uveljavila.  Tedva kljukca , pa niti pozornosti nista pritegnila na  nekem izvenslovenskem izboru, a potem  je pa ta  fušarka sodnica….

resno al kaj….   in sedaj bi bila onadva  ” bijonca  in j-z”

ne bodite nesramni, začetki niso lahki, Marjetka se je naučila peti in jaz jo zelo rada poslušam

Naj nekdo hitro spravi ta posnetek, ker bodo spet brisali.

Tale sramota mora ostati vedno vidna.

zakaj spraviti, zakaj ste tako škodoželjni, ste vsi tako popolni?

663 – a dej no Aleš, ne bit tok obvious, hahaha

O, najlepša hvala. Nisem vedela za to njeno sramoto. Mi je všeč, da se taki posnetki ohranjajo, ker se zdaj dela taka carica in ocenjuje druge in postavlja nad druge.

Ta posnetek je star sto let in ni neka skrivnost…

Mogoče zate ni skrivnost. Jaz sem za to slišala prvič.

haha in ona zdaj pametuje mladim..sama pa še pri 20 plus ni znala nič pametnega skupaj spacat, so jih nagnali z odra kot zadnjo smet..

https://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-traci/izbrskali-smo-posnetek-raaya-in-marjetke-za-katerega-si-zelita-da-ne-bi-obstajal-video/

Je bilo pred kratkim objavljeno v slovenskih novicah

zakaj spraviti, zakaj ste tako škodoželjni, ste vsi tako popolni?

Ne gre se za popolnost, ampak za pomanjkanje samokriticnosti.

New Report

Close