Ni hujšega kot imeti doma staro in uvelo babo
Morali bi narediti tak sistem, da biti vsakih 10 let dali mlajšo in lepšo babo. To bi bil lajf ne pa tole.
Kako smo si različni… Jaz bi bila zadovoljna vse življenje z enim pametnim moškim. To bi bil lajf (no, trenutno celo je 🙂 )
Sam nisi sposoben mlajšo najt,a ne? Očitno nisi pravi moški. Tisti ki ni z malim zadovoljen, ni sposoben večjega dobit!!!!!
Mene muči pa nasprotno.Sit sem mladih bab.Rad bi eno zrelo ,ki ve kako in kaj.Kako smo si različni.
A da ti pa pere umazane gate in prenaša tvojo tečnobo je pa dobra?
Pa bi si ti lahko privoscil vsakih 10 let najnovejsi model? Imas dosti pod palcem in v hlacah? Nic ni zastonj veš…. pol pa taki kot si ti kle gor jambrajo!
Tudi moski ne boste vecno lepi in mladi 🙂
Sam si mislim, da najbrž res ni hujšega – kot če si ženska in imaš doma človeka, ki o tebi razmišlja tako, kot zveni iz tvojega pisanja.
Stara in uvela je zaradi tebe.
Ker si siten, tečen in puščoben.
Jaz sem recimo kot rožica.
Ker je ob meni prijazen, dober in inteligenten moški.
Nič ni bolj groznega od starega uvelega kurca, ki mu mošnja z jajci viši že do polovice beder. Fuj in ogabno. Zato se starejših nisem nikoli pritaknila. Bljek.
Avtor posta,zate sem 150% prepričana,da babe sploh nimaš.V nasprotnem primeru ne bi dajal takih izjav.
Še nekaj….trdiš,da se babe staramo.
A tebi se pa kolo vrti nazaj ali kako?
Timika, mladost je vsaka,
kakor mehka, gosta dlaka.
A medvedu, kakor muli,
kožuh kmalu se oguli…
(Kajetan Kovič :Piki Jakob )
Provokator brez jajc…
IN KOLIKOKRAT DO SEDAJ BI BIL ŽE TI DO SEDAJ ZAMENJAN??????????????????????????????
Sam nisi sposoben mlajšo najt,a ne? Očitno nisi pravi moški. Tisti ki ni z malim zadovoljen, ni sposoben večjega dobit!!!!![/quote]
Z malim imajo ženske probleme:-))
To moraš pa biti tak moški, da lahko to izpelješ in moraš tako tudi delovati. Ne moreš pa nekaj imeti in samo sanjati. Tak moraš biti. Ni nič narobe samo če ti to ne uspeva te sanje moraš nekaj spremeniti pri sebi ali pa si potrditi, da si pač ustvarjen za eno žensko ali pa nobeno.
Saj veš, da to ne gre, a ne?
50 v 25 ne spraviš nikoli, zato pa v 50 komot spraviš 2×25 😛
Saj računat znaš, a ne? Potem računaj, da te je uvela stara baba zamenjala za dva mladca 😛
ne razumem, kdo ti brani uvest tak sistem?
aja, nobena mlajša te niti pogledala ne bi… ja, to pa je problem, se strinjam…
tečnega starega dedca 😉
Sam nisi sposoben mlajšo najt,a ne? Očitno nisi pravi moški. ]Tisti ki ni z malim zadovoljen, ni sposoben večjega dobit!!!!![/quote][/b]
Z malim imajo ženske probleme:-))[/quote]
HHmmm, verjetno,kaj pa vem 🙂
Avtor ni sposoben najti niti ,,uvele”,ne da bi še menjaval. So pa nekatere starejše kar atraktivne!! :-)))
ehh, nebi dolgo zdržal, najbolj je generacija, prevelika razlika je pušiona. Se pa strinjam, da bi treba na ene sedem let menjat partnerja, pa se pol, čez ene par let po možnosti spet vrniti prvotnemu partnerju, v moškem primeru, partnerici, seveda. Za mlajše modele pa…. no go…..
baje pravi moški vsakih 7 let zamenja žensko, te pa morajo biti ves čas enako stare.
za te hece pa rabijo denar. Pri avtorju je problem samo, da je luzer in si svojih sanj ne more uresničiti.
Kurb je namreč vedno dovolj, samo denarja ni.
Obstaja en star ZN film, kjer so živeli sami mladi ljudje do 30ega leta, po tem so šli vsi v ‘odpis’, staršev nihče ni poznal – ‘tovarna’ varianta otroci vzgajani v instituciji. Ena skupina pobegne ven, zagledajo belobradega starca…
Misliš, da bi bilo tako primerneje?
Modrost nima več veljave? Ali je nepotrebna, da lažje manipuliraš z mladim ‘mesom’, ki mu ni bilo dano učiti se od starih?
Naslikaj si portret Dorian 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.