Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ni želje po spolnosti

Ni želje po spolnosti

Nimam želje po spolnosti . Mož si jo zelo želi men pa sploh ni če me boža po prsi muci me sploh ne uzburi če pa že mi je kar nekaj ko mi pride  se počutim prav slabo jezno  in tud ko se sama po dolgem času mi še nekaj paše a ko mi pride spet obup slaba volja . ima katera kakšen nasvet kaj bi lahko vzela da ne bi bilo tako kaj naredit?

Najdi si ljubimca

Zdravo.

Enim je skoz do seksa,drugim pa spet ne. Če ga ne pogrešaš, je ok. Uživaj v življenju. Vedi pa ,da si bo mož našel drugje . Tudi če seksaš tu in tam, ampak nisi pri stvari,je bolje da ne. Se boš vsaj boljše počutila. Lahko,da bi ti bilo lepo z žensko? Skratka uživaj.

Odgovor na objavo uporabnika
Zanima me761, 05.12.2024 ob 08:22

Nimam želje po spolnosti . Mož si jo zelo želi men pa sploh ni če me boža po prsi muci me sploh ne uzburi če pa že mi je kar nekaj ko mi pride  se počutim prav slabo jezno  in tud ko se sama po dolgem času mi še nekaj paše a ko mi pride spet obup slaba volja . ima katera kakšen nasvet kaj bi lahko vzela da ne bi bilo tako kaj naredit?

V katerih letih pa ste, če lahko?

Anonimno12321, 05.12.2024 ob 17:01

V katerih letih pa ste, če lahko?

45

Zanima me761, 05.12.2024 ob 18:40

45

Ali morda prihajate v menopavzo, ko hormoni začenjajo po svoje, med drugim pa tudi želja po spolnosti (lahko) uplahni?

New Report

Close