Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nezreli, zreli, avanturisti, družinski ljudje?

Nezreli, zreli, avanturisti, družinski ljudje?

Haha, po teh slikah sodeč mam 25% body fata, samo tisto 3-7% (obe sliki) sta prav grdi, fuj fuj

[img]http://cdn.builtlean.com/wp-content/uploads/2012/09/body-fat-percentage-men.jpg[/img]

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

O fotke za ženske.
15%-20% so greha vredni.
Tista dva 3-7 pa obup. Je pa že boljši on pri 40%.

10-12 pa 25% je pa oboje fajn.

http://www.builtlean.com/2012/09/24/body-fat-percentage-men-women/

Fotke žensk so bolj privlačne.

Zanimiv link.

Ne vem kje si ti to neumnost prebral. Tisti, ki imajo 13-17% in so masivni (na pol debeluharji), se ponavadi gre za kakšne power lifterje. Njim 6packi nič ne pomagajo, ker se jim gre samo za to da čimveč dvignejo. Tu imaš daljše pavze med seti, 2-3 minute, delaš pa max 1-3 ponovitve.

Druga kategorija so profesionalni bodybuilderji aka steroid abuserji (5-6 %), ki jim dol visi za kilažo, ker se jim gre samo da so čim širši, pa zdefinirani.

Tretja kategorija so taki kot Brad Pitt v fight clubu (6-8 %), ki npr benčajo od 60-70kg, imajo pa zato v nulo urihtano prehrano, pa lih tko zgledajo zajebanci.

Četrta kategorija pa zgledajo neki tazga, kot tale tip (9-10 %) : https://youtu.be/5ZsXKKApJE8

Približno tak pa tud jst zgledam…

Kaj pa ti veš zakaj to počno? Kako pa ti veš, da si ne želijo družine in otrok? Mogoče nimajo pravega partnerja, mogoče ne morejo imeti otrik … in prav je, da znajo živeti tudi brez otrok. Ljudje razlagamo marsikaj … realnost pa je nekaj drugega.

Pa tud če želi celo življenje samo lazit okrog … kaj to tebi mar?

Kaj pa srčni utrip v mirovanju, minimalni srčni utrip, koliko imaš NS?
Ta veliko pove o posameznikovi vitalnosti.
Jaz ga skušam spravit nižje, samo gre počasi.

Kaj pa ti veš zakaj to počno? Kako pa ti veš, da si ne želijo družine in otrok? Mogoče nimajo pravega partnerja, mogoče ne morejo imeti otrik … in prav je, da znajo živeti tudi brez otrok. Ljudje razlagamo marsikaj … realnost pa je nekaj drugega.

Pa tud če želi celo življenje samo lazit okrog … kaj to tebi mar?[/quote]

Govorim o tistih, ki jasno povedo, da ne želijo imet otrok. Ne o tistih, ki jih želijo pa jih ne morejo imet, ampak o egoistih, ki jih nočejo imet. Tako, tudi povedo sami.

Aja, pa še na peto kategorijo sm pozabu (6-8 %), god like-aesthetic physique : https://www.youtube.com/watch?v=oCcspuf0fxo

186cm, 90kg in podobni nerealni statsi

Itak so vsi na steroidih, trenu, klenu, pre-workoutih, na youtubu pa razlagajo, da so “natty”.

Najbolj seksi moški so triatlonci.
So fit in res dobri za pogledat.
Bilderji so pa mi čisto mimo.

Ja, pa plezalci so zakon. REs lepo telo. Kar je pa še najbolj važno: pošlihtano imajo po glavah. Premišljeni, odgovorni, razumski ljudje.
Punce grem kar pogosto na sprehode mimo plezališča na našem koncu. Se odpirajo lepi pogledi na steno, no na tisto v steni.

debatirate, kot da je kdo od vas družinski človek…No, en bi rad bil, ampak ostaja bolj v teoriji..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ja, lol no, s čim vse si eni zapolnjujejo dan.

Pa kaj tebi mar, če jih ne želijo imet? Se ti res ne zdi, da je to individualna pravica vsake ženske/partnerstva? 🙂 Ali je boljše, da imam otroke samo zato, ker tete iz sosednjega bloka menijo, da je to edino pravilno.

Te povabim še v kuhinjo, da oceniš moj hladilnik, če pravilno jem in v spalnico, da mi premečeš gatke, če so pravih modelov in krojev? 🙂

Lahko bi odprli več tem o stilu življenja samskih. recimo. Tukaj itak nihče ni v vezi, mislim, da je to očitno.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

To bi bilo nujno potrebno storit čimprej, ker lahko bi te kake neprimerne ožulile!
Veš kako bi pol trpela? 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Aja pa še offtopic: za moj okus je samo 4 res njami 🙂

To bi bilo nujno potrebno storit čimprej, ker lahko bi te kake neprimerne ožulile!
Veš kako bi pol trpela? :P[/quote]

Močno dvomim, da bi bilo žuljenje njena glavna skrb. Za udobje je pa že po defoltu poskrbljeno – sej sem velika punca 🙂

Veš kako bi pol trpela? :P[/quote]

Močno dvomim, da bi bilo žuljenje njena glavna skrb. Za udobje je pa že po defoltu poskrbljeno – sej sem velika punca :)[/quote]
Njena ne, naša pa! 😉
Če bi se to po kakem naključju zgodilo, bi lahko začela tu pisat zelo neprijetne ožuljene teme… to pa ne bi bilo ravno higiensko za ta forum…. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

čedni

Men so plezalci tud všeč.
Si misliš, da lahko visijo na samo enem prstu?
Hmmmm….

Ali pa, če gledaš kako tekmo v dvorani, ko kar skoči z enega oprimka na drugega pa kako plezajo v privisih.

Sicer imam seveda raje one, ki plezajo v naravi. Samo najbolj nazorno pa na tekmah vidiš kaj vse zmore telo takega človeka.
Fenomelani so.

Hehe, to bi bilo res najhujše kar se lahko zgodi temu forumu, ja :))
Obljubim, ne bom pisala ožuljenih tem.

On, Robi, It…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

On, Robi, It…[/quote]

Tvoj citat

Dater piše vsaj svoja dejstva, ti moraš povzemat banalnosti od drugih 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Zanimivo a ne, ko zagledate 6packe se vam pa utrga. Nekaj podobnega kot ko tip na ženski zagleda sexy ritko.

Btw, da bi šle babe gledat moški striptiz, pa da bi se stejđu pojavil nek bednik brez kockic, bi ga začele obmetavat s papirčki in mu boojat. Že večkrat viđeno.

Sej drugače razumem, vsaka ima svoj okus. Tebi je 4ka mjami, samo večini je pa še vedno 3ka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close