Ni lepih moških
Hodiš ti po hodnikih lastnih zablod, 31.10.2023 ob 19:44
Naloga moškega ni, da bi bil lep, ampak vse kaj drugega. Veliko “lepih” moških je popolnoma neuporabnih. Narava je dala vsakemu svoje. Mogoče ti nisi prišla do svojega koščka torte in se tolažiš s tem, da črno ni belo?
To za tiste, ki so sponzoruše. Ostale vemo, da bo otrok podoben šoferju in ne avtu.
Hodiš ti po hodnikih lastnih zablod, 31.10.2023 ob 20:03
Vsekakor bo imel pamet šoferja po taki logiki in potem bo spet jok in stok, ko bo vedno več odločbarjev po šolah.
Lepi ljudje veliko bolje pridejo čez življenje, pamet pa se deduje po mami, medtem ko je vsak bolj podoben očetu.
Tako, da tvoj otrok je zabit, nesposoben in še grd povrhu, bravo za ta življenski dosežek!
matias, 31.10.2023 ob 23:06
Kaj bo ženski moška lepota? Ženske rabijo stabilnost, torej sposobne in pridne, delovne moške, ki so v čustvenem in materialnem smislu sposobni preživeti družino.
Daj, bedak mačistični srednjeveški, ženske smo danes dovolj izobražene, sposobne in situirane, da ne rabimo nobenih descev, da bi nas preživljali.
Gloria889, 31.10.2023 ob 23:10
Daj, bedak mačistični srednjeveški, ženske smo danes dovolj izobražene, sposobne in situirane, da ne rabimo nobenih descev, da bi nas preživljali.
Gloria, ti imaš družino in moškega, se mi zdi, da oboje ne in si kvečjemu ločenka. Ne vem, kaj je tu srednjeveškega, da ženska rabi čustveno stabilnost in materialno varnost v zvezi, sploh če načrtuje družino, če si jo lahko zagotovi sama brez podpore moškega, je le toliko bolje, je pa to nikakor ne degradira, če je “house wife”.
Kakor koli obrnemo, ženska ob lenem moškem, ki ga mora preživljati, zraven pa še svoje otroke, jo bo v seksualnem smislu tako navlažil, kakor puščavo navlaži jutranja meglica za par sekund.
Moški pojma nimate in nikoli ne boste razumeli žensk, enostavno ste preplitvi in vse po sebi sklepate. Ženske ne rabimo nobene navlažitve, ker nam seks ni potreben, to je samo vaša obsedenost. Ženska se spolno prepusti dedcu samo, če je kakorkoli odvisna. Neodvisna ženska ne prenaša vaše pohotne bližine.
Anonimno 6643, 31.10.2023 ob 23:41
Moški pojma nimate in nikoli ne boste razumeli žensk, enostavno ste preplitvi in vse po sebi sklepate. Ženske ne rabimo nobene navlažitve, ker nam seks ni potreben, to je samo vaša obsedenost. Ženska se spolno prepusti dedcu samo, če je kakorkoli odvisna. Neodvisna ženska ne prenaša vaše pohotne bližine.
Ne sklepaj po sebi, da so ženske aseksualne, ne bo držalo. Ženski seksualnosti, če iščejo poudarek na kvantiteti, moški sploh ne moremo parirati. Kot primer, veliko Britank po 50+ je še vedno zelo zainteresiranih za posteljne aktivnosti z mladimi žrebci v konkretnem smislu:
Why Are Older British Woman Seeking Young Gambian Men? | Absolute Documentaries
.https://www.youtube.com/watch?v=jzh3KGq4tqg
So pa aseksualne ob dedcih, s katerimi so šle v zvezo iz materialnih interesov ali pa ob takšnih, kjer presahnejo čustva in sta še samo stanovalca s srečo, da ne gresta drug drugemu na živce.
Ne vem, koliko si stara, ampak tudi jaz opažam, da mi noben ni več všeč. Ko sem bila 20, mi je bilo kar nekaj moških všeč, sedaj ko sem preko 30, pa mi je malokdo všeč. Razmišljam, kaj je krivo, ali se pogled na to, kaj je lepo, z leti spreminja. Res, prisežem, samo en mi je lep. Drugje pa res ne vidim kakšnega lepega. Govorim za dedce moje starosti ali +5 let.
Če pa pogledam mlajše, se najdejo lepi, ampak ti so premladi zame. Jagenjčki. Jih je pa več lepih. Samo so premladi.
Zdaj pa ne vem, kako bi izgledalo bit z mlajšim, še nikoli nisem poskusila.
Tudi meni se zdi, 01.11.2023 ob 05:48
Ne vem, koliko si stara, ampak tudi jaz opažam, da mi noben ni več všeč. Ko sem bila 20, mi je bilo kar nekaj moških všeč, sedaj ko sem preko 30, pa mi je malokdo všeč. Razmišljam, kaj je krivo, ali se pogled na to, kaj je lepo, z leti spreminja. Res, prisežem, samo en mi je lep. Drugje pa res ne vidim kakšnega lepega. Govorim za dedce moje starosti ali +5 let.
Če pa pogledam mlajše, se najdejo lepi, ampak ti so premladi zame. Jagenjčki. Jih je pa več lepih. Samo so premladi.
Zdaj pa ne vem, kako bi izgledalo bit z mlajšim, še nikoli nisem poskusila.
Če pri +30 ženske gledate izključno na lepoto moškega, potem si zaostala v najstniškem obdobju, ker knjige ocenjuješ na podlagi ovitka in ne vsebine. To je čas za starševstvo, kjer “lepota” moškega ne bo pripomogla k ničemur, ponavadi k hitrejši razvezi, ko ti ne bo več lep in se boš ločila.