Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Ni več alfa žensk, ki so znale moškemu kuhat, prat in likat

Ni več alfa žensk, ki so znale moškemu kuhat, prat in likat

Alfa ženska je tista, ki v resnici ne obstaja. Obstaja v moški domišljiji. Bolj ko smo globoko v feminizmu, bolj so babe neke beta, gama, v glavnem odpadna bitja. One bi imele super tipe, same pa porazne že za pogledat, ko gofljo odprejo, te pa sploh vse mine. Pravi, da ima diplomo iz nečesa, a glupa ko štanga. Ne moreš se pogovarjat. Nima stališča, nima ideje, samo zdolgočaseno zna zehat in se pritoževat čez tipe, da je ne znajo motivirat. Pa kdo bo motiviral taka trupla? Same zahteve do drugih in nič od sebe dat. Najbolj je pa smešno, ko začne taka kokodakat, da ona ne bo nobenemu prala, likala in kuhala. Pa saj še zase tega ne znaš delat! Tebi pere, lika, kuha in rit briše že od rojstva tvoja mati. Če ti mati reče, da bo treba posodo pomit, začneš grozit, da jo boš prijavila socialni službi. In taka bi alfa samca? Zakaj? Da bi mu alfa jajca odrezala, potem pa jamrala, da ni več pravih moških?

To piše en zeta dec, ki mu je mamica ritko brisala celo življenje, zadaj pa je nehala, pa išče novo “mamico”? :-)))
Če so alfa ženske tiste, ki decu kuhajo, perejo in likajo, me veseli, da izumirajo. Ker če je tak alfa dec toliko nesposoben to počet sam oziroma skupaj s svojo partnerico, to pač ni noben alfa dec, ampak eno luzersko zmene. Za katerega ni nobene škode, če svojih nesposobnih genov ne širi dalje 🙂
Zdaj pa v jok in na drevo! UEEEEEE!!!! Aja, ne, raje na balkon (če ga imaš) – saj več, korona pa to. 😛

Jaz mojga že nekaj časa prepričujem, da bi bila “alfa” . Ne hodila v službo, pa delala našteta “alfa” opravila. Pa noče, ker predobro zaslužim. Tako sva oba “beti”.

Že par dni poslušam petje motornih žag od pol sedmih zjutraj, do večera. Delajo fantje ko živina, garajo.
Ko boš cel dan podiral drevje v hosti in tovoril debla, ti bo vsaka rada skuhala in oprala, ker to je pravo moško delo. Do takrat se pa nauči vsaj konzervo odpret.

Velika razlika je med znati in hoteti. Kaj pa ti nardiš, da ti tvoja hoče oz. nobena noče? 😂

Ja kakšne ženske pa ti spoznavaš?? Če take, kot je zgoraj opisano, malo zamenjaj sfero, kjer se giblješ… Te alfa, beta oznake so itak ena traparija, če sta dva kompatibilna sta, če nista ne bo šlo. Kar se tiče pranja, likanja in kuhanja (in drugih del v gospodinjstvu) je pri nas tako, da to znava oba, ker sva oba odrasla in je normalno, da znava poskrbeti za tako osnovne zadeve, kot je hrana, čiste cunje, pospravljeno stanovanje, itd… Delava oba vse, saj skupaj živiva in rajši skupaj primeva za gospodinjska opravila, da sva hitro gotova in imava čas za kaj bolj pametnega. Kar se tiče pogovorov imava oba mnenja, se včasih vse iskri in kreše, ko je debata in še nekaj časa po koncu debate tudi, hihihi…

Od svojega moškega pričakujem, da bo znal kaj pametnega povedat in tudi sam prisluhnit,, da bo prispeval svoj delež v odnosu in ne bo vsa iniciativa odvisna od mene, da me bo znal pocrkljat in tudi odkrito povedat, ko bom počela neumnosti in me prizemljit, če bo treba.
Jaz njemu nudim vso čustveno in intelektualno oporo, v odnos prispevam svoj delež na vseh področjih (čustvenem, ekonomskem, fizičnem…), ga znam pohvalit in postavit na realna tla, kadar malo previsoko leta, nikoli ampak res nikoli ga v javnosti ne šimfam, tudi prijateljicam ne. Če mi kaj ne paše mu povem v obraz na samem. Mi na kraj pameti ne pade, da bi mu pred vsemi nekaj bevskala, njemu pa tudi ne, da bi meni.
Skupaj sva 10 let in nama laufa super. Sva drug za drugega alfa in to je to. Aja stara sva oba 32.

