Ni dnarja
Ljudje jamrajo, da nimajo denarja, a Portoroška plaža polna!
Tisti, ki nima denarja, najbrz ni v Portorozu, se ti ne zdi?
In od 2mio Slovencev jih je najmanj 200.000 bogatih! Pa verjemi, da tudi vsi ti niso v Portorozu, so se marsikje drugje!
Cez podrazitve pa bentim tudi jaz, ceprav mi dopust z apartmajem za 200e na dan ne predstavlja problema.
Si er pa, pametna druzina lahko prezivi na morju z 20e na dan, ce je le malo iznajdljiva in sparovna. To pa tudi mi nek strosek.
res ste Mone, 17.06.2022 ob 13:32
Tisti, ki nima denarja, najbrz ni v Portorozu, se ti ne zdi?
In od 2mio Slovencev jih je najmanj 200.000 bogatih! Pa verjemi, da tudi vsi ti niso v Portorozu, so se marsikje drugje!
Cez podrazitve pa bentim tudi jaz, ceprav mi dopust z apartmajem za 200e na dan ne predstavlja problema.
Si er pa, pametna druzina lahko prezivi na morju z 20e na dan, ce je le malo iznajdljiva in sparovna. To pa tudi mi nek strosek.
Ma ti si ena mona. Tu si poglej koliko so cene letos. 20€ na dan za celo družino, ma daj, da se ti ne bo kdo smejal. Mogoče bi bilo dovolj za sladoled za otroka.
Lover693, 17.06.2022 ob 13:36
Ma ti si ena mona. Tu si poglej koliko so cene letos. 20€ na dan za celo družino, ma daj, da se ti ne bo kdo smejal. Mogoče bi bilo dovolj za sladoled za otroka.
Pozabil link.
Nemški turisti se pritožujejo nad dragim Jadranom: ‘Cene so grozne’ – 24ur.com
Zadar je letos najdrazje hrvasko mesto, je celo drazje kot Dubrovnik.
Ce ne racunamo apartma in pot, od doma vzames zivila z daljsim rokom uporabe, pijaco in take stvari. Ja, res jih moras kupit, a kupil bi jih tudi doma.
Tam kupujes samo svez kruh in sveze sadje/zelenjavo, v marketih, ki niso na olazi ali v kampu kupujes zmrznjeno zelenjavo, je cenejsa od sveze, tudi kak kos mesa, ce ga nisi prinesel od doma. Tudi sladoled v banjicah imajo.
Malico si neses na plazo, sladoled gres iskat v market ali kam bolj stran od plaze, krofe in kifeljcke kupis v pekarni na poti do plaze, ni treba, da na plazi zapravljas, lezalnikom in sencnikom se odpoves, pijes vodo. Zvecer gres na sprehod ob morju, meces kamencke v morje, se zogas z otrikom, saj ni treba, da se sprehajas po promenadi in pijuckas koktejle.
Lahko zapravis tudi manj kot 20€ za 4 osebe na dan.
Tisti link, 22e za dve pici in pijaco pa res ni hudo drago! Ali 100e za vecerjo za 4! Pisuka, to so normalne obmorske turisticne cene!
Lover693, 17.06.2022 ob 13:47
Pozabil link.
Nemški turisti se pritožujejo nad dragim Jadranom: ‘Cene so grozne’ – 24ur.com
Lani recimo, sem peljala otroke v center Ljubljane na kao kosilo. 4 pice, 4 pijace, cez 60e! Pa ni bila neka fensi picerija!
Enaura, 17.06.2022 ob 13:46
Zares revnih ni na plažah. Doma so, odrinjeni od družbe.
To je vse, kar morate vedeti. Oče bivše partnerke živi v razpadajoči hiši brez tople vode in sanitarij, ob dežju streha pušča. Izgleda kot brezdomec z ljubljanskih ulic, morje je lani videl zgolj zato, ker sva ga z bivšo vzela s seboj. Mamo je pa lani pobrala možganska kap, tudi ona je izgledala kot brezdomka z ljubljanskih ulic ali celo slabše. Pri 54. je izgledala stara 74. Ravno ko sem bil nazadnje tam, sem gledal eno zadnjih družinskih slik. Če jih ne bi poznal in bi mi nekdo pokazal sliko, bi mislil da gre za vnukinji in stara starša, ne za hčerki, mamo in očeta.