Ni mi jasno zakaj folk kupuje STARA STANOVANJA
koliko boš ti vložila v stanovanje NOVOGRADNJA?????…če več kot 50 % se bo pa oči ja vdal tvoji viziji novogradnje……
koliko razredov o.š. pa imaš narejenih?
Seveda ful veliko lepe trave zraven – park ob Zalah…
Deklica, ocitno se na gradvbenistvo, na materiale in na izdelavo ne spoznas, vprasaj malo okoli koga, ki se spozna, ce ne verjames babam na Monu.
Seveda je novogradnja boljsa, v kolikor so uporabljeni promerljivi materiali kot pri starogradnjah. Ker pa je danes vse bolj instant, so tudi na novo zgrajeni bloki neka instant zadeva.
Pri starih vsaj vidis , akko zgleda fasada, ko je stara, pri novih bo pa fasada tako zgledala ze cez nekaj let, ne cez 30. To je problem.
Kjer jaz živim ni nobenih novogradenj, je pa vsa infrastruktura blizu, zato smo kupili staro stanovanje. Je bilo pa neopremljeno in če gledaš stara stanovanja opremljena, so nekatera res katastrofa. Smo pa res vse morali prenoviti, prednost je bila pač ta, da smo lahko izbrali ploščice, parket,… No, saj pri novogradnji to tudi lahko narediš, ampak bi bilo škoda novo razbijat.
NOVOGRADNJA, daj nehaj že akat.
V starem stanovanju je bila tudi kuhinja in dnevna soba en prostor … pa smo ga pregradili, da nam ni smrdela cela dnevna soba, ko smo kuhali zelje ali kaj takšnega … “dišečega” … aja, novogradnja ne bo kuhala zelja :)))
Jaz ne vem zakaj hočeš vsakega prepričat, da je novogradnja v vsakem primeru boljša? Nekateri imamo pač drugačne izkušnje. Če si v to tako prepričana in si tako želiš boš pač kupila novogradnjo … Saj ti tukaj nihče ne brani … Zate je torej to boljša odločitev ne glede na nekatere naše argumente, torej go for it.
Verjetno je jezna na atija, ker ji noče kupiti novega stanovanja. Ker z njim ne upa obračunat, je pa z vami. :)))
mA DEJ NE SE…da ni glih obratno,jaz nobenga ne prepričujem prov briga me,mene vsi neki hočte prepričat,da so novogradnje ful slabe pa da je vs neki narobe tko da oladi
stara, ti si en tako fajn človek.
Kaj ti si še (zopet) ledik in fraj?
3-sobno staro stanovanje, ki si ga prilepila, je 105.000 evrov za 94 m2
v novogradnji, ki si jo prilepila, je trisobno stanovanje 245.000 za 81,67 m2
a to je zate ista cena? Seveda, če je tud očiju to isto, potem je tak v redu…
28m2 za 95.000€ novogradnja[/quote]
Bivalne še par metrov manj, v bistvu 24 kvadratov. Dvosobna stanovanja pa po 200 jurjev in več.
Pa zakaj ste vsi tako sitni.
30 let starga stanovanja ne bi hotela imet.
PIKA!
Zadnjič sem slišala komentar, ki mi je dal misliti. Gledala sem atraktivna stanovanja v starih obnovljenih hišah. Super videti. Ampak groza me je bilo pomisliti na tak nakup. No, komentar je bil da tiste 500 let stare stavbe še kar stojijo in če je stavba adaptirana bo očitno vsaj še lep čas. Tole kar pa se posluša in spremlja zdaj pa me prepriča v nov nakup samo še z gradbenikom pa vse živo bi mi morali pokazati predno bi se odločila. Popisano, poštampljano, overovljeno, z računi. Imam namreč zanimivo izkušnjo pri nakupu in šolo, ki me je v prihodnjih investicijah naučila biti izredno previdna.
Punčka kolk si ti stara? Si že končala srednjo šolo?
Veš na svetu živi več vrst ljudi in vsem ni všeč samo bela barva, so tudi taki, ki jim je všeč rumena, pa rdeča a veš?
Prej ko boš to dojela in razumela, lažje ti bo v življenju, verjemi.
V prvem postu sprašuješ za mnenja in če bi se mal potrudila bi v vseh teh odgovorih, ki si jih dobila našla precej uporabnega za razmislek o nakupu stanovanja. Vsak se pa jasno odloča po svojih željah in potrebah. Če je tebi všeč belo ni nujno da bo vesoljnemu svetu všeč belo, razumeš?
Sej imaš še nekaj časa da se naučiš strpnosti in spoštovanja, samo ne čakaj predolgo, boš imela probleme v življenju.
A misliš?
A misliš?[/quote]
vem 🙂
MA SPLOH nisme gledala ceno sem pripopala kaj sme prvo najdla,nimam živcev neki ful iskat po netu,sam tok da vidite razliko a štekaš zdej.TA PRASICA k se podpiosuje z mojim imenom v zadnjih dveh postih pa nej gre v tri pm
A misliš?[/quote]
vem :)[/quote]
To nisme jaz pisala pod to NOVOGRADNJO k je npaisala a misliš tko da njej ne odgovarji ker TO NISME JAZ aštekaš,ti k pa pišeš z mojim nickom si pa zboljena do konca a nimaš kej pametnejša počet u lajfu kto da kradešp nicke po netu si pa res bedna
Tata, kupi mi avto …
No, tale tloris je pa dejansko v redu, pa stanovanje ima teraso in atrij, samo cena je pa tudi:
http://www.stanovanjskonaselje.si/07/stanovanje_2.php?ID=1&BLK=1
MA SPLOH nisme gledala ceno sem pripopala kaj sme prvo najdla,nimam živcev neki ful iskat po netu,sam tok da vidite razliko a štekaš zdej.TA PRASICA k se podpiosuje z mojim imenom v zadnjih dveh postih pa nej gre v tri pm[/quote]
Veliko sreče pri iskanju novogradnje, ki bo po ceni enaka stari gradnji.
Moja mala djevojcica
puna je velikih zelja
bas kao sipak pun koscica
tako je puna veselja.
Tata kupi mi auto,
bicikl i romobil,
kupi mi medu i zeku,
kolica Jugovinil.
Tata kupi kolaca,
bombona i narandze dvije,
i jednu malenu bebu,
velim ti da je to sve.