Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nezreli, zreli, avanturisti, družinski ljudje?

Nezreli, zreli, avanturisti, družinski ljudje?

Ej Banana. Sm slišu da zgledaš k Mišel Fajfr.

Pokomentiram čez 21 let.

Se prav si zdej neki tacga :

[img]http://www4.slikomat.com/13/0322/fah-mielfa.jpg[/img]

…če si sam prelen ali nesposoben ;)[/quote]

Al pa če si ženska :))
(to ni provokacija, to je šala na moj račun)[/quote]
No ja… vsak pa tut ne zmore vozit kaj šele servisirat v8 mašine… 😉

Se prav si zdej neki tacga : [/quote]

O fak, kok boljš zgleda pri 56 :))

Ne bi se lih postavljala ob bok Mišelkici (ki je za moj okus ena v kompletu najlepših žensk ever).
Tok naduvana pa še jst nisem, čeprav se imam za quite a catch.

No, ja … saj si jo tudi lasti bolj malo podalpskih kerlcov 🙂

Anči, frutolino si že briše sline:)). Še dobro, da ne ve kira si:)))). Pustimo mu zadovoljstvo, da si ena čisto frišna tu gor.

Še dobr da tebe ne vidmo kašna si.

In pol se stare babe sprašujejo zakaj ni “zrelih” oz. težje dobijo tipa zaradi domnevno visokih standardov ?
No razen, da starost, zmanjšano in bolj rizično rodnost kompenzira z denarjem, spolnostjo oz. superiornim zdravjem, pozornostjo, komunikacijo. Jaja seveda…

Realnost pa je, da se stara totalka prodaja za ceno novega… Kdo neki bo metal za oldtimerje, ki so dražji od novih modelov ? Samo tisti k ima kakšno fiksacijo iz preteklosti… No pa tudi tak ima mlajše primerke za zraven 🙂

Če bi to izjavil Spider, Dater, jaz, Sadni ali kdorkoli podoben, bi bilo tu ene 10 replik, kako se samohvalimo, samopoveličujemo, smo nesamozavestni, arogantni in še kaj bi našel…..

Zdaj čakam, replike enakih, ki bodo pa šle v stilu, prav je tako da se visoko ceniš…. samo zato ekr ima vagino…..

diskriminatorno!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Katera pa sem? Dvomim, da se tudi midve ravno poznava. Pa kaj je z vami folk? Creepy ste, resno :/

@Epic & Matkic: no, zdej pa še zadovoljna ne smem bit več sama s sabo. Prmejduš.

Se prav si zdej neki tacga : [/quote]

O fak, kok boljš zgleda pri 56 :))

Ne bi se lih postavljala ob bok Mišelkici (ki je za moj okus ena v kompletu najlepših žensk ever).
Tok naduvana pa še jst nisem, čeprav se imam za quite a catch.[/quote]

….a keš pičqo?

Sploh ne, super da si, ni bila replika mišljena da ne bi smela bit, ampak bolj to, kako dvolično stanje je na forumu glede na spol ki zelo podobno bistvo izjavi.

Lahko bi rekli da je diskriminatorno do moških 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Katera pa sem? Dvomim, da se tudi midve ravno poznava. Pa kaj je z vami folk? Creepy ste, resno :/

@Epic & Matkic: no, zdej pa še zadovoljna ne smem bit več sama s sabo. Prmejduš.[/quote]
Niso creepy, samo brez prijateljev so…

Tvoja mama je kar dobra prijateljica… 🙂

Priden. Sedi 5 🙂

Tvoja je pa samo za kavsat dobra.

No no, ne bit jezen če ji nisi bil všeč, veš kako je, starejše ne nasedajo takim paglavcem kot si ti, lahk te pa kdaj naučim kako obrnit kako milfo če boš priden :)))

No no, ne bit jezen če ji nisi bil všeč, veš kako je, starejše ne nasedajo takim paglavcem kot si ti, lahk te pa kdaj naučim kako obrnit kako milfo če boš priden :)))[/quote]
Ne bom bil nikol priden, ti me pa tud nimaš kej za naučit. Simple je.

Ne bom bil nikol priden, ti me pa tud nimaš kej za naučit. Simple je.[/quote]

A nismo imeli pred kratkim pestrih razprav o tem, da moški nočejo starejših, nikoli in nikdar. Če sem še bolj nazorna, se spomnim besed, kot so rabljen avto, razvlečenost, zdravstvene težave, težak karakter, povešeni joški, itd. Tukaj se pa oznaka milf uporablja kot nek advanced user skills (kar je sicer delno res).

A nismo imeli pred kratkim pestrih razprav o tem, da moški nočejo starejših, nikoli in nikdar. Če sem še bolj nazorna, se spomnim besed, kot so rabljen avto, razvlečenost, zdravstvene težave, težak karakter, povešeni joški, itd. Tukaj se pa oznaka milf uporablja kot nek advanced user skills (kar je sicer delno res).[/quote]

Razliak je med žensko ki jo hočeš nategnit (in pobegnit) kjer MILF pridejo v poštev in z žensko ki jo želiš ob sebi dalj kot nekaj ur, vsakih nekaj dni in žensko ki jo želiš dalj časa….

V prvi kategoriji, dobre MILFe še kako pridejo v poštev, v drugi pa skoraj nemogoče….

Ma tole berem pa mi nekaj manjka… jp dve stvari…

morda preperljiv, to ja… e najdu sem pravo besedo. Ampak, kaj maš od tega?

Pa še ljudje…. tam bi prej rekel večina la posamezniki?

To kar je naslovu napisan mora biti vsak od nas VES ČAS! Moški smo kot veliki otroc, ženske naj nas naj pa pedenajo…

A nismo imeli pred kratkim pestrih razprav o tem, da moški nočejo starejših, nikoli in nikdar. Če sem še bolj nazorna, se spomnim besed, kot so rabljen avto, razvlečenost, zdravstvene težave, težak karakter, povešeni joški, itd. Tukaj se pa oznaka milf uporablja kot nek advanced user skills (kar je sicer delno res).[/quote]
Itak da si jih želijo. Sem že neštetokrat napisal, da si ženske brez problema poiščete deca. Večina decev je obupanih in ti so se pripravljeni zadovoljit s praktično katerokoli. Ko nimaš izbire je vsaka dovolj dobra.

Itak da si jih želijo. Sem že neštetokrat napisal, da si ženske brez problema poiščete deca. Večina decev je obupanih in ti so se pripravljeni zadovoljit s praktično katerokoli. Ko nimaš izbire je vsaka dovolj dobra.[/quote]

…..večina dedcev je obupanih.

Jojtata;)))

Jap, večina decev je obupanih, pa beta. Dovolj da se logiraš na kak portal, npr. samo na bodybuilding forum se logiram, pa že vidim kako se štirje slinijo po neki podpovprečni debelajsi. Pa imajo vsi izklesano telo, mišičasti, 10 % bfja, samozavest in self-respect pa še vedno isti kot v štartu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close