Ni lepšega na mrzel dan kot je danes.☝️
modrivrag, 12.01.2025 ob 06:30
Koki🐔, 12.01.2025 ob 04:45
Anonimno 7685, 11.01.2025 ob 22:15
Ko banajo kuro izgine pol vzdevkov in tem z mona. Vključno s Fredo in Frido. Pa je kurji debil lani en mesec pisal.da je on freda, zdaj se pa spet ponavlja, da je ženska. Retardirano spače pač, kaj češ.
Samo eno stvar ti lahko 100% potrdim. Jaz nisem Frida. Glede drugega bom tiho.
Saj sem poudaril črko i.
Govorim o Fridi in ne o Fredi.
To da nisem Frida lahko 100% potrdim. Frida je nekdo drug, ki se mi je pridružil.
Anonimno 9798, 12.01.2025 ob 09:35
No vidva psihiča povejta vsem na forumu.
Kdo koga nabija v šupak. Je pijani nesposobni Milanček tisti ki poriva pujsa Kokija al je šizofren psihopatski pujs Koki tisti ki nabija iz zlorablja Milančka ko je ta pijan kot klada?
Revše nevzgojeno klošarsko. Če bi se znalo obnašat bi ti dal za burek. Tako pa boš še naprej lačno norelo nebodigatreba porabnik kisika, veš,☝️
Koki🐔, 12.01.2025 ob 08:35
Saj sem poudaril črko i.
Govorim o Fridi in ne o Fredi.
To da nisem Frida lahko 100% potrdim. Frida je nekdo drug, ki se mi je pridružil.
modrivrag, 12.01.2025 ob 09:51
Ja saj. Če si defektno debeli Rozi, ni drugega za pričakovat, kot da se ponavljaš, tud če si vmes samo potrdilo in razlagalo na dolgo on široko.☝️😂 Imaš take v teh dnevnih centrih.
Ja, potrdilo sem da sem FREDA, ne pa da sem FRIDA.
Nikoli nisem napisalo, da sem FRIDA.
Že takrat, ko sem povedal, da sem FREDA, sem vam napisal, da ne vem kdo je FRIDA.
FRIDA je kr zraven prišla, nekdo drug je pisal kot FRIDA.
Koki🐔, 12.01.2025 ob 09:59
Ja, potrdilo sem da sem FREDA, ne pa da sem FRIDA.
Nikoli nisem napisalo, da sem FRIDA.
Že takrat, ko sem povedal, da sem FREDA, sem vam napisal, da ne vem kdo je FRIDA.
FRIDA je kr zraven prišla, nekdo drug je pisal kot FRIDA.
In zakaj se defekt potem ko si samo potrdilo, da si ti freda, še kar ponavljaš, da si ženska?😁….eeeh. oreng si ubogi v glavo debeli Rozi, oreng…..jaoooooo☝️😁
freda/frida isto sranje, 12.01.2025 ob 14:17
Jebat ga Koki, Freda ali Frida, isto sranje, ti pač imaš težave z disleksijo, disgrafijo in diskalkulijo. Pa te tvoje latino igralke vsakič napišeš drugače, enkrat je Jullieta, drugič Julietta.
In kaj, 1000x sem omenil JULIETTE in samo enkrat sem se zmotil in napisal z dvema L-jema, ker je pač pogosto dvakrat L v tujuh jezikih.
Je pa zanimivo, da opaziš tako slovnično napako, ne opaziš, pa da govorim o KANADSKI zadevi, kar že na začetku teksta POUDARIM! In pol razlagam, da so v Kanadi to TELEROMANI in ne telenovele in kaj je razlika med obojima.
In že v videu lahko LEPO vidiš, da so to Kanadčani, ker je jezik francoščina!!!
