Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ni mi pustil, da se oblečem

Ni mi pustil, da se oblečem

Seveda se je treba sleči, kako pa naj te pregleda?

Odgovor na objavo uporabnika
parisss, 22.07.2022 ob 13:55

Ma to ni nič. Predstavljaj si, da si pri ginekologu, pač spodaj nič, zgoraj majčka, potem te pregleda, vpraša če ti je kdaj že prejšnji ginekolog naredil pregled dojk… odgovoriš iskreno, da ne in potem ti reče, da bo še ta pregled naredil. Sediš torej na ginekološkem stolu, POPOLNOMA gola, ginekolog ti pa miže masira prsi. Hujšega občutka in občutka sramu in neprijetnosti še nisem nikoli v življenju doživela.

Potiho sem zamenjala ginekologa z razlogom, ker sem se preselila (pa ni bil to čisto pravi razlog, mi je pa prišlo prekleto prav).

Se hujse, to men vedno naredi ginekologinja. In je med pregledom tudi fajn skoncentrirana. Nic novega.

Res teško verjeti, koliko idiotizma je med populacijo. Gre za povsem psihopatsko dojemanje golote.

Ženske, kje vam je pamet. Ko je pregled končan, se lahko oblečete, ne glede na to, kdo vas pregleduje in zakaj.

A stumfe ti je tud povohal? Stari, tole je staro 2 leti in se dons odpiras temo o slacenju. Mal me vseeno skrbi za tvoje psihicno zdravje ceprav si kozelj

New Report

Close