Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Ni antipropaganda cepljenju samo reala dvojnega sveta

Ni antipropaganda cepljenju samo reala dvojnega sveta

Zanmivo, kako po svetu celo v cepilnih centrihnamenoma ne cepijo; ne vbrizgavajo cepiva na Walk in cepilnih lokacijah:

http://www.youtube.com/watch?v=W0xa_zUo49A

 

http://www.youtube.com/watch?v=4qd2RmjAmJs

http://www.youtube.com/watch?v=uDfv_BT6aIg&t=69s

 

 

 

 

Ok, pri nas nekateriz ikoriščajo brezdomce pa jim plačajo po 300 EUR 8 to je res podlo dejanje, moraš bit res podgana z dna, da to narediš n zahtevah); ampak resno vprašanje: koliko res kakšnih bo pripravljeno “plačat” svojemu zdravniku, da ga bo fejkano pošotal – torej zlil v umivalnik, pa mu izdal potrdilo?

Ni nobena antipropaganda proti cepljenju, nikakor, samo nepravično je s strani cepljenih, da zganjajo tak teror, ponievanje nad morda določenimi necepljenimi,  a na to, da se to dogaja “pod mizo” proti polačilu, da mu dohter ali sestra tudi pri nas ne vbrizga, pa izda potrdilo, pa ne pomislite – pa ne po cepilnih centrih, vsem na očeh.  Če se hvata krivine špreko brezdomcev, koliko je lahko celo tistih, ki elitno v svoji kasti  plačajo za “nešutiranje”, samo da dobijo papir, pa niso pocepljeni – samo zato ker so plačali in zaprli usta podkupljivežem?

 

Verjamete torej vsem, da so pošteno pocepljeni?

 

Čista psiho vojna, spreti narod – cepljeni vs. necepljeni – zaostrovanje s PCT pogoji – nad rajo, ne med elito. Elita večinoma ima varuške in gospodinje, da za njih hodijo po štacunah, vozila jim pa perejo in tankajo operativne službe ( službeni vozni park in zaposleni).

 

 

 

 

 

Človek je bitje dvojnosti. Vsak zase misli, da je enovito bitje. Rekel bi, da sta dva koncepta prišla v nek trk. Medicina gleda na človeka kot  na biokemični stroj. Človek je v resnici neskončno več kot samo nek biokemični stroj. Starejša generacija ima neko svojo vero, ki mi ni najbolj razumljiva. Moč besed je več kot neskončna.

Sploh me ne zanima za druge; vsak je svojega počutja in zdravja vladar. Če so cepljeni in se dobro počutijo – fino zanje, če niso – pa tudi njihova stvar.

Cepjeni in necepljeni, vsi smo v istem loncu,…utvara cepljenega, da ni, je zgolj utvara,…mogoče bo kdo spoznal, po 3., 4.,…, 29.,….x,….odmerku,…. Srečno vsem.

Svet v katerem se nahajate je tak, da v resnici lahko zaupate samo samemu sebi. Tisti, ki drugemu bolj zaupa kot sebi je naiven.

New Report

Close