Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nežka Poljanšek – sinoči pri Zvezdani

Nežka Poljanšek – sinoči pri Zvezdani

Sem gledala sinoči Zvezdanino oddajo in Nežko Poljanec, fizio/psiho terapevtko… tudi pri Tini Maze.
Sem bila presenečena, ker deluje dokaj medlo. Se res čudim, da sta se ujeli z energično Tino.
Mislim, da je to Tini pomagalo pri umirjanju (verjetno), sposobnostih, na psihični ravni…., da jo še zdaj obiskuje.
In spet ena fantastika, v katero moraš verjet. “Duša ujeta v telo….. pustit bolečini, da sama najde izhod iz telesa… pa take. Vi to res verjamete?

Da pa začutiš, da s z enim človekom bolj kompatibilen (ne nejadem primernejšega izraza), z drugim pa manj, verjetno občuti vsak izmed nas. Slej ko prej. In ni treba ravno polagati rok na telo, da začutiš hlad.
Pa vsa ta sanjska navezanost na babico – tudi jaz, na obe babici, samo ne delam iz tega kšefta in dobička. Cel kup travm, padcev in vrhov imamo vsi.

Ima pa gospa Nežka res en mil izraz, take nežne, dobrohotne učke. To ima malo ljudi.
Jaz ‘ocenjujem’ ljudi po gubi med obrvmi in ustnih kotičkih. Če je to izrazito, povešeno – adijo!

Imam sosedo, ki se zadnja leta dela ‘lepo’. Vsa prijazna, zgovorna….. Ko bi vi videli njen izraz na obrazu, ko misli, da jo nihče ne vidi. Tako smrtonosen, tako grozljiv, da ji ne verjamem niti ene besede, ko me hoče zaplest v pogovor na stopnicah.

Nežka + Zvezdana nista povedali nič novega. Nista omenili denarja. Ko je keš v igri, ne moreš/smeš enega poslat v tri pm!
Eni plačujejo, da se jih (vsaj) nekdo dotika, klepeta in miluje, drugi pa upam najdejo ‘srečo’ v svoji okolici, doma.

V zadnjem obdobju je zelo v ospredju duhovnost. Izrazito pri duhovnih učiteljih, pri drugih, kot so fizioterapevti pa v nekoliko manjsem delezu. Čeprav ta teorija o fizicni bolecini, ki naj bi bila pravzaprav dusna, custvena, je sedaj – ocitno – ‘moderna’ pri vseh. Dejansko je verjetno res, da marsikaj fizicnega izhaja iz psihe. A vse, in v tako vselikem deležu pa po moje ne.najbrz je stvar v tem, da se sedaj vecji prostor v medijih prepusca tovrtnim teorijam, zato je o tem govora na vsakem koraku… Ce ljudem pomaga, zakaj ne …
Ceprav je pa res, da po drugi strani tudi v znanstvenih raziskavah, ki so bile ze veckrat narejene, objavljene, ugotaavljajo pomen ‘placebo’ ucinka, torej skupina ljudi, ki dejansko ne dobiva pravega zdravila, pa vseeno poroca o izboljsanju, izginjanju boloecine….torej….?

Sem pa res bila presenecena nad omenjeno terapevtko, sem mislila, da je zgolj klasicna fiziterapevtka …

Bilo je navadno klobasanje v tri krasne, kot je to zdaj moderno. Zvezdana ima sem in tja krasne goste in oddaje, včasih pa precej mimo mahne in ni za gledat do konca.

Včerajšnje oddaje nisem gledala. Imam pa z Nežko odlične izkušnje.
Hčeri je po parih terapijah odpravila bolečeine hrbtu, ki so se vlekle skoraj eno leto in je vmes hodila tudi na dve različni fizioterapiji, ki je žal nista kaj prida pomagali.

Meni je tudi odpravila bolečine v rami.

Nežka je v prvi vrsti res odlična fizioterapevtka. Potem pa ti med samo terapijo sem in tja navrže kakšno tako ugotovitev, da ti kar zmanjka sape, ker te zadane v nulo.

Meni je bila super oddaja, zelo mi je bila všeč Nežka in vse kar je povedala. Milina, pretočnost, odprto srce…moj vzor.
Ni mi bilo všeč edino, da je govorila o Tini Maze. Če mene vprašaš, se o pacientih ne govori z imenom in priimkom.

