Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Ni mi jasno zakaj folk kupuje STARA STANOVANJA

Ni mi jasno zakaj folk kupuje STARA STANOVANJA

Tata kupi mi auto,
bicikl i romobil,
kupi mi medu i zeku,
kolica Jugovinil.
Tata kupi kolaca,
bombona i narandze dvije,
bar jednu malenu bebu,
tata kupi mi
tata kupi mi
tata kupi mi sve.

Ok priznam da sem psihično zaostala in nezrela oseba.
Vem da ne znam pisat in da moram nazaj v šolo.Bom upoštevala vaša mnenja in kupila starogradnjo ko bom nabrala dovolj denarja,..še posebej zato da bom lahko v njem kuhala repo in zelje

Si to ti Vanessa?

Ma kaki Vanessa, ja san ti Fata.

V našem, starem 23 let smo eno steno premaknili in imamo skupaj kuhinjo in dnevno na 22m2

Pohiti z nakupom novogradnje:

http://cekin.si/clanek/nepremicnine/zgoraj-dvori-spodaj-shrambe.html

in s svojega nadstandardnega balkona uživaj ob pogledu na remizo LPP, zjutraj pa uživaš v milozvočju kurblanja busov in vohanju izpušnih plinov.

Mi imamo staro stanovanje, pa imamo tudi povezano kuhinjo z dnevno (brez vrat), kot je zdaj “moderno”, ampak praktično pa res ni. Vse smrdi, ne smeš ene cunje pustit na kavču, pa prezračit je treba pol stanovanja. Če bi se še enkrat odločala bi kupila stanovanje z ločeno kuhinjo (z jedilnico).

Ma to sploh ni pojnt tukaj,gre se za novo al pa stara jajca.Drugač je pa men boljš met skupi kuhno pa dnevno tko k maš goste pa kake kotejlčke pol delat skup na šanku pa kake fenci prigrizke k tm rihtaš u kuhni,da se vsen pogovarjaš z gosti,ne pa da si ti tm zabita v kuhni gosti pa tm čist ločeni u dnevni sam to je fora

NOVOGRADNJA
in kaj sploh jokaš tu na monu?
Daš 300 000 kupiš novo in basta.
A te sploh kaj briga, če so drugim stara stanovanja všeč.
A da nimaš?
A ate tudi nimajo?
jah pol pa joki detece, kajti dobila boš STARO.
Al pa nič, če bi bil ajaz tvoj ate.
A Celovški dvori ti pa niso všeč?

NOVOGRADNJA …
in kaj sploh jokaš tu na monu?
Daš 300 000 kupiš novo in basta.
A te sploh kaj briga, če so drugim stara stanovanja všeč.
A da nimaš?
A ate tudi nimajo?
jah pol pa joki detece, kajti dobila boš STARO.
Al pa nič, če bi bil ajaz tvoj ate.
A Celovški dvori ti pa niso všeč?

Ma dej ne tež ti celovški težak,tja pa ne grem pa če mi dajo zastonj k mi ni všeč tista čefurska šiška,trnov pride v poštev

Sam vsen še noben ni povedu u čemu so stara stanovanja boljša od novih razen da so mal cenejš

Jah, mal cenejš so.

Ja, bo treba res najprej OŠ naredit, da se naučiš brati. Do takrat ti pa sto odgovorov ne pomaga.

Fata.

Vsaj v polovici odgovorov imaš argumente zakaj so stara boljša, imajo pa jasno tudi nova svoje prednosti, zato pa pravim … vsak se odloča po svojih željah, prioritetah predvsem pa zmožnostih.

Ti kar vztrajaš da so stara stanovanja enak strošek kot nova, kar definitivno ne drži.
Stanovanje je ogromen strošek za družinski proračun in ljudje se pač obnašajo racionalno.

V kolikor bi si v celoti morala sama plačati stanovanje, niti približno ne bi s tako vzvišenostjo tukaj zagovarjala stvari, o katerih se na daleč vidi da nimaš pojma. Imaš pa vso pravico imeti mnenje in ga zagovarjati po svojih najboljših močeh, žal tvoji argumenti stojijo na zelo trhlih temeljih, mogoče zato tak odziv na tvojo temo.