To piše en zeta dec, ki mu je mamica ritko brisala celo življenje, zadaj pa je nehala, pa išče novo “mamico”? :-)))
Če so alfa ženske tiste, ki decu kuhajo, perejo in likajo, me veseli, da izumirajo. Ker če je tak alfa dec toliko nesposoben to počet sam oziroma skupaj s svojo partnerico, to pač ni noben alfa dec, ampak eno luzersko zmene. Za katerega ni nobene škode, če svojih nesposobnih genov ne širi dalje 🙂
Zdaj pa v jok in na drevo! UEEEEEE!!!! Aja, ne, raje na balkon (če ga imaš) – saj več, korona pa to. 😛
[/quote]

Točno tako je to, bravo!

Če ne znaš kuhat, pomivat in pospravljat, če si nesposobna, alfa samec nima kaj delat s tabo. Moraš bit, če si že nesposobna, res lepa za pogledat, da te imam za trofejno vrednost. Lepo žensko pa vidim mogoče enkrat na mesec nekje. V glavnem ste neužitne. Ni čudno, da se morajo Slovenci najprej napit, preden grejo kavsat.

Tole je pa popolnoma zgrešen pogled.
Prala in kuhala bo, če boš domov prinesel konkreten denar in če boš tako fit, da boš zelo zanimiv tudi drugim ženskam.
Manualnim delavcem pravilima manjka to prvo… 😉

Ja kakšne ženske pa ti spoznavaš?? Če take, kot je zgoraj opisano, malo zamenjaj sfero, kjer se giblješ… Te alfa, beta oznake so itak ena traparija, če sta dva kompatibilna sta, če nista ne bo šlo. Kar se tiče pranja, likanja in kuhanja (in drugih del v gospodinjstvu) je pri nas tako, da to znava oba, ker sva oba odrasla in je normalno, da znava poskrbeti za tako osnovne zadeve, kot je hrana, čiste cunje, pospravljeno stanovanje, itd… Delava oba vse, saj skupaj živiva in rajši skupaj primeva za gospodinjska opravila, da sva hitro gotova in imava čas za kaj bolj pametnega. Kar se tiče pogovorov imava oba mnenja, se včasih vse iskri in kreše, ko je debata in še nekaj časa po koncu debate tudi, hihihi…

Od svojega moškega pričakujem, da bo znal kaj pametnega povedat in tudi sam prisluhnit,, da bo prispeval svoj delež v odnosu in ne bo vsa iniciativa odvisna od mene, da me bo znal pocrkljat in tudi odkrito povedat, ko bom počela neumnosti in me prizemljit, če bo treba.
Jaz njemu nudim vso čustveno in intelektualno oporo, v odnos prispevam svoj delež na vseh področjih (čustvenem, ekonomskem, fizičnem…), ga znam pohvalit in postavit na realna tla, kadar malo previsoko leta, nikoli ampak res nikoli ga v javnosti ne šimfam, tudi prijateljicam ne. Če mi kaj ne paše mu povem v obraz na samem. Mi na kraj pameti ne pade, da bi mu pred vsemi nekaj bevskala, njemu pa tudi ne, da bi meni.
Skupaj sva 10 let in nama laufa super. Sva drug za drugega alfa in to je to. Aja stara sva oba 32.
[/quote]

Ja, prav, lahko da ti spadaš med redke bisere. Obstajate, ampak niste pogoste. Kar je danes najbolj pogosto, je jamranje čez moške po dolgem in počez. In vse te jamrajoče si domišljajo, da si zaslužijo ne vem kaj, vase pa ne pogledajo. Kaj pa si ti tako posebna, da si zaslužiš nadpovprečnega dedca? In tepke danes tako razmišljajo: popolna sem že zaradi tega, ker sem na svetu, moški pa vsi nepopolni že zaradi svojega spola. Pa pejte med lezbijke v vašo babjo popolnost! Ne derem se nate, ampak na splošno.

