Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Ni več alfa žensk, ki so znale moškemu kuhat, prat in likat

Ni več alfa žensk, ki so znale moškemu kuhat, prat in likat

Bom kratka: Znamo, ampak nocemo. 🙂

Pa ni da ne znamo…ampak recmo d je mojga talenta skoda za nekega podpovprecneza, ki se zase dovolj ne zasluzi. Od partnerke pa pricakuje, da bo sama skrbela za gospodinjstvo in ga se financirala…zresnite se. Skupnost dveh ni za otroke. Moski, ki ni sposoben za sabo pospravt pa oprat ne rab zene ampak mamo…in to tako, ki mu bo povedala, kako se obnasajo odrasli in kako otroci.

Jaz pa kljub sicer modernemu pogledu na svet še vedno nekak verjamem v to, da je treba v osnovi ločit moška in ženska opravila, zato moj mož niti slučajno ne pere, lika, briše tal, skuha pa res kdaj pa kdaj, ker ima veselje. Dela pa zunaj okoli hiše in zna prijet v roko vsako orodje, kar je super sexi (česar se on tudi dobro zaveda). Še po več letih sem namreč nora nanj, ker ga smatram za pravega moškega. Če bi ga videla z likalnikom v roki, bi vsa privlačnost najbrž izginila… S tem, ko mu operem, zlikam, se ne čutim ponižanane ali da sem morda žrtev. Pri nama pač vsak prinese svoj del v vezo in zaenkrat odlično funkcionirava. Se to se namreč prenaša tudi v intimnost. Jaz pač spoštujem njegovo moškost, on pa mojo ženskost in nikakor ne pričakuje od mene, da bom delala kaj fizično težkega, se ubadala s smetmi, serviserji ipd.

Seveda pa bi bila popolnoma drugačnega mišljenja, če bi bil on nesposoben in bi npr. cele dneve igral igerce in poležaval, kar se vseprepogosto dogaja…

Za ožent

Bravo, točno tako bi jaz napisala.
Jaz z veseljem kuham recimo, ker mi je to bolj fajn kot njemu, hitreje spedenam in sva oba zadovoljna. On pa po kosilu potem pospravi. Naredi vsa fizična dela – kidat sneg, štihat vrt, nosit težke škatle… to on naredi z veseljem. Jaz pa kaj drugega medtem po hiši.
Vsa opravila sicer zna, tako da bi z lahkoto opravil z njimi… ampak nekako to poteka odvisno od časa in volje, ki jo nekdo tisti trenutek ima. Vedno pa stremiva k temu, da delava oba in sva potem čimprej frej:)

Vglavnem, super se imava, mogoče zato, ker sva prej imela ‘alfa’ partnerje in nama je bilo to obup. Z alfa mislim odnos človeka, ki te tretira kot otroka, ki nič ne naredi kot je treba. Oni so pa itak najbolj pametni in perfect. Ponavadi tudi nosijo več denarja domov, ja, in ti to velikokrat zabrišejo pod nos.

Zdaj sva pač moški in ženska, ki se dopolnjujeta v odnosu, sanjava, delava, ljubiva se tudi po trikrat na dan včasih, vse si poveva… Otroke vzgajava v podobnem duhu, ogromno je humorja in oziranja k naravi in preprostim stvarem. Lepoti v malenkostih..
Vsakemu privoščim, da bi srečal tako sorodno dušco.

S tem se strinjam… sem očitno tudi jaz malo staromodna:)

New Report

Close