Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ni ravno za ta forum, pa vseeno:-))

Ni ravno za ta forum, pa vseeno:-))

O še ena izgubljena dušica!

Le kaj mi bo še prinesel ta ljubezni dan:-))

lupčka na tvoja sočna usteca…..

pismo KIR, mi je pa v čast, če si vsaj kdaj prej:) to je dobro za dvig ženske samozavesti:)

vedno pa ne moreš….se dogaja tudi najboljšim:)

ta datum sem izpostavla ravno zato, da bi ja še kakšna trezna glava kje prikimala v duetu z mano … grrr, kako mi gredo na živce te komercialne sluzaste kičaste domislice!!! praznik buč, valentinovo – pa sploh ne vemo, kaj se praznuje takrat…

če že, potem naj bi se praznovalo gregorjevo, ki ima korenine pri nas … ne pa tam preko luže, kjer še psi psihiatre potrebujejo;-)

ampak dragi pa mal trza na tole valentinovo … včer sm mu nekaj podarila … kar tako, ker sem pač tako čutila … in je vprašal, če je za valentinovo;-) hudiča, menda se ne nadeja danes še kakega darilca;-)
tistega najljubšega mu sicer dam z veseljem … valentinu navkljub!!!;-)

Hotel sem ti le predočiti da včerajšnji dan ni bil čist mimo:-))

mmmmmm, vračam:-))9

ma ja, saj ko smo v toku, ko se toliko govori, seveda si srčke mal rišemo, pa pošiljamo pa si kako malenkost, kak čokolatin al pozornost podarimo…eni že kar cel teden:) to je ok. Tudi otrokom je to tako zelo interesantno, ko rišejo, izrezujejo, barvajo te srčke in nabirajo rožice za svoje ljube starše:)
To je lepo in če ne pretiravamo…je vse ok.

Ni pa dobro da tip, ki je še včeraj ženo nazijal, kako je bitasta, danes pritrese s kako gatrovžo na vrata in reče….ženka moja….lepo valentinovo…danes bova pa sexala:) (izmišljen, posplošen primer!)

to je bilo sladko, sočno, okus vanilije, njama- lepo mi danes dišiš, bi te najrajši pričakala v moji mali rdeči seksi oblekci…. oh KIR….

A brez obekc ne bi šlo?:-))

še vedno stojim za vsem, kar sem včeraj napisala…..!! To pa vedno!

…mogoče, da sem se malo čudno izražala, da ste tako razumeli, kot da komu kaj hočem:) Pa ni blo nič osebnega….osel si rekel zgolj sam sebi, jaz ti nisem tega nikoli:)

mi je všeč, če se oblekica rahlo dviguje do zaželjene višine ali pa kar odvrže že kam….potem pa se nadaljuje s počasnimi gibi v vesolje občutkov strasti in ….danes si želim, da je po moje, jutri pa naj se tvoje želje uresničijo. prav? 😉

Ida ko vidim tvoj nik se vzburim in se mi krvni pritisk zelo poveča.

New Report

Close