Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nezno te prebujam, draga gmajna!!!!

Nezno te prebujam, draga gmajna!!!!

Vsak v sebi tiho išče nekaj lepega,
nekaj kar življenju daje smisel upanja,
vsak drugače vidi, svojo srečo vsak pozna
in tam vzhaja sonce iz srca.
Vem, nekdo jo išče v beli rosi jutranji,
a nekdo je srečen, ko nad mestom noč zaspi,
vsak drugače vidi, svojo srečo vsak pozna

LE DA SI OB MENI TI,
TO ME POMIRI,
LE DA SI OB MENI TI,
V OBJEMU TE NOČI.

Vem, nekdo je srečen,
če otrok poljub mu da,
ko nežno ga poboža,
lepše je od čudeža.
A nekdo gradi si srečo iz prijateljstva

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sem skozi s teboj

Seba

dobro jutro sonček in ostali..

zajčkova prisrčna zahvala za tole kar si napisala .

Ps.včeri sem šla ajat ob deset , včasih pač uhajam v spanje. Ne vem kako , ne vem zakaj sonček , a sanjala sem tebe in te videla pač v svoji predstavi. Si me crklajala in tolažila , hec anede :)))))))

Lump..ne izzivaj…

nc ni u ladlcu..si poslal meni..ali njej,haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Zajci moj…lepo je tole prebrati, lepo…ampak tudi moje misli…so velikokrat ob tebi…to je to…lepo jutro draga!

TEBI. Ti bom še enkrat

a si mene tutkej sanjala

CMOKA
CEPICA

Nate sem mislila , to pa je res .
Mislila na to , da je lepo ker si , ker te imam ( prijateljski smisel ) in res je to veš.

Ma ti povem si da veš……CEPO****

Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, cepo sem

A veš kaj si pa ti?

kaj povej , povej ..)))))))))))))

Ja, CEPICA hehehehehehehe

hehe…sem vedela , da si res en tak moj trapast CEPO *

hehehehehehehehe

Oh ja. a veš, da bo kmal božič ;o)) pa komaj smo ga čez dali. Kako čas hitro beži hehehehehe

Pa posiljas na [email protected], kajti se vedno ni nic..nekdo naju heca, ocitno ga prevec spiciva, poljubcek..saj bo;))!

Na ss ss

Ja

nic se ni..okej pusti, verjetno bo prislo z zamudo…ker moja posta dela, sem danes ze prejela posto…

Pejva raje na kofija..si ga ze pil…

Sem bi pa še enega

In to z menoj??

Bki, zakaj pa ne. Pa ti z menoj?

S teboj vedno..pa bom morala ze tokrat delat pocepe,haha

A seveda. Jutranja telovadba je vedno na mestu.

a ga že kuhaš

ja pridi..ampak takoj..ker je ze kuhan

Zame s smetano

Je..pridi..cakam..papa

New Report

Close