Kako je pustila celo leto hči, da trpi muke? Zakaj ne takoj?

Kako je pa tebi odpravila bolečine v rami? Zakaj si jih sploh dobila?

In da med terapijo navrže kaj, da ti vzame sapo? Jasno, saj ves čas govori: “Bodite v svojem telesu.” Ne odplavat, ne sanjat…….

– meni pa ravno odklop pomaga od vsakodnevnih težav. Prav prisilim se, da nisem v ‘svojem telesu’! Zvečer sanjam svoje želje (neuresničljive), kot sem v otroštvu brala pravljice.

Sanje……. kako si lep, dober, uspešen………. čeprav okoli tebe letijo krožniki, starši zahtevajo, šola…… igra zunaj…….. cel kup dela.

Jaz sem si vedno želela tak DOM, kot je na razglednicah za Božič. Ene sama sreča, umirjenost, vse čarobno. Kljub snegu so svetla okna, za njimi toplota in veselje.

Teh občutkov danes nimam več, pa ima vse! Vse ali nič! To me boli….

Bila je izvrstna oddaja in izvrstna gostja.
Poljanšekove nisem poznal in danes sem ponosen, da imamo takšne ljudi.

Z eno besedo. Bravo.

Sedaj pa avtorici teme.
Si ena glupača, trda kot kamen!

A kar tako se greš ti? Navedi nekaj? Pojasni. Zakaj avtorico ponižuješ? Te Nežka še ni imela v rokah?

In da med terapijo navrže kaj, da ti vzame sapo? Jasno, saj ves čas govori: “Bodite v svojem telesu.” Ne odplavat, ne sanjat…….

– meni pa ravno odklop pomaga od vsakodnevnih težav. Prav prisilim se, da nisem v ‘svojem telesu’! Zvečer sanjam svoje želje (neuresničljive), kot sem v otroštvu brala pravljice.

Sanje……. kako si lep, dober, uspešen………. čeprav okoli tebe letijo krožniki, starši zahtevajo, šola…… igra zunaj…….. cel kup dela.

Jaz sem si vedno želela tak DOM, kot je na razglednicah za Božič. Ene sama sreča, umirjenost, vse čarobno. Kljub snegu so svetla okna, za njimi toplota in veselje.

[/quote]

Ona ni nič pustila hčere celo leto, ampak jo je v dveh ali treh seansa porihtala. Hči je prvo hodila na fizioterapijo na napotnico, ki ji ni popolnoma nič pomagala. Potem je hodila privat k drugem fizioterapistu (tudi priznanem), ki ji je sicer bolečine nekoliko omili, odpravil pa ne. Potem je Nežka končno imela čas (ker prej je hodila naokoli s Tino) in v treh tednih hči zrihtala.

Kalcinacije v mišicah, sedeče delo, mikro poškodbe, premalo gibanja, leta. Ona ima posebno tehniko razbijanja kalcinacij s palčkami, boli, da komaj zdržiš, ampak pomaga.

Niti enkrat med terapijo ni govorila tega kar pišeš. In med terapijo ni šans, da kam odplavaš, ker to ni neka sproščujoča masaža, ampak fizioterapija, ki je bolj ali manj neprijetna in na trenutke celo zelo boleča.

Kaj si hotela s tem povedat, pa ne razumem.

A si lahko to oddajo kje ogledam? Televizije nimam.

Po mojem bo prej ali slej na netu. Poglej na stran rtvslo.si

[/quote]

Ona ni nič pustila hčere celo leto, ampak jo je v dveh ali treh seansa porihtala. Hči je prvo hodila na fizioterapijo na napotnico, ki ji ni popolnoma nič pomagala. Potem je hodila privat k drugem fizioterapistu (tudi priznanem), ki ji je sicer bolečine nekoliko omili, odpravil pa ne. Potem je Nežka končno imela čas (ker prej je hodila naokoli s Tino) in v treh tednih hči zrihtala.

Kalcinacije v mišicah, sedeče delo, mikro poškodbe, premalo gibanja, leta. Ona ima posebno tehniko razbijanja kalcinacij s palčkami, boli, da komaj zdržiš, ampak pomaga.

Niti enkrat med terapijo ni govorila tega kar pišeš. In med terapijo ni šans, da kam odplavaš, ker to ni neka sproščujoča masaža, ampak fizioterapija, ki je bolj ali manj neprijetna in na trenutke celo zelo boleča.

