Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ni res da bi moški kar varali z vsako

Ni res da bi moški kar varali z vsako

Zaljubila sem se v poročenega, tudi jaz poročena. Med nama je bila kemija, da so vsi okoli opazili, hkrati pa sva se dolgo borila proti temu. Se izmikala, vmes nisva imela nič kontaktov, pa se spet naključno srečala, se spet zaljubila, šele nato sva imela prvič intimo in tudi kasneje odločila da zaključiva mrtve zakone. Ni res da vsi moški kar želijo z vsako, takih obupancev je malo, pravi moški s trezno glavo pa bo razmislil, ali je vredno , ocenjeval bo žensko .

Definitivno ne gre vsak z vasko kot tud ne vsaka z vsakim. In ni nujn predpogoj vsaki odebeljena denarnica-verjetno je pa res teh v povprečju več.. ampak..

Še sreča, da ti nisi vsaka 🙄

In ti misliš da si edina?

Verjetno je ženi počil film in ga je postavila pred vrata. Vsi vemo, da se moški ne ločujejo, ker nimajo jajc narediti tega koraka. 98% so ženske tiste, ki imajo dovolj.

Druge ljubice so ga načevljale, ti si ga sprejela in k tebi je šel iz ženine postelje naravnost v tvojo. Uživaj.

Se pravi sta oba varala ko sta bila v zakonih. Dve varalici!

Kako veš, da je bil njegov zakon mrtev? Je žena povedala ali je on omenil? Ko bo šel naslednjič sam s prijateljem ven, se vprašaj s kom je v resnici.

Joj kakšne zagrenjene gospodinje pišete. Srečne da ste zveste, hahaha, ker vas  noben ne pogleda, zato ste zveste . Kaj pa če sta srečna skupaj? Ja poznam dosti parov ki so se ločili, zaživeli skupaj in so srečni . Zakaj ne? In zakaj vas to moti? Zavist?

Če te bo kdaj varal, ne reci, da nisi vedela kakšen je. 😁

1.) Super veseli za vaju. Ne vem zakaj si pereš vest tukaj na forumu? A k župniku ne moreš? Ali ga je kdo v te vajini romanci nastradal in ti je sedaj lažje, ko pišeš tukaj gor?

2.) Drži trditev za moške. Težje rečemo za ženske; težko je ponuditi kaj več, kot “pobrit hribček”. Pa še tega se prej omenjeni moški hitro naveličajo.

3.) Kaj boš, ko zaljubljenost mine? Se bo zaljubljenost spremenila v ljubezen ali boš/ bosta šla nov krog iskanja partnerjev?

Odgovor na objavo uporabnika
Vija vaja ven900, 08.05.2025 ob 15:55

Zaljubila sem se v poročenega, tudi jaz poročena. Med nama je bila kemija, da so vsi okoli opazili, hkrati pa sva se dolgo borila proti temu. Se izmikala, vmes nisva imela nič kontaktov, pa se spet naključno srečala, se spet zaljubila, šele nato sva imela prvič intimo in tudi kasneje odločila da zaključiva mrtve zakone. Ni res da vsi moški kar želijo z vsako, takih obupancev je malo, pravi moški s trezno glavo pa bo razmislil, ali je vredno , ocenjeval bo žensko .

Malo je moskih s trezno glavo, no z obema glavama. Upam, da sta se prav odlocila. Ce ni za bit je za it.

Srecno.

Kaj če se razideva? Prav, se pa bova če je tako namenjeno. Ne bom si očitala da sem živela mrtvo. Ste gledali Merlyl  Streep v najini mostovi? Obsojate ali ne?

Enkrat vara vedno vara, 08.05.2025 ob 16:17

In ti misliš da si edina?

Verjetno je ženi počil film in ga je postavila pred vrata. Vsi vemo, da se moški ne ločujejo, ker nimajo jajc narediti tega koraka. 98% so ženske tiste, ki imajo dovolj.

Druge ljubice so ga načevljale, ti si ga sprejela in k tebi je šel iz ženine postelje naravnost v tvojo. Uživaj.

Veš ti kurac. Dedc ponavadi še upa da bo šlo, babnca če je mal na kurbico, bo pa našla drugega porivača, potem se bo pa ločila. In to je tvoja velika večina.

Največji bedniki so tisti ki pišejo, da če enkrat varaš boš vedno varal. Bedarija da ni večje.

Anonimno 3007, 08.05.2025 ob 18:15

Največji bedniki so tisti ki pišejo, da če enkrat varaš boš vedno varal. Bedarija da ni večje.

Tako je. In komentirajo zafrustriranci. Če moški ne lovi žensk , pa da vse ženske ne  ogovarja, ni kurbir. Tu se jasno vidi, da sta se zaljubila, se bremzala, spet srečala, spet zaljubila , imela seksz se odločila za skupno življenje, to ni moški ki bi bil z vsako. Lahko se jima ne bo izšlo, lahko se razideta čez desetletje ampak kdo pa da danes garancijo? Razlika je med moškimi ki vsako poskušajo osvajati in moškim ki se zaljubi. Samo tu itak komentirajo same zafrustrirane babice ki so bile na zadnje na zmenku pred 30 leti , te so najbolj pametne .

Vsi vemo, da se moški ne ločujejo, ker nimajo jajc narediti tega koraka. 98% so ženske tiste, ki imajo dovolj…

Ne vem za druge, ampak sam se strinjam z zgoraj napisanim.

Težko rečem kdo običajno da pobudo za ločitev. V mojem poklicu je več žensk in do ločitev je prišlo tudi zaradi njihovega varanja. Lahko pa, da so varali tudi možje. Da pa ženske kar tako postavljajo tipe pred vrata….ne verjamem, sploh, če imajo otroke. Zavedajo se, da resnih “kupcev” ne bo veliko.

A to si se pohvalila zdej?

Za mojo družbo velja zapisano. Če jih ne bi žene načevljale, bi bili še poročeni. Ne grejo zaradi udobja. Varajo vseeno.

Ene na kirurge padamo. Ali vsaj na zeli brihtne tipe.

Z vsako glih ne. Bolj z vsako drugo.

Simona76, 16.05.2025 ob 22:03

Ene na kirurge padamo. Ali vsaj na zeli brihtne tipe.

Simona, eno prijateljico je ravno kirurg prevaral s sodelovko in jo zapustil skupaj s takrat 5letnim otrokom (zdaj je že okoli približno 5 let od tega)… Kirurgi so kurbrji, ki tudi nimajo vesti…

Zakaj bi bil zvest, če lahko vara in zakaj bi varal, če je lahko zvest?

New Report

Close