Ja, prav, lahko da ti spadaš med redke bisere. Obstajate, ampak niste pogoste. Kar je danes najbolj pogosto, je jamranje čez moške po dolgem in počez. In vse te jamrajoče si domišljajo, da si zaslužijo ne vem kaj, vase pa ne pogledajo. Kaj pa si ti tako posebna, da si zaslužiš nadpovprečnega dedca? In tepke danes tako razmišljajo: popolna sem že zaradi tega, ker sem na svetu, moški pa vsi nepopolni že zaradi svojega spola. Pa pejte med lezbijke v vašo babjo popolnost! Ne derem se nate, ampak na splošno.
[/quote]

Mah ja, to obsedenost s spolom in kaj se od določenega spola pričakuje pa tudi jaz opažam. Feminizem je žal v veliko primerih presegel vse meje, oziroma šel v čisto napačno smer, če mene vprašaš. Namesto, da bi se ženske borile za enakopravnost v smislu istega plačila za isto delo na trgu dela, se cufajo za to, kdo bo komu posodo pomival in gate pral… Na koncu res dobimo en kup takih, ki mislijo, da jim vse avtomatsko pripada, ker so ženske. Samo to ni enakopravnost, ampak druga skrajnost… Pri moških (nekaterih) ista pesem v drugo stran, hočejo žensko, ki bo vse delala, oni bi pa sam na kavču ležali in diktirali, pa še sex bi bil povprečen…

Tole je pa popolnoma zgrešen pogled.
Prala in kuhala bo, če boš domov prinesel konkreten denar in če boš tako fit, da boš zelo zanimiv tudi drugim ženskam.
Manualnim delavcem pravilima manjka to prvo… 😉
[/quote]

Kakšno napihnjeno klobasanje.
Alfa ženska sama nosi domov konkreten denar in je sama fit. Namišljenega alfe, ki leže na kavču čaka, da bo pristala na to, da mu bo služkinja, taka ženska niti povohala ne bo. Dej mi en razlog, zakaj bi ga?

Mah ja, to obsedenost s spolom in kaj se od določenega spola pričakuje pa tudi jaz opažam. Feminizem je žal v veliko primerih presegel vse meje, oziroma šel v čisto napačno smer, če mene vprašaš. Namesto, da bi se ženske borile za enakopravnost v smislu istega plačila za isto delo na trgu dela, se cufajo za to, kdo bo komu posodo pomival in gate pral… Na koncu res dobimo en kup takih, ki mislijo, da jim vse avtomatsko pripada, ker so ženske. Samo to ni enakopravnost, ampak druga skrajnost… Pri moških (nekaterih) ista pesem v drugo stran, hočejo žensko, ki bo vse delala, oni bi pa sam na kavču ležali in diktirali, pa še sex bi bil povprečen…
[/quote]

V resnici to nima veze s feminizmom. Ne vem, Klara Zetkin ni govorila o tem, da mora biti osemnajstletnica glupa in našminkana, da si bo ujela v mrežo nakeširanega pripadnika organiziranega kriminala. Ideje ženske emancipacije niso govorile o tem. Rosa Luxemburg ni postavljala tez, da so vsi dedci glupani, ki jih je treba najprej finančno preverit, potem pa izkoristi, dokler bo šlo. Ta mentaliteta, ki med ženskami prevladuje danes, nima veze s teorijami feminizma. Katera našminkana in polna sebe trapa pa sploh ve kaj o recimo sufražetkah?

