Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ni časa za nežnosti dokler otrok ne zrase

Ni časa za nežnosti dokler otrok ne zrase

Par z 3,5 letnim otrokom. Vsak večer se en od starsev gre okrog 20.00  tuširat ter spat z otrokom. Otrok je napomembnejši, otrok je prioriteta. Sex parkrat lerno, normalno ker otrok je prioriteta in ne mores ga pustit samega. Super zveza. Sedaj pa je gospa izvedela da si njen dragi piše in verjetno dobiva z neko ” prasico”. Spoh ni pomislila da mogoče zdrav moski pri 38letih potrebuje sex in nežnost in se ne zadovolji s tem da je sedaj pač otrok prioriteta . Ker ima pac normalne potrebe . Ogorcenje, žalost, jeza, zgražanje….ena ženska res ne pomisli da njen partner potrebuje tudi njo, njeno nežnostt, spanje skupaj v postelji, sex….zgodba iz službe pa še par dni nazaj je ponosno razlagala kako je partnerja uštimala da jo spoh ne gnjavi več in je sprejel da dokler je otrok majhen je na prvem mestu,  rabi starša za spanje

In da bo čas za sex in skupno spanje ko otrok malo zrase…..mislim res???

Pa kaj ženske res mislite da ko se moški vda in več ne prosi doma za nežnost da je sprejel in bo živel brez tega in v celibatu ko pa je toliko žensk ki si želi enako.. …in seveda je sedaj kriva ta prasica od ljubice ker se mu je nastavljala….kaj res???

To je velika napaka vseh žensk. Moški ne rabimo velik. Za vse ljubice je vedno kriva žena. Mož je zgolj žrtev.

Mene pa zanima ali sta si oba zelela otroka? Kolikor vidim se ona z otrokom ukvarja bolj kot moz, posledicno ima cas da razmislja o glupostih. Lp.

Odgovor na objavo uporabnika
Nerkg, 24.04.2025 ob 22:18

To je velika napaka vseh žensk. Moški ne rabimo velik. Za vse ljubice je vedno kriva žena. Mož je zgolj žrtev.

Joj kako ste pa vi bogi🥺. A vam prinesem dudo pa vas primem za rokico da vam bo lazje. Drugace pa ce se clovek lepo pogovori z zeno in ji pove kako se pocuti se da vse resit, ampak za to je treba biti sposoben. 😉

Eni si pri 3-letnem otroku zamislijo, da bi imeli še enega in ženska zanosi. Kako je pa to možno?

Zapomnite si, mož in žena sta prva, potem šele pridejo na vrsto otroci. Vidva sta bila prva skupaj, otrok je samo plod vajinega razmerja. Vidva sta tista, ki morata držati skupaj, se pogovarjati. Tudi npr. o tem, kako bosta vzgajala otroka od vsega začetka. Otrok lahko spi v svoji posteljici. Vidva lahko sexata v dnevni, kopalnici … Prava ljubezen ne zamre, ko pride otrok. Res, da je veliko dela z otrokom prvo leto po porodu, ampak … kako lahko nekatere ženske zanosijo po otrokovih dveh letih ali še prej … V tem razmerju nekaj ne štima.

Če že pišete bedarije pa vsaj preberite. Dokler ne zrase!

Anonimno 5187, 24.04.2025 ob 22:56

Če že pišete bedarije pa vsaj preberite. Dokler ne zrase!

Smo prebrali in razumeli – ti pač ne – da normalnega spolnega življenja ne bo več imel, vsaj ne z ženo. Ker je to beden izgovor. Ko bo otrok malce zrasel in bo celo lahko sam spal (po njeni strokovni oceni, kakopak), bo v posteljo privlekla cucka ali pa ga probala naštimat za drugega otroka. Če bo pokleknil, bosta spet čakala, da zraste, potem bo pa počasi že mena in 100 drugih ‘razlogov’, zakaj si ne moreta vzeti par uric tedensko samo zase. Prioritete, pa to. Se lepše sliši, kot če bi rekla, da gre za njeno sprenevedanje in egoizem.

mal kasneje sva s pomočjo postala starša.a ko se je doli porihtalo sva sexala.otrok v  spampku

Moja izkušnja je taka, da če se oče/mož/partner zavzame, je zakon rešen in ni takih problemov.

Če pa je moški nezrel in se na spremembe ne zmore prilagoditi, pa pač hoče še enkrat ponoviti obdobje pred otroci, ker misli, da je nekaj izgubil. Ne vidi pa vseh novih možnosti, ki jih je dobil.

Jah ,saj nikol ni prav…ker imaš pa tud pričevanja otrok..( eko,  tud tukaj so ble teme… ) ….kako sta se mama pa ata samo s sabo ukvarjala pa en po drugem lezla , tak zaljubljena, tak oboževana , oči samo en za drugega, …in le tega – teh svojih otrok sploh porajtala nista…in so bili v napoto…Torej…

Tu se bom postavila na stran moških , čeprav sem ženska. Ne razumem tega, kot da ženske seksate zaradi zanositve? In ko je misija izpolnjena, peljete naprej misijo matere. Sem mati, sedaj že polnoletnim otrokom, ampak zmeraj sem kljub skrbnosti do otrok, rada imela intimo. Otroci zaspijo, takrat je čas za vaju.  Ne čudim se da je toliko varanja.  Jaz bi verjetno tudi če bi me mož tako spolno ignoriral.

