Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ni več novic

Ni več novic

Veste to? Istina že več kot dva meseca ni objavila nobene novice. Ni hudič, da je spet na Dobu, ha?🤔 Na. Pol pa bod zadovoljen, če si lahko…..eh. grem spat. Noč.☝️😁

Sreča da imamo še vedno mon in naturopatusa psihopatusa, homeropatusa bumbarosa pa poknjeno pikalo in suicidalno frutačo . Če še ti gredo, smo bosi.☝️

Stari od jutra si nemo.

Tvoj naslednji komentar ne bo nič drugačen. Niti slučajno dober.

Allahu akbar kako je Bog jak! Sveznajuči!

Odgovoru, ne odgovoru… opet je kako je Bog reko.

Odgovor na objavo uporabnika
bozomon, 08.11.2024 ob 08:02

Allahu akbar kako je Bog jak! Sveznajuči!

Odgovoru, ne odgovoru… opet je kako je Bog reko.

Če bi obstajal kakršenkoli bog ne bi ustvaril večnega dojenčka kot si ti, ki mu mama pri 30+ kupuje kinder jajčke, čokolino in sadne kašice. Saj imaš kar precej maminih sinčkov danes. Ampak ti poženščeni dolgonohti buco si pa sam vrh retardov.

V Sloveniji rojen, pa se nisi naučil jezika. Ne znaš pisat, ne znaš ničesar delat. Verjetno še čevljev ne zavezat. Pri 30+ te mama zalaga s hrano za dojenčke in igračkami iz kinderjajčkov. Ti pa na monu, pa majhen zmikavt z večletnim poboljševalniškim stažem. Se cutis pomembnega sam sebi, da prodajaš ukradene pizdarijce preko bolhe.

Saj mat ti mora bit tud pravi biser, da te ima na joški pripetega. Ko bo omagala ti pa preostane zavod ali pa zapor. Za kaj drugega nisi zmožno. Ko ti bodo na Dobu debelo črevo trgal boš pa lahko res kričalo alahu akbar.

Milenko!

Stari ova sva u zlatu.

Screenshot 20241108 084358 Viber

😅😅

Buca.

bozomon, 08.11.2024 ob 08:51

😅😅

Buca.

Ti si res umsko hudo zaostalo buco….eeeeh

modrivrag, 08.11.2024 ob 09:00

Ti si res umsko hudo zaostalo buco….eeeeh

Dobro je fala Bogu, ništa se nežalim!

Modri reku si, da greš spat, kmalu bo 12h. Božo je že pogubljen, ni tu pomoči- hvala Bogu.

crazyfrog, 08.11.2024 ob 09:04

Modri reku si, da greš spat, kmalu bo 12h. Božo je že pogubljen, ni tu pomoči- hvala Bogu.

ZAdnjic sm se neki delu budalo pa me necak gleda ko da mi ni pomoci…

Sem reku

ŠTAJE!?

nemoj me gledat ko da mi nema pomoči JER MI NEMA!

😝😝

bozomon, 08.11.2024 ob 09:08

ZAdnjic sm se neki delu budalo pa me necak gleda ko da mi ni pomoci…

Sem reku

ŠTAJE!?

nemoj me gledat ko da mi nema pomoči JER MI NEMA!

😝😝

A on 5 letni nečak, ki te je že 4 leta nazaj prerastu umsko in fizično? 🙂

Noč noč žvauca.🙃😄 Poštarja sem čakal. Dons se itak ne bo dvignila megla, tako da se mi tud ob 12. še ne mudi. Enkrat do večera pa morem it, ko so se trgovine odprte, rabim nek material iz merkurja.☝️😁

New Report

Close