(Pa tudi tega ne dojamem zakaj dva od vaju tako moralno paniko zaradi NASILJA v romantičnih serijah zaganjata. Sta zategnjena kot stari mami. Res ne vem kaj vaju tok moti.)
kaj ti ni jasno:
Koki🐔, 10.01.2025 ob 21:01
Pa pojdimo v KANADO pa še prelep ŠANSON v francoščini boste dobili v YouTube videu.. 🙂
DA se ne bo spet kakšni zafustrirani “ULI-“ ali pa krščanskemu incelu odpulilo, da lepim gor nasilne videje iz “SNUFF” in “dark web” telenovel.
Danes sem dobre volje in odpiram to temo, če mi jo brišejo se bom pač šel zabavati s troli in moderatorji. 😀 Sem pri tapravi volji za to.
Zdaj pa k stvari, a je kdo gledal JULIETTO POMERLEAUOVO, 150 kilsko romantično junakinjo, ki je iskala Romea zase, življenje pa sta ji grenila in ogrožala njena morilska sestra in morilski skinhead?
Bila je mal psiho in jo je hitro minil strah v nevarnih situacijah, ko se je naprimer kot bomba zagnala s svojo težo v tega skinheada, da ga je zbila po tleh in stopila na njegov trebuh s svojimi 150 kilami, da ga je skoraj ubila.
Pa tudi če je dirjala za obritoglavcem in se zataknila na želežniških tirih je znala odreagirati, ko je vlak drvel proti njej!
No sicer ni bila ravno TELENOVELA, ker v Kanadi jim pravijo TELEROMANI. Glavna značilnost TELEROMANOV je kot berem na internetu, da niso tako nasilni kot latinsko ameriške telenovele in nimajo groznih zlobnežev, ampak so bolj osredotočeni na čustva in dramo.
Šlo je pa nekako tako, da je romantična JULIETTE kot lastnega sina vzgajala svojega pranečaka, ki je bil sin njene lepe nečakinje narkomanke. Njena mračnjaška sestra pa jo je hotela ubiti, ker želela priti do premoženja.
No in njena narkomanska nečakinja je bila s tem obritoglavcem, ki jo je izkoriščal in snemal med seksom. In tako mu je rodila tega fantka za katerega je pol kot mama skrbela JULIETTE. In na neki točki mislim, da ga je obritoglavec nekam odpeljal in vrgel truplo drugega fantka v smeti, češ da bi narkomanka mislila, da je mrtev njun sin.
To je privedlo, da ga je JULIETTE začela preiskovati in zalezovati. Zato je prišel v njeno hišo in tam je bil samo JULIETTIN podnajemnik in obritoglavec ga je na silo zagrabil in mu porinil jezik v usta, prav nasilno ga je zalizal in ga med tem začel zbadati z kuhinjskim nožem. Nato ga je skoraj mrtvega prislonil v kot sobe ob vrata in ga začel na silo butati z vrati da je spodaj izpod vrat začela teči luža krvi.
Nato je prišel nazaj ponoči, ko se je 150 kilska JULIETTE naga namakala v kadi. Spet je šel v kuhinjo po kuhinjski nož in nato v šokantnem prizoru pridrvel v kopalnico s kuhinjskim nožem in začel zabadati nož v JULIETTINO salo. In medtem ko mu je kri špricala po obrazu se je drl; “UMRI DEBELA SVINJA, UMRI ŽE ENKRAT DEBELA PRASICA, UMRI PUJSA GRDA!!!”
Potem je stegnil roko v krvavo vodo in vzel ven štofelc, da je krvava voda ven stekla.
