Ni skupnih pogovornih tem s partnerjem
Se sooča kdo s takim problemom? Tip mi kaže na primer, kaj prodajajo v trgovini – nekaj vidi ali je akcija in mi pove, nato ne vem kaj naj odgovorim, ker on je pravi zaželeni potrošnik današnjega časa – jaz imam odmerjeno, koliko mesečno lahko porabim. Kupuje kapsule za kavomat in zraven bi še šel rad na kavo v lokal – meni je to no go – ali kava doma ali kava lokal, čemu zapravljati in se toliko kofeinirati?? Tip spije doma po 5 kavnih kapsul! Sori, meni je to too much. Ponavadi, ko sem živela sama, sem edino stvar pila domač sveže iztisnjen sok ali vodo.
…mi kaže blazino za jogo, ker pogrešam telovadit doma…a dobro ve, da imava problem s prostorom, saj živiva na 25m2…kam naj jo dam??? Sem v pripravah za izvajanje projekta, kjer pravi da bo tudi on sodeloval…pa jaz delam svoj del, on pa sploh nima nobene misli, fokusa na to, kar bo on počel…gleda serije na Netflix – meni je to izguba časa… Mislim, take glupe pogovore ima tip, meni je vse nesmisel. Brez hobijev, nekih strasti – a brbljajoč z vsakim, vse ve o dogajanju v okolici. In še dosti tega…razumeva se edino na izletih.
Je to normalno, kako je pri vas ostalih?
Za to da imaš z nekom dobro vezo je eno najpomembnejših stvari, da imata podoben življenjski stil. Vidva ga niti približno nimata. Se ne ujameta v ničemer. Imata čisto drugačne poglede na finance, na življenjski prostor/dom, na preživljanje časa, na planiranje in izvedbo projektov….. Ti misliš da imaš prav in bi on moral tako kot ti. Nisi bog. Ne veš vse. Nimaš edino ti prav. On ima zase prav. Vidva nista za skupaj. Zakaj si rinila v zvezo z nekom, kateri je čisti kontra od tebe ne vem. Kaj hudo pametna ne deluješ. Oprosti. Kako lahkko pride do tega da se z nekom takšnim vseliš skupaj? Kaj točno te je privabilo na njemu? Kako misliš da veze delujejo? O všeč ti je, hormoni so ti delali, to bo to. Nobenega razmisleka če sta sploh kompatibilna. In sedaj ko vidiš da nista….naj se on spremeni in dela po tvoje? Ženska zelo narobe vodiš svoje življenje.
Mona916, 10.01.2025 ob 21:59
Se sooča kdo s takim problemom? Tip mi kaže na primer, kaj prodajajo v trgovini – nekaj vidi ali je akcija in mi pove, nato ne vem kaj naj odgovorim, ker on je pravi zaželeni potrošnik današnjega časa – jaz imam odmerjeno, koliko mesečno lahko porabim. Kupuje kapsule za kavomat in zraven bi še šel rad na kavo v lokal – meni je to no go – ali kava doma ali kava lokal, čemu zapravljati in se toliko kofeinirati?? Tip spije doma po 5 kavnih kapsul! Sori, meni je to too much. Ponavadi, ko sem živela sama, sem edino stvar pila domač sveže iztisnjen sok ali vodo.
…mi kaže blazino za jogo, ker pogrešam telovadit doma…a dobro ve, da imava problem s prostorom, saj živiva na 25m2…kam naj jo dam??? Sem v pripravah za izvajanje projekta, kjer pravi da bo tudi on sodeloval…pa jaz delam svoj del, on pa sploh nima nobene misli, fokusa na to, kar bo on počel…gleda serije na Netflix – meni je to izguba časa… Mislim, take glupe pogovore ima tip, meni je vse nesmisel. Brez hobijev, nekih strasti – a brbljajoč z vsakim, vse ve o dogajanju v okolici. In še dosti tega…razumeva se edino na izletih.
Je to normalno, kako je pri vas ostalih?
Sicer, ne poznam nikogar od vaju. Po napisanem sodeč, si ti sedaj v voljo “poceni” mame. Samo ..
Če pljuvate po partnerju v bistvu pljuvate po svoji pomembni odločitvi, ki ste jo nekoč naredili.