Ni hujšega kot imeti doma staro in uvelo babo
Denar je vedno enako star in privlači vedno enako mlade ženske.
Pač ste lajdre ki vidite samo denar, če bi bile manj poceni in bolj inteligentne, bi vsaka raje šla s kvalitetno trofejo, ki jo najde v 20ih, kot da nastavlja preprodajalcem droge ipd zapečencem še do 30. leta ko je noče nihče več niti s palico.
Malo ot, kakšen je naslov tistega ZF filma? Če kdo ve? Ful bi bla vesela. Se ga spomnim in bi ga reda še kdaj videla, tko kot še nekaj drugih, pa je največ kar se spomnim zgodba, ali kakšen prizor.
Hvala in lp
Logan’s Run 1976,ali pa bled remake The Island 2005!
Denar je vedno enako star in privlači vedno enako mlade ženske.
Pač ste lajdre ki vidite samo denar, če bi bile manj poceni in bolj inteligentne, bi vsaka raje šla s kvalitetno trofejo, ki jo najde v 20ih, kot da nastavlja preprodajalcem droge ipd zapečencem še do 30. leta ko je noče nihče več niti s palico.[/quote]
Eni pa lajnate skos eno in isto.Mlade pa glupe pa kes in pol nas kao noben ne mara. Ma odjebite s takimi idiotizmi in nas nehite tlacit vse v isti kos.
Nekatere pac NISMO bile in nikoli ne bomo naprodaj.Guess what. Mam vse kar potrebujem tudi tipa pri svojih 48ih dobim kadar mi pase ( zastonj ). Jst sm bla tista, ki izbira in se vedno sem.
Ti pac poznas samo lajdre,bad for u.
Upam,da mas kes.
Seveda bi bil dober sistem.Si razmislil tut kdo bi jo obdeloval, ko bos malo v letih?
Koliko let mora zate imeti, da ji rečeš “stara baba”.
Lahko odgovori kdorkoli.
Ti si že krepko na oni strani.
Za vecino monovcev tuki je meja tam do 25 let.Kar je pa ze 30 in naprej je ze stara baba .To majo en kup ” tehtnih argumentov” zakaj je temu tako.
Glede na to, da sem tri leta starejši od tebe ti lahko rečem le… da si mladenka.
Stara baba… no vsaj pri meni za to definicijo niso važna dejanska leta. Veliko prej njen karakter.
Najdeš lahko že takšne okoli 30 let, ki so jezne na vse okoli sebe, občasno celo na samo sebe, jih moti vse okoli njih… skratka se obnašajo kot stare babe, ki jim je vse napoti. Pa ne se sekirat, pri dedcih je čist isti šmorn. :-))
Če imaš tiča, ki je mlahav kot peteršilj, ki ga je mati za 3 tedne pozabila v hladilniku, pač ne moreš imet 20-letnice. 🙂 Ker te so potrebne 🙂 To je izvor večine travm 30+ letnikov 🙂
Lepo si samo sebe zaštrikala, a nisi ti tudi čez 30, tvoj pa je, si povedala, starejši, torej je on zagotovo blizu 40, če ne čez.
Počasi se ti sama s sabo zmeni, enkrat pišeš, da so mladci zanič, potem so vsi 30+ zanič, počasi izpadaš en troll, ki ga nihče ne more jemati resno.
Ja, jaz sploh ne vem, kako eni tule gor preživijo. Ja, je treba biti zelo previden, ker če te na enem obskurnem forumu ne jemljejo resno, lahko samo še samomor narediš. 😉
Oh-joj-pre-joj, se grem sekirat. 😀
Če se že trolla, naj ima trollanje nek smisel. baba, ki piše, d aima starega jebacha, malo kasneje pa pozabi, kaj je pisala, pa piše, da so dedci čez 30 za na odpad, še troll ni..
Nene spider, ona pravi, da je večina za odpad, le ona, izjemna kot je, ima takega, ki ima diamantni sveder, ki mu s starostjo vrednost le še rase, zaradi redkosti:)
[/quote]
….pol si pa res pravi moški če bi ti morali narediti nek sistem 🙂
je pa res da je pred leti neka nemška poslanka predlagala da bi se zakonske zveze v Nemčiji obnavljale na vsakih sedem let,ali obnoviš ali avtomatsko propade,tko bi znižali stroške ločitev…..
…se opravičujem ,GF,da mi je pri kopiranju zram potegnal…..
Sem prebral na hitro, da ti ga je GF pri kopanju zraven potegnil… No vrejetno BF:D
Forum je zaprt za komentiranje.