To kar ti pišeš niti približno ni alfa kot prvo. Ravno razgledan nisi a? Mogoče se zato okoli tebe samo grde in nekoristne motajo.
Kot samska ženska ti lahko povem da nas (vsaj kar jih jaz poznam) je večinoma v svojih stanovanjih ali pa v najemu (in ne, niso nam očki pa mamice pomagali), se same prehranjujemo, vzdržujemo stanovanje in oblačila, hodimo v službo, imamo prijatelje, imamo družine, imamo hobije, imamo karakter (dober ali slab) in ja imamo tudi neka pričakovanja od svojega življenja.
Ne vem zakaj se ti zdi da bi si morala omisliti nekega pobčka, ki razen to da hodi v službo (recimo), ne zna niti za svoje lastne potrebe poskrbeti in bi se rad iz maminega joška prisesal na mojega? Kaj točno bom imela od tega? To ni partnerstvo. Naj zjutraj vstanem, zrihtam mulce, tebi kavo in zajtrk postrežem, razpeljem mulce, oddelam v službi, se po peti privlečem domov, vmes še otroke poberem in se v trgovini ustavim, se takoj spravim za štedilnik in kuham, porihtam otroke in kar imajo za šolo pomagam, postrežem večerjo, pospravim po večerji, zabavam otroke, spravim mulce v posteljo, zalaufam stroj, sesam, pospravim in pripravim za drugi dan, skočim pod tuš in se zmanikiram da bom kot lutka in dišeča kot cvetlica in veselo tistih par minut kot zdržiš skačem po tebi če si se slučajno že uspel iz kavča v posteljo spravit? Resno? Daj zresni se. Pa odrasti.
Odrasli ljudje kjer oba delata sta oba zmožna narediti tudi kaj doma. To ne pomeni da jaz ne znam ali nočem. Samo pomeni da nisem superman oz. superwoman in ne morem 10tisoč stvari naredit ker imam isto kot moški samo dve roki. V normalnih družinah vsi prispevajo. Če žena kuha, mož pač otrokom pomaga nalogo narest, če žena sesa, mož vrže cote v stroj in jih zloži….ipd.. Če hočeš bit postrežen se preseli v hotel, ali pa pač ostani na jošku mamice. Če hočeš pa biti dedc pa se sprijazni da ne boš nikoli zaslužil dovolj da bi omogočil ženski da bi bila njena služba skrb za družino in hišo in ker je temu tako in bo morala ona prispevati finančno odrasli moški pač ne pričakujejo da bo ona opravljala dve službi in še tebe vsa upicajnena zabavala, ker pač niso zadeti kot mambe oz. jim ne primanjkuje kisika.

Cel tvoj tekst je en sam asocialni napad na nasprotni spol. Ne čudim se, da si samska. Tudi ostala boš. Koliko ene sovražnosti! Kaj so tebi, bitje, povzročili v življenju? To, da si sama, ni tvoj dosežek, to je uspešno delovaje obrambnega mehanizma moških.

So alfa ženske in so alfa moški.

Oboji so še danes, le da se oboji ponavadi najdejo med sabo. In poleg “ženskih” opravil danes alfa moški še vedno znajo žagat drva, orat njive, molst krave… in taki tudi najdejo alfa ženske, ki perejo in kuhajo.

Ostali se pač morejo zadovoljit z navadnimi ženskami. Tako pač je 🙂

Žagat drva in orat njive? A ti pa šestnajst otrok rodit?

V resnici to nima veze s feminizmom. Ne vem, Klara Zetkin ni govorila o tem, da mora biti osemnajstletnica glupa in našminkana, da si bo ujela v mrežo nakeširanega pripadnika organiziranega kriminala. Ideje ženske emancipacije niso govorile o tem. Rosa Luxemburg ni postavljala tez, da so vsi dedci glupani, ki jih je treba najprej finančno preverit, potem pa izkoristi, dokler bo šlo. Ta mentaliteta, ki med ženskami prevladuje danes, nima veze s teorijami feminizma. Katera našminkana in polna sebe trapa pa sploh ve kaj o recimo sufražetkah?
[/quote]