Hjojojojoj, 24.04.2025 ob 22:16

Par z 3,5 letnim otrokom. Vsak večer se en od starsev gre okrog 20.00  tuširat ter spat z otrokom. Otrok je napomembnejši, otrok je prioriteta. Sex parkrat lerno, normalno ker otrok je prioriteta in ne mores ga pustit samega. Super zveza. Sedaj pa je gospa izvedela da si njen dragi piše in verjetno dobiva z neko ” prasico”. Spoh ni pomislila da mogoče zdrav moski pri 38letih potrebuje sex in nežnost in se ne zadovolji s tem da je sedaj pač otrok prioriteta . Ker ima pac normalne potrebe . Ogorcenje, žalost, jeza, zgražanje….ena ženska res ne pomisli da njen partner potrebuje tudi njo, njeno nežnostt, spanje skupaj v postelji, sex….zgodba iz službe pa še par dni nazaj je ponosno razlagala kako je partnerja uštimala da jo spoh ne gnjavi več in je sprejel da dokler je otrok majhen je na prvem mestu,  rabi starša za spanje

In da bo čas za sex in skupno spanje ko otrok malo zrase…..mislim res???

Pa kaj ženske res mislite da ko se moški vda in več ne prosi doma za nežnost da je sprejel in bo živel brez tega in v celibatu ko pa je toliko žensk ki si želi enako.. …in seveda je sedaj kriva ta prasica od ljubice ker se mu je nastavljala….kaj res???

Kar se mene tice, v kolikor je zgodba resnicna, pocetje od moza ni varanje. Seveda v kolikor je bil dober in skrben do zene in do otrok. Potem ima vso svojo podporo, da seksa z ljubico.  Varanja ne prenesem in ga mocno obsojam. V tem primeru vara zena od moza. Verjetno ko sta sla v vezo se ni tako obnašala in prodala mu je drugacno sliko sebe, ko jo je popolnoma spremenila enkrat k je od moza dobila popolno varnost. To je varanje in nespoštovanje. Maček v žaklju. Pač ona je verjetno pokvarjena roba. Jaz ji tega ne bi oprostil v nobenem primeru. Saj ni kaj oprostiti. To je pac njena realna slika. PA TAKSNEM VARANJU NI RAZLOGA ZA OPRAVIČEVANJE SVOJEGA POCETJA

Tòlj dolgo , sex mrþev, zaradi otroka, obzpni ste ter bofiotrok. Ni zđej hi oa povejte; khe se loh nasadi, za dovre ljudi 😅☺️☺️☺️☺️

nocoj zanosila.

Res j* se admin,

Lepoticka, 24.04.2025 ob 22:32

Joj kako ste pa vi bogi🥺. A vam prinesem dudo pa vas primem za rokico da vam bo lazje. Drugace pa ce se clovek lepo pogovori z zeno in ji pove kako se pocuti se da vse resit, ampak za to je treba biti sposoben. 😉

Katastrofa razmišljanje. Kaksen pogovor neki? Privlacnosti se ne da izpogajati. Seks je posledica privlacnosti. V kokikor ne seksa z mozem, ji moz ni privlacen. Za seks se nikoli ne prosi. V kolikor mu nudi seks iz usmiljenja, je to grda prevara in manipulacija moskega. Izgleda pac da on je v vezi, ona pa ne. Ona ima le koristi veze. On pa ravno obratno. Pac prevara. Seks z njim bi moral biti njena potreba in njena zelja in njen vir uzitka. To je veliko manj kot so minimalna pricakovanja od zenske. Pac varanje. O razlogih za to se ne debatira ker taksna debata vodi v se vecje manipulacije in predajanje krivde na nedolznega. In mora seksati drugje. Ona pa se mora zanj boriti. To je vse.

Takrat, ko si ga vzameš. Midva sva si vedno vzela čas od meseca dni po porodu dalje. Sva si želela drug drugega in sva izkoristila vsak prost trenutek. Imava pa 3 otroke…

Anonimno183, 25.04.2025 ob 22:29

Takrat, ko si ga vzameš. Midva sva si vedno vzela čas od meseca dni po porodu dalje. Sva si želela drug drugega in sva izkoristila vsak prost trenutek. Imava pa 3 otroke…

Seveda. Pri meni enako. Ob tem, ko imam 5 otrok s 3 mamami in vecinoma sam za vse poskrbim. Zraven tega pa se zahtevno delo in skrb za starse itd. Pa mi se nikoli v zivljenju ni zmanjkalo casa za seks. In tudi ce bi mi ga, bi pac prisel v sluzbo 2 uri kasneje. Oz bi kaj drugega crtal. Pac sve je stvar prioritet. In ce je tej zenski v zgornjem zapisu moski in njegove potrebe zadnja prioriteta oz. enako ce ona nima v odnosu do njega svojih potreb, je s tem vse povedano. Pac on jih ima. In seveda bos seksal samo z zensko, ki si te močno zeli. V kolikor to zena ni, bo pac druga. Zena pa se mora tudi spraviti k sebi in zaceti seksati z moskim, ki jo privlaci in ne vleci za nos moza. V kolikor pa je aseksualna, to nic ne spremeni mozwvo stalisce. Ce on ni asekualen, bo seveda spet seksal z zensko, ki si ga mocno zeli. Torej v vsakem primeru zena tu vara. Prodaja mu je macka v žaklju