[/quote]

In kako to dela? S svojo energijo? Kako?

So pa res ene sile, ki jih nekdo občuti, zavesti in pomaga. Smo imeli pri nas (mala firma) ene dve leti v novi stavbi, da so zbolele 3 ženske/na leto za rakom. Panika! Skoraj 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} žensk je bilo resno bolnih.
Najamemo enega majstra, ki je z energijo odvračal vraže, napolnil prostore s pozitivo.

Veste kako se je končalo? Res je zdaj uredu, čez kakšen mesec se je ta gospod umaknil in čez eno leto še sam umrl.

Mogoče pa so se samo zamenjale generacije…..

[/quote]

So pa res ene sile, ki jih nekdo občuti, zavesti in pomaga. Smo imeli pri nas (mala firma) ene dve leti v novi stavbi, da so zbolele 3 ženske/na leto za rakom. Panika! Skoraj 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} žensk je bilo resno bolnih.
Najamemo enega majstra, ki je z energijo odvračal vraže, napolnil prostore s pozitivo.

Veste kako se je končalo? Res je zdaj uredu, čez kakšen mesec se je ta gospod umaknil in čez eno leto še sam umrl.

[/quote]

Pa o kakšni energiji ti sanjaš, klasična fizioterapija, manualna terapija, z rokami, komolci, valjarjem, posebnimi palčkami z gumijasto konico, športna masaža, ultrazvok, vaje … odvisno kaj rabiš.

Nežka je v prvi vrsti fizioterapevtka in to ena najboljših. Šele potem pride vse ostalo.

[/quote]

Pa o kakšni energiji ti sanjaš, klasična fizioterapija, manualna terapija, z rokami, komolci, valjarjem, posebnimi palčkami z gumijasto konico, športna masaža, ultrazvok, vaje … odvisno kaj rabiš.

Nežka je v prvi vrsti fizioterapevtka in to ena najboljših. Šele potem pride vse ostalo.
[/quote]

V oddaji je točno povedala, da začuti človeka. Hlad ali voljnost…. ( Pa še keš :-))! )
In poudarek je bil na duhovnosti…. če prav dojemam dušo + telo. Pa vse prej in nazaj…. geni niso geni ampak ruzak tvojih prednikov…. !!
Sama ima kalvarijo za seboj, neuspeh v zvezi……….. kaj lažjega, kot prodajat bučke.

[/quote]

V oddaji je točno povedala, da začuti človeka. Hlad ali voljnost…. ( Pa še keš :-))! )
In poudarek je bil na duhovnosti…. če prav dojemam dušo + telo. Pa vse prej in nazaj…. geni niso geni ampak ruzak tvojih prednikov…. !!
Sama ima kalvarijo za seboj, neuspeh v zvezi……….. kaj lažjega, kot prodajat bučke.
[/quote]

Lej, ne vem, kaj in o čem je bilo govora v oddaji. Ji pa čisto verjamem, da začuti človeka. Ampak na terapijah ni nobene duhovnosti in prodajanja buč, je čista vrhunska fizioterapija. Ti pa zna marsikaj povedat in če si pripravljen sprejet, še kaj za zraven. Če pa nisi, je pa tiho in dela po programu naprej.

Kar se pa tiče keša, na keš pa Nežka res ni pogoltna. Svojega znanja pa ne podaja zastonj in zakaj bi ga. Dela, da zasluži, a ti ne? Njene terapije so cenovno čisto sprejemljive (obstajajo tudi dražji fizioterapevti), lahko bi bile tudi dražje, pa bi še vedno imela dovolj strank. In, ko misli, da je naredila svoje, ti to tudi jasno in glasno pove, ne vleče terapij v nedogled, samo zato, da od tebe zvleče denar. Niti ji tega ni treba, ker, kljub temu, da je pri njej vse samoplačniško, ima dva do tri mesece čakalne dobe.

jAZ sem bila pred leti v enem top hotelu za mušter, ko so se maserke učile novih tehnik.

Pridem tja, se pogledamo…. in točno že vidiš, kera je pri stvari, katera je službeno.
Pa vse prijazne!
Ležalala sem tam na mizi (toplo, dišeče) in na meni so se učile ene nove tehnike masaž.