No in pol so JULIETTO takšno našli. 😮 🙁
Sam veste kaj je fora? JULIETTE je imela 150 kil in toliko sala, DA JI NI MOGEL POŠKODOVATI VITALNIH ORGANOV, KO JO JE ZABADAL IN JE BILA ŽIVA !!! 😮 😮 😮
Ani to hudo??? 😮 Ful hudo je to, kak so se to dobro spomnili. 😀
No in pol se je dobil z narkomanko ponoči na nekem osamljenem kraju in ko sta sedela v avtu je začel doživljati neke vrste živčen zlom in spuščal debilne zvokove in norel na svojem sedežu. Res je blo srhljivo to gledati, ko se je samo čakalo kako jo bo zdaj, zdaj pokončal. A ga je narkomanka s pištolo prisilila, da jo je spustil ven. In ko jo je hotel povoziti je zbežala v gozd on pa za njo. In pol sta se lovila in skrivala, kot o grozljivkah a ne, in na koncu ga je vrgla dol s nizke pečine, da je spodaj obležal na hrbtu, polomljen z verjetno zlomljeno hrbtenico. In iz ust mu je začela liti kri, začel je grgrati, ker ni mogel dihati, da se je zadušil v lastni krvi.
Pol na koncu zlobna sestra podarila JULLIETE svojega psa MURIJA. Ampak to ne, ker bi boljša ratala(saj jo je fentati porobala), sam psa je itak stalno pretepala, da se je slišalo njegovo cviljenje. Pa pes je vse razbil in ga je iz zlobe dala JULIETTE.
Drgač pa sestre JULIETTE ni obvestila, da bojo na vrtu delavci kopali, pa je sestra stekla na vrt, preklinjala in delavce u pizdo mater pošiljala. Pa je stopila na bager, tisto lopato od bagerja, ko zemljo zajame in se prijela za rob. Čist nora, niti opazila ni kje stoji in jo je delavec zanalašč dvignil 5 metrov v zrak in jo z vso zemljo stresel v tovornjak.
Potem v zadnjem prizoru ob odjavni špici, pa se je JULIETTE poročila s svojim ROMEOM, ki ga je našla nekje vmes in njena narkomanka nečakinja se je vrnila domov. Lepa telenovela, oziroma teleroman. 🙂
So jo pa na RTV vrteli ob popoldanskem času. Tam v 90desetih.
Sam vidim pa, da so različni deli te telenovele(oz.teleromana) bili v Kanadi različno označeni kar se tiče starostne omejitve. Večina delov je bila samo 8+ ali pa 13+. A si predstavljate, da si 8 letni otrok in ti starši dovolijo gledati, pol pa pride kakšen del, ki ga označijo 18+ in ti starši ne dovolijo gledati. Pa meni se bi odfukalo, če bi imel 8 let!
Ej a mislite, da bi danes sploh še na RTV kaj takega vrteli popoldne?
Drgač pa brišejo z YOU TUBA dol vse napete prizore. A zaradi nasilja to?
No tuki vam, dam konec nadaljevanke(zaključno špico), kjer znana kanadska šansonjerka poje lep šanson o temu, da je JULIJA končno našla svojega ROMEA, medtem ko kaže JULIETTE, ko pleše z Romeom na svoji poroki in se vrne nazaj njena izgubljena narkomanska nečakinja :
.https://www.youtube.com/watch?v=kRseVdSK22A
Kako lepo. 🙂
Pa lep prizor je, ker zaradi nasilja te hitro brišejo tu iz foruma, ker toliko nevrotičnih gospodinj bere Starševski.
Jaz imam zelo rad romantične nadeljevanke, k je tam toliko akcije, napetosti in psiho likov, da kar na kavču poskakuješ ko gledaš.
Kdo gledal? 🙂
Zakaj ne vrtijo več takih lepih nadeljevank, telenovel?
Kdo ve zakaj kura rine v Viharca? Ker okoren, ošaben, vulgaren in ohol Viharc predstavlja simbolično očetovsko figuro, tisti manjkajoči arhetip očeta, ki bi izoblikoval kuro v osebnostno zrelega in zdravega deca, ki se zanima za ženske in ki ni pravočasno odigral prave očetovske vloge.
Arhetip prave kurje matere pa bi znala biti Ula-.
To be Continued…