Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ni lepšega na mrzel dan kot je danes.☝️

Ni lepšega na mrzel dan kot je danes.☝️

Tako, zahajcal na polno peč na drva, že kroži 70°C po radiatorjih in nazaj pod kovter za dve uri. ☝️

Odgovor na objavo uporabnika
modrivrag, 12.01.2025 ob 06:30

Koki🐔, 12.01.2025 ob 04:45

Anonimno 7685, 11.01.2025 ob 22:15

Ko banajo kuro izgine pol vzdevkov in tem z mona. Vključno s Fredo in Frido. Pa je kurji debil lani en mesec pisal.da je on freda, zdaj se pa spet ponavlja, da je ženska. Retardirano spače pač, kaj češ.

Samo eno stvar ti lahko 100% potrdim. Jaz nisem Frida. Glede drugega bom tiho.

Debeli spak, kako tiho? Če si pa ja lani razglašalo po monu, da si ti freda. Zdaj pa defekt spet nisi ti?….jaooooo, retardirani.☝️😂😂😂

Saj sem poudaril črko i.

Govorim o Fridi in ne o Fredi.

To da nisem Frida lahko 100% potrdim. Frida je nekdo drug, ki se mi je pridružil.

No vidva psihiča povejta vsem na forumu.

Kdo koga nabija v šupak. Je pijani nesposobni Milanček tisti ki poriva pujsa Kokija al je šizofren psihopatski pujs Koki tisti ki nabija iz zlorablja Milančka ko je ta pijan kot klada?

Anonimno 9798, 12.01.2025 ob 09:35

No vidva psihiča povejta vsem na forumu.

Kdo koga nabija v šupak. Je pijani nesposobni Milanček tisti ki poriva pujsa Kokija al je šizofren psihopatski pujs Koki tisti ki nabija iz zlorablja Milančka ko je ta pijan kot klada?

Revše nevzgojeno klošarsko. Če bi se znalo obnašat bi ti dal za burek. Tako pa boš še naprej lačno norelo nebodigatreba porabnik kisika, veš,☝️

Koki🐔, 12.01.2025 ob 08:35

Saj sem poudaril črko i.

Govorim o Fridi in ne o Fredi.

To da nisem Frida lahko 100% potrdim. Frida je nekdo drug, ki se mi je pridružil.

Ja saj. Če si defektno debeli Rozi, ni drugega za pričakovat, kot da se ponavljaš, tud če si vmes samo potrdilo in razlagalo na dolgo on široko.☝️😂 Imaš take v teh dnevnih centrih.

modrivrag, 12.01.2025 ob 09:51

Ja saj. Če si defektno debeli Rozi, ni drugega za pričakovat, kot da se ponavljaš, tud če si vmes samo potrdilo in razlagalo na dolgo on široko.☝️😂 Imaš take v teh dnevnih centrih.

Ja, potrdilo sem da sem FREDA, ne pa da sem FRIDA.

Nikoli nisem napisalo, da sem FRIDA.

Že takrat, ko sem povedal, da sem FREDA, sem vam napisal, da ne vem kdo je FRIDA.

FRIDA je kr zraven prišla, nekdo drug je pisal kot FRIDA.

Od ruskih k francoskim.

Koki🐔, 12.01.2025 ob 09:59

Ja, potrdilo sem da sem FREDA, ne pa da sem FRIDA.

Nikoli nisem napisalo, da sem FRIDA.

Že takrat, ko sem povedal, da sem FREDA, sem vam napisal, da ne vem kdo je FRIDA.

FRIDA je kr zraven prišla, nekdo drug je pisal kot FRIDA.

In zakaj se defekt potem ko si samo potrdilo, da si ti freda, še kar ponavljaš, da si ženska?😁….eeeh. oreng si ubogi v glavo debeli Rozi, oreng…..jaoooooo☝️😁

modrivrag, 12.01.2025 ob 10:35

In zakaj se defekt potem ko si samo potrdilo, da si ti freda, še kar ponavljaš, da si ženska?😁….eeeh. oreng si ubogi v glavo debeli Rozi, oreng…..jaoooooo☝️😁

Modrega luzerja spet pere na polno. Gledas film in objavis. Ali si star 15 ? 🤣

Šizo pederastična Kokoška in delirični pijanec Milan je en človek z razcepljeno osebnostjo. Vsake toliko tudi Freda butne ven.

Jebat ga Koki, Freda ali Frida, isto sranje, ti pač imaš težave z disleksijo, disgrafijo in diskalkulijo. Pa te tvoje latino igralke vsakič napišeš drugače, enkrat je Jullieta, drugič Julietta.

pa sj pr vragu in kokecu ne veš kdo je bl prfuknen

to sta uba za ustanovo zrela

freda/frida isto sranje, 12.01.2025 ob 14:17

Jebat ga Koki, Freda ali Frida, isto sranje, ti pač imaš težave z disleksijo, disgrafijo in diskalkulijo. Pa te tvoje latino igralke vsakič napišeš drugače, enkrat je Jullieta, drugič Julietta.

In kaj, 1000x sem omenil JULIETTE in samo enkrat sem se zmotil in napisal z dvema L-jema, ker je pač pogosto dvakrat L v tujuh jezikih.

Je pa zanimivo, da opaziš tako slovnično napako, ne opaziš, pa da govorim o KANADSKI zadevi, kar že na začetku teksta POUDARIM! In pol razlagam, da so v Kanadi to TELEROMANI in ne telenovele in kaj je razlika med obojima.

In že v videu lahko LEPO vidiš, da so to Kanadčani, ker je jezik francoščina!!!

(Pa tudi tega ne dojamem zakaj dva od vaju tako moralno paniko zaradi NASILJA v romantičnih serijah zaganjata. Sta zategnjena kot stari mami. Res ne vem kaj vaju tok moti.)

kaj ti ni jasno:

Anonimnež,

Ni lepšega kot kuhan vin na mrzel dan.

Kdo ve zakaj kura rine v Viharca? Ker okoren, ošaben, vulgaren in ohol Viharc predstavlja simbolično očetovsko figuro, tisti manjkajoči arhetip očeta, ki bi izoblikoval kuro v osebnostno zrelega in zdravega deca, ki se zanima za ženske in ki ni pravočasno odigral prave očetovske vloge.

Arhetip prave kurje matere pa bi znala biti Ula-.

To be Continued…

Anonimno 7983, 12.01.2025 ob 16:34

Ni lepšega kot kuhan vin na mrzel dan.

Ni ga čez toplice pravim jaz. In vroča čokolada raje kot kuhano vino.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close