Nisem nobena vseznalica, samo točno občutiš, kdo ti odgovarja in kdo ne. Jap, dovolj je en dotik hladnih rok (k Matilda +) ali topla, energijska masaža. Z občutkom.

Pa to ne morš naučit ene dr., če nima filinga! Delajo pa vse za keš. In jasno vsak pove, katero si želi.

[/quote]

Lej, ne vem, kaj in o čem je bilo govora v oddaji. Ji pa čisto verjamem, da začuti človeka. Ampak na terapijah ni nobene duhovnosti in prodajanja buč, je čista vrhunska fizioterapija. Ti pa zna marsikaj povedat in če si pripravljen sprejet, še kaj za zraven. Če pa nisi, je pa tiho in dela po programu naprej.

Kar se pa tiče keša, na keš pa Nežka res ni pogoltna. Svojega znanja pa ne podaja zastonj in zakaj bi ga. Dela, da zasluži, a ti ne? Njene terapije so cenovno čisto sprejemljive (obstajajo tudi dražji fizioterapevti), lahko bi bile tudi dražje, pa bi še vedno imela dovolj strank. In, ko misli, da je naredila svoje, ti to tudi jasno in glasno pove, ne vleče terapij v nedogled, samo zato, da od tebe zvleče denar. Niti ji tega ni treba, ker, kljub temu, da je pri njej vse samoplačniško, ima dva do tri mesece čakalne dobe.
[/quote]

A tok ma dela? Kje???

[/quote]

A tok ma dela? Kje???
[/quote]

Google it

http://4d.rtvslo.si/arhiv/zvezdana/174472500

http://4d.rtvslo.si/arhiv/zvezdana/174472500
[/quote]

Hvala.

Lahko tukaj govorite vse, če ni denarja si gotof.
Pa prevoz, pa vsaj 12 seans……………………………………………………………. lepo vas prosim!

Kaj pa ti blodiš? Kakšnih 12 seans?
Nekdo potrebuje 1, nekdo 3, nekdo 10 seans.
Odvisno od problema.

In Nežka nikakor ni pohlepna. Če je kaj, je strogo profesionalna. Kljub temu, da ima ogromno povpraševanja, ne sprejme na dan več kot 6 – 7 stran in se njim, vsakemu posebej 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} posveti.
Pojdi pogledati še h kakšnemu drugemu privatnemu fizioterapevtu, pa boš videla ta tekoči trak, ko kar nekaj pacientov leži istočasno na posteljah (vmes pa zavesca), asistenti delajo z njimi, glavni fizioterapevt (h kateremu so zares prišli) pa hodi od enega do drugega za 5-10 minut. Tovarna.

Ampak kakorkoli, Nežka definitivno ne potrebuje reklame. Zasedena je več mesecev vnaprej. Dobro blago se samo hvali 🙂

Kaj pa ti blodiš? Kakšnih 12 seans?
Nekdo potrebuje 1, nekdo 3, nekdo 10 seans.
Odvisno od problema.

In Nežka nikakor ni pohlepna. Če je kaj, je strogo profesionalna. Kljub temu, da ima ogromno povpraševanja, ne sprejme na dan več kot 6 – 7 stran in se njim, vsakemu posebej 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} posveti.
Pojdi pogledati še h kakšnemu drugemu privatnemu fizioterapevtu, pa boš videla ta tekoči trak, ko kar nekaj pacientov leži istočasno na posteljah (vmes pa zavesca), asistenti delajo z njimi, glavni fizioterapevt (h kateremu so zares prišli) pa hodi od enega do drugega za 5-10 minut. Tovarna.

Ampak kakorkoli, Nežka definitivno ne potrebuje reklame. Zasedena je več mesecev vnaprej. Dobro blago se samo hvali 🙂
[/quote]

Še vedno rabiš denar pa če se na glavo postaviš. In tudi Nežka rabi denar, da lahko živi. Zakaj je ljudem tako slabo, če se omeni denar. Vsak dela za denar ali pa ga dobi. Nežka ima to srečo, da opravlja svoj poklic, ki ji hkrati prinaša tudi denar. Zakaj je to slabo. Veliko slabše je če človek dela nekaj kar ga ne veseli s tem pa hkrati tudi sovraži denar.

Uau, kakšna oddaja. In kakšna osebnost.

New Report

Close