Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Nežnosti v postelji

Nežnosti v postelji

Ni lepšega ko se ti ženska preda in uživa . Da jo celo zmasiraš od lask do prstov na nogi da masiraš lepe velike prsi psesaš napete brdavičke čez trebušček do lepo negovane mucke ki ima lep trikotnik  jo pobožaš pomasiraš in nato poližeš

Kaj hočeš reči…da drugi ne znamo kako ženske zgledajo. Očitno si prvič videl pič.. pa zdaj blejaš kot tele na nove jasli.

Sanje ali si to danes naredil ?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimna799, 07.04.2025 ob 06:51

Sanje ali si to danes naredil ?

To so lepe sanje, a za njega, žal, neizvedljive.

Zato sem ga pa vprasala 🤣🤣

Prav imaš, ni lepšega kot polizat lepo z kožuščkom poraslo vročo masno in potrebno pičko in ritko….mmmmm

Neverjetno sedaj bo nehal lizat lizike 🤣 tudi jaz imam raje meso kot sladkarije. Neverjetno postajas moški 😁

MaRko, 07.04.2025 ob 06:51

Kaj hočeš reči…da drugi ne znamo kako ženske zgledajo. Očitno si prvič videl pič.. pa zdaj blejaš kot tele na nove jasli.

NIsem prvič  uf neštetokrat sem to počel . Ni lepsega

Če imaš kakšno mi jo pošlji…z veseljem se ji posvetim. Za vse ostale pa… maj0601@gmail.com

No, ta pa je pa dobra, da bi ti kdo POSLAL neko žensko in TI bi se ji povetil- vau, niti sam si ne znaš najti ženske, pričakuješ, da jo prejmeš- poštno ležeče, a to si mislil ono plastično, za napihnit in plačaš po povzetju, …

Tale may0601 je en nafukator,fehta menda že par let,da bi kero obkradel oz prevaral

Jože, ti živiš v OBLAKIH, nehaj promovirati ALKOHOL, pa srati po vseh drugih, svojo in tujo pijanost navajaš, kako se zaljubiti- pa kako se boš zaljubil, ti bi še smetiščno kanto naskočil v svojih zblojenih mislih, pa katera tudi največja potrebnica bi naj padla v tvoje naročje, če je v tvojih objavah nenehno naveden- ALKOHOL, ….

Ti montgomeri se pa fukni u sekret….pa ne pozabi vode potegnt da te odnese med govnaglupane jedan

Jože Oblak, 07.04.2025 ob 14:26

Ti montgomeri se pa fukni u sekret….pa ne pozabi vode potegnt da te odnese med govnaglupane jedan

Ha, ha, ha…vsi so te že prečitali, pijani prevarant. Fehtaš 40€, kao za sobo… očitno to rabiš za pijačo. Ko je kriza si pa nestrpen, pa žališ vsepovprek. Očitno nič drugega ne počneš, ker non stop visiš na vseh teh portalih pod stotinami imeni in maili. Ti v življenju nisi in ne boš na slikah videl toliko pičk, kot sem jih jaz v živo… Lahko si jo sam najdem, a sem hotu kretena malo razpizdit.

Jemlji redno tablete budalo

Ti jih ne smeš, ker alko in midikamenti ne gredo skup. Očitno ti to ne upoštevaš, zato se ti pa večkrat sfuzla in vtrga… Si kar fejst bogi, a se mi jebe za tebe, kreten.

Mrš u pičko materino, budalo glupa oz dete iz epruvete 😁

Gamad, 07.04.2025 ob 18:16

Mrš u pičko materino, budalo glupa oz dete iz epruvete 😁

Pijani nekulturni balkanc, spizdi v svojo jugovino, tam je dovolj rakije, da ne boš tečen, pa tam zajebavaj in golfaj svoju braću.

Dođi kod mene na Dob, da ti otvorim dupe ko konzervu. Bičeš moja ljuta papričica…mmmm.Ili daj adresu od sestre, sam je izgubio 😉

New Report

Close