Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu neznancu

neznancu

ther is a moss on the loose

pišovka, a te naj zdaj z drugimi delim?halo

Vidim ja.

še jezus je kruh z drugimi delil, ti pa mene nočeš-ne bot tako..

ja pa sem faušna, če je kaj moje, to težko delim, pa ti, rad deliš z drugimi?

Ida ljubezen moja si še kaj moja?

dokler smo vsi srečni , pa dokler kdo kaj domov ne privleče..nisem posestniški, če se pametno zmenimo je dovolj za vse-poglej si eskime

no ja, eskimki nisem ravno podobna, pa posestniško sem vedno razpoložena. nekoga težko delim, če si ga želim
coprnica mica

….»Prrrrrrrihaja mi!« me opozoriš. Toda opozorilo ne bi bilo potrebno. Tvoj orgazem čutim na tvojem telesu. še bolj divja si. Tvoje oči se lesketajo. Ne zadržujem se več. Ponorim. Kot divji se zabadam vate, si te jemljem in se ti hkrati dajem. Hočem da končava skupaj. Hočem čutiti krče tvoje muce na svojem korenjaku. Za trenutek se zdrzneš, vem da jsvačisto na robu vrhunca. Tudi jaz obmirujem, a le za delček sekunde. Potem pa prodrem vateo z vso močjo. Odprejo se vrata najinih orgazmov. Ko prodrem čisto do konca obmirujem. čutim kako se ti mucka krči od strasti. čutim kako ji prihaja. Pridružim se ti. eksplodiram vanjo. Kako lepo je čutiti skupno krčenje, to vročino, to mokroto. Tako mi prihaja da ostajam brez sape. Tudi tvoje telo je napeto, slišati je samo najino zasoplo dihanje. Prepustiva se božanskim občutkom. Lepo nama je. …
Obmirujeva. Nežno te poljubim na čelo. »Nor si«, mi zašepetaš. »Hvala enako.« Nežno se premaknem v njej, zaustaviš me. »Počakaj, rabim nekaj časa.«…

Khmmm…..no….bova kdaj dožievala to?

Njo pa kar pusti pri miru.Ida ni dovolj?:-))))

poskusiva

New Report

Close