No dokler ona tusira otroka in ga daje spat, lahko on pospravi posodo, skuha kaj za jutri, zlika perilo, pobrise prah, ce moski samoiniciaticno vlozi nekaj truda in dela v to svojo druzino, je seks reden, v nasprotnem pa zenska zvecer samo se dol pade.

Za tolk problemov, se ne splača spat, ne seksat ☺️☺️☺️☺️

oba sta starsa, 25.04.2025 ob 22:52

No dokler ona tusira otroka in ga daje spat, lahko on pospravi posodo, skuha kaj za jutri, zlika perilo, pobrise prah, ce moski samoiniciaticno vlozi nekaj truda in dela v to svojo druzino, je seks reden, v nasprotnem pa zenska zvecer samo se dol pade.

Svasta! Ne morem verjeti da taksne zenske res obstajajo. A zdaj bi seks izpogojevala z nekimi kozarci in krozniki? S privlacnostjo se ne da barantati. Ali je, ali je ni. V kolikor ti kriznike in kozarce omenjas, pomeni, da je ni. Torej mora moz seksati z drugo. Ti pa ta cas kar kozarce pomicaj, ker tu pises, da ti je to vecja prioriteta. Zame je to pac prevara. Seksa si bi ti z njim morala zeleti. Ta zelja bi morala biti najmocnejsa. Pogosto mocnejsa kot zelja po hrani in vodi. Ti pa tvoji kozarci…

Sveti duh, 25.04.2025 ob 23:15

Svasta! Ne morem verjeti da taksne zenske res obstajajo. A zdaj bi seks izpogojevala z nekimi kozarci in krozniki? S privlacnostjo se ne da barantati. Ali je, ali je ni. V kolikor ti kriznike in kozarce omenjas, pomeni, da je ni. Torej mora moz seksati z drugo. Ti pa ta cas kar kozarce pomicaj, ker tu pises, da ti je to vecja prioriteta. Zame je to pac prevara. Seksa si bi ti z njim morala zeleti. Ta zelja bi morala biti najmocnejsa. Pogosto mocnejsa kot zelja po hrani in vodi. Ti pa tvoji kozarci…

A si moski?

Ja drzi kar je napisano. Sama sem ob dveh malckih starih pod 2 leti tudi padla dol. ker je bilo vsega prevec in sem mu tudi povedala, da sem utrujena, ker sem res bila. Sva se vedno 3x na teden ampak ko sem bila utrujena za umret sem to povedala. Ko zvecer, ko vsi zapijo, po tem, ko cel dan nekdo hoce nekaj od tebe- si res ne zelis, da nekdo se nekaj vtika vate.

Dejstvo je, da ženske roke pri hiši in otrocih pač morajo več odnašati. In potem so utrujene in tako kot piše ena, je ženski zvečer, ko jo cel dan vlečejo na 100 strani, samo še za spat in počivat.

In res dobro, da moški to vidite.

Zato odslej – tisti uboščki, ki nekaj let ne zdržite brez vsakodnevnega poskakovanja – NIKAR SE NE VEŽITE, ŠE MANJ IMEJTE OTROKE!

Ostanite samski in poskakujte po 2-3 krat na dan. Po eni ali večih.

Ampak vi to ne bi, a ne da?

Vi bi družino, trofejo, urejeno, seksi in ljubečo ženo, lepe in pridne otroke in vsakodnevno naskakovanje pa še nežnost in ljubezen, bolj kot jo potrebuje dojenček.

Naj vas dodatno razsvetlim – je ni junakinje na tem svetu, ki bi poleg navedenega še hodila v vse bolj zahtevno službo in po možnosti še skrbela za ostarele starse ali tašče.

Ženski možgani in hormoni delujejo drugače, ženske so bolj zaskrbljene, težje zaspijo, itd. Vse to vpliva na padanje energije, kar se posledično odraža na utrujenosti.

Torej, dnevni poskakovalci, ki jokcate in tako zelo pogrešate ljubčkanje ženičke – ločit se in skačite potem po ljubicah koliko vas je volja.

Keri otročaraji, nezreli. Huj kot dojenčki, res.

On je samo oplojevalec in nič drugega, zato 101 izgovor. Naj ugibam, desc je dobro stoječ, mislim finančno?

Saj lahko pustis kroznike in kozarce, ni problem. Tudi perilo lahko pustis. Pa piskre na stedilniku, zobno pasto in dlacice od britja v umivalniku, blato s cevljev v predsobi, prah komot spregledas, itd.

Kdo bo potem vse to pocistil? 🤔

New Report

Close