Saj ravno to, zdaj je že vsaka traparija, ki jo ženske smatrajo kot sebi koristno, označena za feminizem. Oziroma, sam, da je proti moškim pa je že to to…

Kakšno napihnjeno klobasanje.
Alfa ženska sama nosi domov konkreten denar in je sama fit. Namišljenega alfe, ki leže na kavču čaka, da bo pristala na to, da mu bo služkinja, taka ženska niti povohala ne bo. Dej mi en razlog, zakaj bi ga?
[/quote]

Tako kot sem napisal, ravna velika večina žensk.
O kavču, namišljenosti, služkinjah ipd. nisem pisal niti nisem na to pomislil.
Če torej razmislim o tvojem odgovoru, lahko sklepam, da si vajena obračanja besed.

Žagat drva in orat njive? A ti pa šestnajst otrok rodit?
[/quote]

V srednjem veku so jih toliko morale rodit, da je vsaj kakšne preživel. Danes preživijo vsi in je dovolj tudi precej manj.

In kmetje danes še vedno živijo, orjejo njive, pridelujejo hrano, da lahko drugi jedo. Če pa v sedanjem veku kdo zmore brez hrane, potem naj izvoli.

ta pravi moski znamo sami poskrbet zase.

Znam kuhat, pomivat in pospravljat. Pa mi ni, da bi doma ostajala in samo to počela. Seveda to sedaj počnem, ko ni druge :D. In če pridem iz hribov domov utrujena, ker sva bila skupaj na isti turi, je logično, da sem točno toliko utrujena kot on. Se poči na kavč in javka kolk je utrujen, jaz pa z njim. Potem ga prepričam, da greva skuhat, en se gre stuširat, drugi začne s kuho, potem se zamenjava. Do 30-ega sploh nisem vedela, da bi se to komu lahko zdelo narobe… Eh, ja če bi živeli v tistih časih ko je bil on lovec, jaz pa nabiralnica, ajde. A zdej pa naj jaz doma ostajam, zaradi … Aaa? Hebem tak odnos 😀

Potem je moja 140kg tasca prava alfa na kvadrat.
Hodi v sluzbo. Zastojn oddela caa 10 ur na teden. Doma kuha in merka otroke za starejsega sina in za tamlajso hci. Hrano vse ona nabavi. Puca in glanca bajto. Dela okoli bajte vrt ipd. Bolj ali manj sama. Sin ki zivi doma in njegova druzine ne pomagajo kaj dosti. Moz tudi bolj tak tak. Ko ima kako popoldan fraj gre se hcerki slucat stanovanje ker je boga reva ful obremenjena v sluzbi pa dela skrajsan delavni v pisarni otroke pa ima tak pol casa pri mami.
Jaz imam srednjega sina.
Sem rabla kar nekaj casa da sem ga odvsfla da od mene pricakuje isti servis kot ga je imel pri alfa mami.
Ce je to alfa zenska potem ne hvala.

Me prav zanima kako zadovoljna bi bila, da ti dedo od sedmih zjutri do desetih zvečer v gozdu žaga drva za manj kot 1500€ na mesec, ti moraš pa popolnoma sama rihtat dva do tri otroke doma, pa še potem za njega skuhat večerjo, zjutraj zajtrk s kavo, pa še kosilo mu naštimat za s sabo.

Me prav zanima kako zadovoljna bi bila, da ti dedo od sedmih zjutri do desetih zvečer v gozdu žaga drva za manj kot 1500€ na mesec, ti moraš pa popolnoma sama rihtat dva do tri otroke doma, pa še potem za njega skuhat večerjo, zjutraj zajtrk s kavo, pa še kosilo mu naštimat za s sabo.
[/quote]

Ne bi bila, jasno, saj ne živim tako. Če bi bila pa oba doma, on na njivi in v gozdu, jaz na vrtu in z otroci, je pa druga pesem, a ne? Dejmo mal manj fantazirat.

New Report

Close