Ni lepih moških
Moski ne more biti lep! To celo jaz, kot najlepsi in opevan moski trdim. Moški mora biti mocen, pogumen, stabilen financno in custveno, odlocen, zmagovalec, po moznosti bogat, posten, prikazen, dober ljubimec, dober poklic. To so lastnosti, ki definirajo top moskega, alfa samca, top5%, mene.
Ženska pa mora biti lepa. Brez tega ne gre. Po možnosti dovolj mlada. Za kaj več kot fuk s top moskim oa se strastna, ženstvena, povezovalna, mila, mora imeti rada otroke in mora oboževati seks.
Pravi moški, 01.11.2023 ob 12:07
Moski ne more biti lep! To celo jaz, kot najlepsi in opevan moski trdim. Moški mora biti mocen, pogumen, stabilen financno in custveno, odlocen, zmagovalec, po moznosti bogat, posten, prikazen, dober ljubimec, dober poklic. To so lastnosti, ki definirajo top moskega, alfa samca, top5%, mene.
Ženska pa mora biti lepa. Brez tega ne gre. Po možnosti dovolj mlada. Za kaj več kot fuk s top moskim oa se strastna, ženstvena, povezovalna, mila, mora imeti rada otroke in mora oboževati seks.
Matias….cestitam. si pameten in znaš videti celotno sliko. Z mnenjem žensk se kot alfa samec ne obremenjujem. Furam svojo sceno, one se pa obremenjujejo z mano in s tem, kako bi ne zapeljale. Se bolj pa kao bi me obdržale. Ampak recept sem napisal zgoraj. To kar sem naštel so minimalni pogoji, ki jih zenska mora nuditi da ji kdaj posvetim svoj cas. Torej zenske, delajte na sebi in na svoji zenstvenosti!! Pa ne zacnite to delati, ko ste ze 10 let prepozne. Bolje pozno kot nikoli. Ampak za top moskega je pozno zal prepozno
a1000years, 01.11.2023 ob 12:47
Lepi moski so! Obstajajo.
6pack okol trebuha, vitki, obriti… AMPAK:
Vecina njih [99%] je narcisticnih, vzviseni nad zenskami, plehki. Se polivajo s parfumi, da ti v njihovi blizini zacnejo dlake iz nosu odpadat, tezki pofuklji in nic drugega.
Ne, hvala
Kisla limona!! Dobro tolazbo imas. Luzerka si!! Raje kot iskati smesne razloge, raje delaj na sebi in poskrbi, da bos meni in meni podobnim moskim prva izbira. Ker tudi mi na koncu izberemo zensko. In tvoj intetes bi moral biti, da si to ti.
Pravi moški, 01.11.2023 ob 13:08
Kisla limona!! Dobro tolazbo imas. Luzerka si!! Raje kot iskati smesne razloge, raje delaj na sebi in poskrbi, da bos meni in meni podobnim moskim prva izbira. Ker tudi mi na koncu izberemo zensko. In tvoj intetes bi moral biti, da si to ti.
@Pravi moški 01.11.2023 ob 13:08
Pravi moški 01.11.2023 ob 13:08
Hodiš ti po hodnikih lastnih zablod, 31.10.2023 ob 21:00
Lažje priti skozi življenje pomeni manj truda in manj napredka. Dedovanje pameti po materi je pa navadno vraževerje. Ne kupim tvojih bučk.
Ja, se vidi da si kratke pameti, ne samo da nočeš verjeti, še pozanimati se ne znaš. Seveda če imaš pomladek, mu želiš da začne s kakšno prednostjo v življenju in da bo njegovo boljše. Delovne navade so pa stvar vzgoje. Kaj ga boš ti naučila? Dajati noge narazen?