ni lepih žensk
Hodim tako po Sloveniji in opažam, da že zelo dolgo nisem srečal ženske, ki bi te na prvi pogled zamrznila. Ko nebi mogel prenehat strmet vanjo. Vse so nekaj povprečnega. Nič takega, da bi rekel to je to. To je prava ženska. Nič ženstvenosti ni več v teh naših Slovenkah. Vse neke potetovirane, kadilke, debele ene presuhe .Preveč namazane s moško hojo. Vedno se govori, da so Slovenke med lepšimi ženskami. Kje jih vidite, te lepotice.
Sva že dva ki to opažava. In zakaj je tako, se jaz sprasujem. Že od nekdaj so pri nas lepa dekleta bila pod varstvom. Kozrastejo v ženske se pa ne izpostavljajo v javnosti. Sploh ne hodijo same v trgovine po špecerijo. Zadnjič sem pred Hitri nakup tuš videl žensko v rdeči obleki, ki se je pripeljala po naročilo. Ženska lepa, da samo stoj in glej. Drugi primer je pa ta, da je veliko lepotic odšlo živeti v tujino. Spomnim se izrečenih besed Simone Weiss, ki je enkrat dejala naši mafiji. Samo otroka mi puste pri miru.
Slovenija je zaplankana država. Dekleta pri nas nimajo nič adrenalinskega za početi. Zato odhajajo v tujino.
na svoji življenjski poti sem osebno spoznal zelo malo tistih zares lepih žensk. Govorim na območju Slovenije. Morda dve-tri. Je pa res, da so moji kriteriji na visoki lestvici.
Isto pri meni. Nazadnje sem par let nazaj srečal in spoznal eno res pravo žensko. Ki sem dobesedno obstal, ko sem jo videl. Naravna ženska, ne preveč namazana. Njena hoja ,glas in obleka. Nič izstopajoča. Pa vendar je naredila vtis name, kot ga še do sedaj ni nobena.
Seveda so lepe slovenke. Z eno sem poročen in je ne menjam za nič na svetu. Lepa, pametna razgledana in vse pozitivne lastnosti.
Jaz grem po Mariboru ali Ljubljani, stalno vidim kar veliko lepih žensk od mladih do srednjih let. Če ti ne vidiš lepih žensk, je čas, da preklopiš na očala, ker očitno imaš vedno bolj kaljen vid, ali pa zamenjaj dioptrijo. Slovenke so lepe. Nekatere zelo, nekatere manj.
Hja, tule se zgražate nad tatuji, make upom. V reali je pa drugače.
Moški se ne zanimate za naravne ženske brez make upa in brez čika in brez tetovaž.
Bolj je ženska namazana, tetovirana, več moških ima okrog sebe. NIsem še slišala, videla ženske, ki bi bila vsa namazana, tetovirana, z dolgimi nohti, umetnimi obrvmi… da bi imela težave z moškimi.
Če pa je ženska brez vsega tega, je še opazite ne.
Aja, lulčiji so za lulat, lulčeke imajo fantki. Odrasli moški imaj kaj drugega, recimo tiča, in nekateri ga nimajo samo za scat. Če pa en reče, da ima lulčija, veš, da je fantek in da ga ima samo za lulat. Ko bo odrasel, ga bo imel pa verjetno samo za scat.