Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ni lepih žensk

ni lepih žensk

Hodim tako po Sloveniji in opažam, da že  zelo dolgo nisem srečal ženske, ki bi te na prvi pogled zamrznila. Ko nebi mogel prenehat strmet vanjo. Vse so nekaj povprečnega. Nič  takega, da bi rekel to je to. To je prava ženska. Nič ženstvenosti ni več v teh naših Slovenkah. Vse neke potetovirane, kadilke, debele ene presuhe .Preveč namazane s moško hojo. Vedno se govori, da so Slovenke med lepšimi ženskami. Kje jih vidite, te lepotice.

 

Sam lahko v vsaki ženski najdem nekaj lepega in sem vedno fasciniran nad njihovo lepoto. Na žalost še nikoli nisem imel punce, da bi od blizu začutil to lepoto. Avtor, morda si starejši in več nimaš čistega srca, da bi zares lahko občudoval ta prekrasna bitja, ki ti napolnijo dušo.

Ja dejansko ni več lepih žensk, vse neke umetne, raztrgane kavbojke, kot zadnje klošarice, make upa kot betona na sebi, vase zagledane, še malo pa se bodo poročile s telefoni, ker vse zija tam v ekran. Za kozlat ti rečem.

Moški se sučejo okrog umetnih žensk. Naravne ženske, brez šminke,  brez laka… Niso moškim zanimive.

Daljše nohte ima, več šminke, bolj bodo moški slinavi.

Jaz jih vsak dan vidim ogromno. Lepotice, za ostala mesta pa ne vem. Verjetno so kmetice?

Sva že dva ki to opažava. In zakaj je tako, se jaz sprasujem. Že od nekdaj so pri nas lepa dekleta bila pod varstvom. Kozrastejo v ženske se pa ne izpostavljajo v javnosti. Sploh ne hodijo same v trgovine po špecerijo. Zadnjič sem pred Hitri nakup tuš videl žensko v rdeči obleki, ki se je pripeljala po naročilo. Ženska lepa, da samo stoj in glej. Drugi primer je pa ta, da je veliko lepotic odšlo živeti v tujino. Spomnim se izrečenih besed Simone Weiss, ki je enkrat dejala naši mafiji. Samo otroka mi puste pri miru.

Vedno sem bil pristaš naravnih žensk ,lahko je imela nekaj miniaturnih popravkov. Ne maram dolgih nohtov in preveč naličenih žensk. Ene so res prava strašila. In res je, ne srečaš več ženske brez tetovaže .Kar pa zelo grdo zgleda na ženski pa je čik v ustih.

Odgovor na objavo uporabnika
Naravnih, 31.10.2023 ob 16:13

Moški se sučejo okrog umetnih žensk. Naravne ženske, brez šminke,  brez laka… Niso moškim zanimive.

Daljše nohte ima, več šminke, bolj bodo moški slinavi.

Umetne so zaradi sebe, ker se tako vidijo in dobro počutijo, ne zaradi descev.

Ti si pa naiven: visoke pete, make up, dolgi umetni nohti, neudobna oblačila… vse to, da se moški slinijo.

Ko da babe poslušaš, moti me to moti me uno. Ženska je lepa s tetovažo ali brez/s čikom ali brez. Za tiste klobase od ustnic še ne rečem, ker ji faco pokvari. Da pa vse ustalo ma dai no.

Men se zdi da ste pedri ali pa čist preveč “ženski”-pa sem ženska.

 

Koliko lepih, čudovitih lulik, zaradi grdega obraz lastnice, strada lulčija.

Odgovor na objavo uporabnika
Pojdi v center lj, 31.10.2023 ob 16:18

Jaz jih vsak dan vidim ogromno. Lepotice, za ostala mesta pa ne vem. Verjetno so kmetice?

Ravno v Ljubljani so najmanj lepe ženske v primerjavi z ostalimi prestolnicami. V Sloveniji so ženske presuhe ali predebele.

na svoji življenjski poti sem osebno spoznal zelo malo tistih zares lepih žensk. Govorim na območju Slovenije. Morda dve-tri. Je pa res, da so moji kriteriji na visoki lestvici.

 

 

Moški vedno iščemo žensko v pravem pomenu besede. Redko katera premore malo ženstvenosti. Ženska mora oddajat tisto žensko energijo, nežnost, gracijoznost.

Še vedno je veliko čudovitih žensk… No, p*dre ravno ne navdušijo.

In obratno.Vsi fantje, ki jih pogledaš: ali so do pol glave pobriti.- ali pa imajo tiste muslimanske brade.Kje so časi, ko so imeli fantje malo daljše lase, zrihtani direkt iz Italije in so plesali v diskačih na Japanese boy ali D.I.S.C.O….od Ottawan…

Slovenija je zaplankana država. Dekleta pri nas nimajo nič adrenalinskega za početi. Zato odhajajo v tujino.

.https://youtu.be/6M7FInJOUV4?si=lR–Kgj3ei95Apsg

Se pravi, da imaš namesto penisa, tiča, lulcija?

Ženska si pa res ne želi lulcija.

Kk bo kdo vidu lepo, če je obsojen na grdo? Dovolj je lepih, naravno lepih in moških in žensk, sam s sikreta potegnte glavo, da se pogled malo zbistri.

Odgovor na objavo uporabnika
Če ga, 31.10.2023 ob 16:33

Se pravi, da imaš namesto penisa, tiča, lulcija?

Ženska si pa res ne želi lulcija.

Še ena, ki zaradi grdega obraza strada lulčija.

na svoji življenjski poti sem osebno spoznal zelo malo tistih zares lepih žensk. Govorim na območju Slovenije. Morda dve-tri. Je pa res, da so moji kriteriji na visoki lestvici.

Isto pri meni. Nazadnje sem par let nazaj  srečal in spoznal eno res pravo žensko. Ki sem dobesedno obstal, ko sem jo videl. Naravna  ženska, ne preveč namazana. Njena hoja ,glas in obleka. Nič izstopajoča. Pa vendar je naredila vtis name, kot ga še do sedaj ni nobena.

Se strinjam. Vsaka ženska je lepa na svoj način.

. https://youtu.be/5Z9j-HWSVEY?si=u8ZQ9XCkEeKhqXLW

Seveda so lepe slovenke. Z eno sem poročen in je ne menjam za nič na svetu. Lepa, pametna razgledana in vse pozitivne lastnosti.

Jaz grem po Mariboru ali Ljubljani, stalno vidim kar veliko lepih žensk od mladih do srednjih let. Če ti ne vidiš lepih žensk, je čas, da preklopiš na očala, ker očitno imaš vedno bolj kaljen vid, ali pa zamenjaj dioptrijo. Slovenke so lepe. Nekatere zelo, nekatere manj.

Hja, tule se zgražate nad tatuji, make upom. V reali je pa drugače.

Moški se ne zanimate za naravne ženske brez make upa in brez čika in brez tetovaž.

Bolj je ženska namazana, tetovirana, več moških ima okrog sebe. NIsem še slišala, videla ženske, ki bi bila vsa namazana, tetovirana, z dolgimi nohti, umetnimi obrvmi… da bi imela težave z moškimi.

Če pa je ženska brez vsega tega, je še opazite ne.

Aja, lulčiji so za lulat, lulčeke imajo fantki. Odrasli moški imaj kaj drugega, recimo tiča, in nekateri ga nimajo samo za scat. Če pa en reče, da ima lulčija, veš, da je fantek in da ga ima samo za lulat. Ko bo odrasel, ga bo imel pa verjetno samo za scat.

New Report

Close