Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nežno…jutro!

Nežno…jutro!

Kako paše, ko te on prebudi, ko te boža s svojo toploto, ko ti nagaja, že navsezgodaj, ko se zarije vate, v vsak odkriti koticek telesa,ja to res paše, no saj sem vcasih tudi malo sitna in si recem, pa daj no moje SONCE, moras res ze sedaj svetit skozi moje okno?;))

Kletka..bemti..takoj pokonc..pa tuskat se..pa zrihtat se..u kaj mičnega..zapeljivega..da bo dan popoln..nato pa kofi..in kaj rečemo..zaspanci ste vsi po vrsti..tko..Tisti, ki pa so na dopustu..pa se sedaj nezno obrnite na drugo stran in se mal zaninajte..ceprav jaz tam doli..raje zaplavam ze navsezgodaj..ni lepsega…hladno morje..in vroce telo..navsezgodaj;))

Okej..ze grem..se jaz po kofija..pa vse ostalo popedenkat…

Saško..zate pa še tole: Upam, da je ta nočka..odpravila se malo crnih misli stran. Ni vredno veš, je tko lepo živeti in ti to prav dobro veš. Pa kaj če je to in ono…pa kaj..če nimamo tega in onega..imamo pa to..in uzivajmo v tem!
Ma bluzim…ampak saj ves kaj zelim povedati..no upam, da ves. RTM..dragi prijatelj..zato glavo pokonci, poljubcek.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Meni pa nič ne sveti!Imam sobo na zahod!Zato pa tolko bolj kuha ponoči,ko cel popoldan nažiga vanjo.Sonce v sobo,kjane,da ne bo nesporazuma.
Uf,kako lepo noč sem doživel(preživel)!
Upam,da tudi ti Sonči.
;-))))))

Moje nočke so lepe..saj takrat ninam..no tko nekak,haha!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

A sanjaš kaj lepega?
🙂

Dobro jutro še od mene…
… jejdata jejdata, kaku je pašalu ninat……

cmoka

Ma kej ninat!
Tisto pred ninanjem je blo špica….;-))))))))))))))))))))
Dobro jutro Helenča!

To pa res ne!!!!!!!
Bilo je bljak, bljak! A ti povem zakaj? Zatu, ker sem bila cel dan tako slaba, ker sem se verjetno zastrupla z alkotom… in ko sem zvečer pojedla jogurt, me je začelu teku zvivat… de sem se 2 uri matrala za bruhat!

Zdej si pa misli kolk mi je blu fajn… ;(((

cmoka

Škoda,da ni blo tebi tako fajn,kot meni….;-)))))
Ihaaaaaaaaaaaaaa!Bi rekel naš Medo,ki zdaj najbrž že naravne lepote uživa.
🙂

Helcek..pa se lep dan..uzivaj draga Johanka..moja,))!

ojla…a maš še kaj slano rito……….

pridem???????????””’

leta letijo - iščem stevardeso.....

V vrsto prosim…in ne se prerivat!
😉

Mam..pridi;))!

hahahah…a vroče telo??????????mislim, leta nič ne nagajajo????

sonči a si še kaj moja???????????????”

leta letijo - iščem stevardeso.....

New Report

Close