nezvestoba
No pa sem tudi jaz pristala v taki situaciji in se za pomoč obrnila na vas.
Prejšnji teden sem bila pri fantu, ker je mel dopust. Ima prenosnika na katerem je ves čas prijavljen na fb-ju. Tukaj se začne moja zgodba. Šel je ven na cigareto in pustil odpret fb. In ker me je zanimalo, če je moja bff preko njegovega fb dobila slike, ki sva ji poslala sem šla pogledat. Ampak nisem prišla tako daleč. Oči so se mi ustavile na pogovoru z punco, ki jo poznam. In sem kliknila na pogovor. Pol me je pa kap zadela. Imela sta spolni pogovor. Pa to še ni vse. Ob strani pogovora je pisalo pet. kar pomeni da sta si prejšnji petek pisala. Tko me je prizadelo da nisem mogla več zadržati solz med gledanjem filma in sem odšla ven. Po nekaj časa je prišel za mano in me vprašal kaj je narobe. Po 5 minutah joka sem mu pokazala sliko pogovora. Rekel je da je bilo to leta 2013, ko še ni mel punce in je imel več takih pogovorov. Ok verjela sem mu. Ampak mi ni dalo miru zato sem šla danes gledat moje starejše pogovore in videla da ob strani piše datum pogovora (npr. 19. junij). Tako da mi je lagal. Če bi bil res ta pogovor leta 2013 potem nebi pisalo samo pet.
To se je zgodilo prvič zato me zanima kaj naj naredim? Naj se ponovno poskušam pogovoriti z njim ali naj naredim kaj drugega? Skupaj pa sva skor 1 leto.
Še enkrat preveriš datum pogovora?
Rekel je da je to bilo leta 2013. Prvi pogovor je bil od bff drugi pa je bil ta, ki sem ga brala. In dvomim da si od leta 2013 nebi z nobenim pisu, niti z frendi + močno dvomim da bi namesto pet. videla datum.
Očitno si si izbrala takega, ki rad skače iz cveta na cvet, nisi ti kriva, zato se ne sekiraj.
Če ni provokacija in nisi stara 10 let, me resnično zanima, kako mu lahko verjameš, da je pogovor star 4 leta?
Če piše zraven je pet je to petkov pogovor, konec debate, zato ker datum je zraven, ce je starejši od enega tedna pogovor.
Bol konkretno ga sooči z dejstvi in mu reci, da naj se izjasni in pove katero si res želi, saj ne more sedeti na dveh in več stolih istočasno.
Lp
Kaj se bo on zjasnil. On se je že zjasnil, samo bolj na skrivaj. Ona mora tu potegnit črto, če ji to ne paše.
To je pa cena, ki jo plačaš, če se greš fb razmerij. Čist prov ti je.
A se ni tebi tudi podobno zgodilo? Kaj si se pa ti šel? 🙂
Podpis.
Meni pa neki ni jasn punce, ce tip sinfa bivso vam, kaka je bila do njega, kaj vse mu je nardila, bo za naslednjim vogalom sinfal tudi vas…. Nevem čemu nasedate in ne greste od takiga vstran? To je vrlina fb loverjev….
Vas prizadene boj ko berete na fb kako vas sinfa drugim zenskam ali to, da se kurba okoli? Kaj je hujše? Meni oboje, s takim tipom niam kaj…
Forum je zaprt za komentiranje.