Najdi forum

Ngoro Ngoro

Ali mogoče koga zanima kakšen teden foto safarija po kraterju Ngoro Ngoro oz. po okolici Serengetija… baje da so tisti kraji fantastični…

Hvala tudi za kakršne koli informacije, ki jih imate o teh krajih…

LP, Smiley

Jaz sem bil. Če te kaj zanima vprašaj.
En nasvet. Pri agenciji se splača zelo zelo barantati. Pa ne spustit Lake Manjara NP. Ta je najlepši !!

Super!

Ves da me zanima! Predvsem seveda kako poceni priti dol? Avionske karte so hudo drage…

A si sel ti z agencijo ze iz slovenije in potem z njimi komplet oglede in prevoze iz parka v park?

Kaksen obcutek si dobil glede varnosti? A je vse normalno, al si se slabo pocutu? Pa ne mislim nevarnosti zarad zivali…:)))

Tolk sam za zacetek…

Thanx,

LP, Smiley

Zdravo

Imam v planu it v te kreje in bi tudi rad sel z nekom. Mi lahko malo bol opises plan.

Ze imas kaj izkusenj s potovanji, ker sem jaz se bol frisn.

Bojan

Hmm…. plan…?
Nekako prit dol. ( verjetno z avionom) v eno od vecjih mest, potem pa tam najeti vodice in prevoz in se potem nekaj dni prevazati naokrog… Vse skup ni poceni, ampak sam se nebi potikal tam naokrog….
Se bolje bi bilo ce bi vse skup organizirala kaksna agencija, ampak take ponudbe se nisem nasel….

Tako nekako….ampak za enkrat je se vse odprto…. in so samo zelje…..

LP Smiley

seveda me zanima,s fantom greva decemra na ta konec in imava v namenu si ogledat tudi Ngoro Ngoro,Sarangeti in Lake Manjara.Ali imas mogoce kak mail, kamor bi ti lahko pisala???

Hm, zelo me zanima, ampak……vsaj pribllizno ceno mi povejte, no 🙁

Poceni ni !!! Že sama pristojbina za nacionalni park je 25 usd na dan. Za safari računaj cca 60-80 usd na dan.

New Report

Close