Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ni dobro ni dobro – pritisk

Ni dobro ni dobro – pritisk

Se ne počutim dobro, tišči v glavo. In grem merit pritisk 102/58 , pulz 48. Jebote čuk, tud kofe nič ne spremeni.

Bi rad da te tu gor kdo razkuri in ti ga dvigne😉😁😁

Malo kardio vadbe, da rahlo pospešiš utrip, kaka dihalna vaja in en bolj hladen tuš, pa boš kot nov – živ, poln energije, z normalnim utripom in pritiskom.

Odgovor na objavo uporabnika
takle, 29.06.2025 ob 14:39

Bi rad da te tu gor kdo razkuri in ti ga dvigne😉😁😁

Mogoče bi pa pomagalo.😁

Prenizek pritisk pač ne tišči v glavi!

Glavoboli so znak previsokega pritiska.

Pritisk, 29.06.2025 ob 14:46

Prenizek pritisk pač ne tišči v glavi!

Glavoboli so znak previsokega pritiska.

Ne kvasi. Spet eno pametno multinično ko hudič.

modrivrag, 29.06.2025 ob 14:30

Se ne počutim dobro, tišči v glavo. In grem merit pritisk 102/58 , pulz 48. Jebote čuk, tud kofe nič ne spremeni.

🤗😘

modrivrag, 29.06.2025 ob 14:51

Ne kvasi. Spet eno pametno multinično ko hudič.

Simptomi nizkega krvnega tlaka so:

– šibkost,

– utrujenost,

– občutek praznine v glavi,

– omotica,

– motena koncentracija,

– zamegljen vid,

– slabost,

– hitro in plitvo dihanje,

– hladna in bleda koža ter

– žeja

https://vizita.si/zdravje/nizek-krvni-tlak.html

Pritisk, 29.06.2025 ob 14:56

Simptomi nizkega krvnega tlaka so:

– šibkost,

– utrujenost,

– občutek praznine v glavi,

– omotica,

– motena koncentracija,

– zamegljen vid,

– slabost,

– hitro in plitvo dihanje,

– hladna in bleda koža ter

– žeja

https://vizita.si/zdravje/nizek-krvni-tlak.html

Tri in pet mnogo pojasnita o viharcu modrem vragu.

V redu je. Ti beri google. Jaz pa vem kako se počutim. Ker imam ze od mladosti problem z nizkim pritiskom. Zadnje čase zelo redko sicer. Mater ste eni nadležne driske. Kurjek si spet ti? Zadnjič nisi potem povedal imena tretje vrste gada pri nas, ki jo imaš doma zraven pojočih pajkov. ☝️😁

Se ti bo uštimalo, ko vročina popusti. Zihr vročina to fajn vpliva, več se potiš, bolj si dehidriran, žile se širijo, gre kri povsod in se drži bolj v koncu okončin, pade tlak.. pč pazi nase in se ohlajaj malo.

darwindarko, 29.06.2025 ob 15:01

Tri in pet mnogo pojasnita o viharcu modrem vragu.

Ajde Darmun, oblec kiklco in se pejt dret na ves glas v mikrofončk: “Ja saaaam djevojka sa selaaaa, noga mi je bosaaaaa…” Da ne boš le na monu smrdel cel vikend.☝️😁

modrivrag, 29.06.2025 ob 15:01

V redu je. Ti beri google. Jaz pa vem kako se počutim. Ker imam ze od mladosti problem z nizkim pritiskom. Zadnje čase zelo redko sicer. Mater ste eni nadležne driske. Kurjek si spet ti? Zadnjič nisi potem povedal imena tretje vrste gada pri nas, ki jo imaš doma zraven pojočih pajkov. ☝️😁

Še v življenju nisem imela pritiska 120/80, se v nosečnosti ne, vedno nižje.   V 80% meritev zgornji pritisk pod 100.

Več kot dobro poznam znake in počutje z nizkim pritiskom!

Pritisk, 29.06.2025 ob 15:12

Še v življenju nisem imela pritiska 120/80, se v nosečnosti ne, vedno nižje.   V 80% meritev zgornji pritisk pod 100.

Več kot dobro poznam znake in počutje z nizkim pritiskom!

