Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ni ravno za ta forum, pa vseeno:-))

Ni ravno za ta forum, pa vseeno:-))

glede na to kdaj ste tečne, kdaj vas vsaka reč raz*****, celo pogovori o sexu brez ljubezni, bi lahko napravil točen koledar kdaj imate menstruacijo!

So le redke izjeme pri katerih se tega ne da da ugotovit – kot npr. ljubic@ -naša Valentinca, lunca, nichtmer, Mojčka so pa vedno dobe volje

A ostale vas pa tisti čas čist iz tira vrže? :-))

3 x hura za Mireno…upam, da razumeš, KIR?! :-)…

cmokec, :-))) zdaj sem šele vsa nasmejana…mogoče pa, saj veš ;-)), z leti se vse “ulafa”…

…in še en poljub zate – na tiste mehke in tople ustnice, ki se tako lušno spogledujejo z mojimi – spodnjimi…

:-)))

seveda … je vsaka, ki je dobro popedenana;-)

ja, ja, ljubezen dela čudeže!

Ja, sladka in nežna kot vse dni v letu ne le na dan ljubezni:-))

Ko pa ste tiste ki vam ljubezen ful dobr dene v manjšini :-((
Cmokaaaaa

če si mene tud štel zdraven, js je nimam:) še vsaj ne 14 dni…

tolk o tvojih nadnaravnih sposobnostih, KIR…

razen če mene čist ignoriraš:)

aja KIR, a ti si včeraj imel ….? menstruacijo? al sam dva dni pred polno luno nate vpliva:)

kur:c je norc!

tista ki ni ponoč, je pa podnev, napičena…

vse kar ženska rabi, je …moški one:)

in še bi lahko naštevali, mar ne:)

Tako sva se domenila a ne mirela?
Pač spoštujem dogovore če se le da. In kljub temu niti približno ne mislim da je s tistim ki ni tak, vse narobe, da je osel ali kaj vem kaj še. Ker se zavedam, da se nekdo drug ne bi dobro počutil v moji koži, čeprav jaz se še pa še..

Naj ti povem da sem se včeraj prav dobro počutil, luna pa taka ali drugačna niti malo ne vpliva name. Celo sexam ne le ob določenih menah:-))

Me pa veseli, da si razumela point vsega tega

No, tudi o tem imam malo drugačno mnenje. Sploh o drugi trditvi… Kakšno morda veseli tud rižoto kuhat:-))))))

moški one + primerna doza prijemov na pravih mestih + nekaj sladkih na uho zašepetanih besed + nekaj vročih pogledov + krepka doza tistega čustva, ki iz ene običajne srede, 14. februarja leta gospodovega 2007 naredi prekrasen dan= pa vse štima;-)

je pa tle vse premo sorazmerje … več ko dobim, več dam … al ne?;-)

nek si res nataknjen:)

pa bog ne daj, da bi to bil samo po en dan 14.2 v vsakem letu gospodovem.
To, naj bi se daj-dam ponavljalo skozi leto….kar povprek;)

In ta današnji dan nebi smel biti nič posebnega v izkazovanju naklonjenosti in ljubezni, ker gre zgolj za komercialno, amerikaniziran prazen praznik!

torej, ti le ni vseeno zame;)

Nisem, ne vem po čem sklepaš.
Sem pa natikal, že ob 5,30 doma. Če je bla to napaka, prosim za milostno kazen:-))

danes je res super dan, zunaj je prava pomlad, me bo vsak čas razgnalo od pričakovanja….

Seveda ne. Ker te ljubim, kljub temu da L`oreala vsaj malo ne pustiš :-)))

rana ura, zlata ura:)

hahaha nadangel, mi o menstruaciji in luninih menah, ti pa o pomladi:-)))

z drugimi besedami: tista ki se z menoj ne strinja je zafrustrirana , nepotešena, debilna tečna baba. a ne kir?

btw: tud jst je nimam, tvoja teorija šepa.

V čem je fora?
ha-ha-ha 😉

:-))))))
In brez da bi takrat nate mislil, vsaj tokrat:-)))))

tudi to je nek naravni cikel:)

ja, lep je današnji dan:) škoda, da moram jaz sedeti v pisarni do večera…pa saj….noč bo še lahko dolga:)

Alenka, niti približno nisem pisal tega. In ni bilo govora o strinjanju ali nestrinjanju, pač pa o tečnobi:-)))

New Report

Close