Pri novih moraš še preverit da električnih stikal voda ne zalije, ko pade dež. To se je menda dogajal v Kranju. Stara so pa pač preizkušena, pa mal cenejša, kot praviš. Če je cenejša za 12 jurjev, je to moja enoletna plača. Zate to verjetno ni problem, tako da ti kar nova glej, ker ti ni problem. Koliko bo pa ate dal?

mah, dajte no, tole je provokacija.
Vanessa ali pa ena njej podobna.

Sanja svija o kukuruzu……

Za novogradnjo bo treba očiju kar lepa plača, če bo hotel dobiti kredit. Če pa tega ne dobiš, pa lahko vsaj folk zajebavaš in gledaš slike do konca življenja. Sem prepričana, da si največja revšika daleč naokoli. Taki znajo velikokrat najbolj lapati. Pa kaj sploh gledaš Maribor, če nisi od tam? Pa kdo ti brani, da ne kupiš novogradnje? Premalo denarja morda?

Moja želja je bila, da imamo 3 sobno stanovanje, z ločeno kuhinjo in dnevno. Imam tudi otroško sobo, spalnico in velik balkon. Ločeno kuhinjo in dnevno hočem imeti. Da ne smrdi kuhanje, da se lahko umaknem in ustvarjam v kuhinji, da imam tam obiske, mož pa smrči v dnevni. Če bo kdaj sila, smo ob renovaciji cevi v kopalnici naštimali tako, da lahko kuhinjo preselim na eno steno v dnevni in združim funkcionalnosti. V kuhinji pa lahko naredim še eno sobo. Po novejših pogledih v tem primeru nastane 4 sobno stanovanje 🙂

Tukaj je eno novo stanovanje.Le kje za vraga ima sobo oz.spalnico??? A v novih stanovanjih se ne spi?Al v kleti,ki ima 20 pa mal kvadratov?To zame ni enosobno ampak garsonjera,enoprostorsko stanovanje z vecejem.

http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id_regije=14&nep=1&posr=1&detail=5285098&pic=939013.jpg

Tukaj je eno novo stanovanje.Le kje za vraga ima sobo oz.spalnico??? A v novih stanovanjih se ne spi?Al v kleti,ki ima 20 pa mal kvadratov?To zame ni enosobno ampak garsonjera,enoprostorsko stanovanje z vecejem.

http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id_regije=14&nep=1&posr=1&detail=5285098&pic=939013.jpg%5B/quote%5D

Hahaha ta fora s tem stanovanjem je res dobra :))) 20 kvadratov kleti :))) Pa sej po eni strani je fino, če imaš spalnico v kleti, ker dnevne svetlobe med spanjem itak ne rabiš, pa tudi pravijo, da je koristno za zdravje, če spiš v hladnem :)))

Drgač pa NOVOGRADNJA, če bi bila ti taprava đekica, bi ti tatek kupil bajto in ne stanovanja 😉 Jasno novogradnjo.

stara, ti si en tako fajn človek.
Kaj ti si še (zopet) ledik in fraj?[/quote]

Trenutno sem ledik in fraj … pohiti :)))

jp, tist knauf pa to je res super varovano pred potresi, pa tist na hitr narjen vse je tud zakon, sploh k začnejo stene pokat tist kar je betona itn. Tko da je večja šansa da se bo en novo zgrajen blok sesul kt hiška iz kart kt pa ena stara gradnja, k nima kitajskih materialov, k so pocen… itak te pa pri novogradnjah nategnejo na 101 način, narjen je hitr, materjali o tko, izvajalc dobi recimo 100k eur za material, kup material za 20k eur ostalo pa posprav v žep itn. in pol pride do tega da praktično ti k kupiš novogradnjo k je vredna mogoče 70k za 200k eur torej preplačaš ohoho s tem, da maš še ohoho problemov, tko da, bolj se splača kupit eno starejše uležano stanovanje al pa bajto kt pa nekej čist novga k komej skup stoji.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Pa ti resno misliš, da ti bo kdo dal konkreten odgovor na tvoja vprašanja. Kako ti naj odgovorimo, če že po vprašanjih deluješ na nivoju neke najstnice, ki ji je svet črno-bel in nič vmes.

mo smo storili podobno in naš stari blok v ničemer na zaostaja za prejšnjim novejšim, razporeditev prostorov pa veliko boljša

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close