Prav. Zaradi pojočih pajkov pač čutis praznino v glavi. Jaz čutim pritisk zadaj v glavo, neprijetno splošno počutje. Ne smem hitro vstajat ker se mi zvrti. Zdaj grem pa spat in bo minilo.☝️😁

modrivrag, 29.06.2025 ob 15:10

Ajde Darmun, oblec kiklco in se pejt dret na ves glas v mikrofončk: “Ja saaaam djevojka sa selaaaa, noga mi je bosaaaaa…” Da ne boš le na monu smrdel cel vikend.☝️😁

Glej modridihurtrolstalker:

šibkost,– utrujenost,– občutek praznine v glavi,– omotica,– motena koncentracija,– zamegljen vid,– slabost,– hitro in plitvo dihanje,– hladna in bleda koža ter– žeja

skratka: za šibkost začni mal trenirat pa kaj naredi zo rokami in ne samo jezikom in prsti pa bo bolš,

za občutek praznine v glavi nimaš kej narest, ker pač v glavi nič nimaš te občutek ne vara, če ni pač ni,

če si omotičen ga manj žri, daj tisti šnops mal počivat in ne da ga skoz donkaš,

motena koncentracija tudi ne bo pošla, saj se nimaš s čim koncentrirat, če je glava prazna,

zamegljen vid ti mogoče lahko okolist porihta ampak dvomim glede na betico in nično koncentracijo,

slabost je posledica šnopsa in sranja, ki ga mečeš ven dan za dnem na forum v vsaki temi, tkao d aprenehaj s tem in mogoče mine,

hitro in plitvo dihanje so posledica drkanja in čohanja po starih jajcih, ki jih non stop drgneš po celi nad in noč.

hladna in bela koža, seveda, če gre vsa kri v curac in drgnenje jajc, koža pa sonca ne vidi, tako da pejt mal vn.

za žejo pa mal vode spij ne pa šnops ožemat

darwindarko, 29.06.2025 ob 15:20

Glej modridihurtrolstalker:

šibkost,– utrujenost,– občutek praznine v glavi,– omotica,– motena koncentracija,– zamegljen vid,– slabost,– hitro in plitvo dihanje,– hladna in bleda koža ter– žeja

skratka: za šibkost začni mal trenirat pa kaj naredi zo rokami in ne samo jezikom in prsti pa bo bolš,

za občutek praznine v glavi nimaš kej narest, ker pač v glavi nič nimaš te občutek ne vara, če ni pač ni,

če si omotičen ga manj žri, daj tisti šnops mal počivat in ne da ga skoz donkaš,

motena koncentracija tudi ne bo pošla, saj se nimaš s čim koncentrirat, če je glava prazna,

zamegljen vid ti mogoče lahko okolist porihta ampak dvomim glede na betico in nično koncentracijo,

slabost je posledica šnopsa in sranja, ki ga mečeš ven dan za dnem na forum v vsaki temi, tkao d aprenehaj s tem in mogoče mine,

hitro in plitvo dihanje so posledica drkanja in čohanja po starih jajcih, ki jih non stop drgneš po celi nad in noč.

hladna in bela koža, seveda, če gre vsa kri v curac in drgnenje jajc, koža pa sonca ne vidi, tako da pejt mal vn.

za žejo pa mal vode spij ne pa šnops ožemat

Popravek: zamegljen vid ti mogoče lahko okulist porihta ampak dvomim glede na betico in nično koncentracijo,

modrivrag, 29.06.2025 ob 15:19

Prav. Zaradi pojočih pajkov pač čutis praznino v glavi. Jaz čutim pritisk zadaj v glavo, neprijetno splošno počutje. Ne smem hitro vstajat ker se mi zvrti. Zdaj grem pa spat in bo minilo.☝️😁

O, izvedeli smo nekaj novega, haha

Pajki pojejo in ti veš, kako je, ko se ti v glavi zaredijo.

Se zbudil poln energije. Ko mladenič, mater horn.☝️😁

IMG 20250629 182812

Zdaj pa ga lahk gremo v Samobor žurat. Darmun, si lačen? Ti pošljem eno pleskavico iz Samobora. Morda zaradi lakote pišeš še večje bedarije kot bi jih sicer.☝️😁

Foknem v kuverto direkt z žara, gre že juter naprej po pošti.☝️😁

Torej, sem js  mela js prav!

crazyfrog, 29.06.2025 ob 19:16

Torej, sem js  mela js prav!

Je tako žvauca.😀

Uro nastimaj 22:57😆

Mal prsuta, kos melone in šljuk terana. Bos kot nov.😀

Šnelca_783, 29.06.2025 ob 21:11

Uro nastimaj 22:57😆

Mal prsuta, kos melone in šljuk terana. Bos kot nov.😀

Kaj bom pa z uro in datumom, saj ne merim čas, ampak tlak.☝️😂

od prenizkega pritiska še noben ni umrl.. Bodi vesel, da si enih tistih ki imajo nizkega jaz se pa soočam z prevelikim že celo življenje in posledično stalno tvegam srčno kap.

modrivrag, 29.06.2025 ob 21:19

Kaj bom pa z uro in datumom, saj ne merim čas, ampak tlak.☝️😂

Ma tam pises da si se zbudil…ura pa je 22:57🤣😮

🤐🤐🤐

New Report

Close