Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nič …

Nič …

… ne štekam , ampak ziher je kul … ali pa tudi ne …

Ma , kaj vem , vaša komunikacija in sporočila zadnjih 14 dni so tako skrivnostna in čudna in vse se dogaja nekje zadaj (kar je končno prav , če gre za osebne težave ) .
Imam pa močanj občutek , da je nekomu , ki mi je pri srcu , hudo , pa nič ne vem o tem , tako , da kar rečem , je lahko hudo narobe .

A bi lahko kaj zvedela … če pa ne , bom pač razumela …

Aja , sem bila doma in bom verjetno tudi še večkrat v prihodnjih tednih , ker se je prejšnji teden moja tamala tako polomila , da je v gipsu od pasu do vratu , edino z eno roko lahko malo miga , pa hudo jo boli in tako …. saj razumete .

Vsem še lepši dan , kot si ga želite !

N.

…ma ne vem Nikita, če je vse tko.. deleč pa nerazumljivo in tam zadej, verjetno je to posledica tega, da si bila zdej doma in da pač nisi brala foruma 🙂 jest mislim, da če že je kej takega, ti bodo povedali 🙂

naj se tvoja mala čimprej skobaca ven iz gipsa, naj jo čim manj boli in..
lep dan velik sončka in pozdrav na Primorsko!!!

Jani

Pozdravljena, Nikita. Ja, je hudo, najbrž velikemu števili od nas, ki smo kdaj rajali tu gori. So težave in so skrbi in so tiste težave, ki jim konca videti ni. In težko je, ko človek nima komu več potožit, ko se zgodi to, kar se je… forum je opustel, le sem in tja smo tukaj še tisti redni vasovalci, ki pa jih človek noče in ne želi zamoriti s svojimi težavami. Zato se pojavi tih in diskreten umik. Kaj pa preostane drugega.

Kdaj pa kdaj skočim dol v kletko, pa kaj čem tam, tam so si med seboj bolj “zadaj” kot spredaj, pa človek nima tam kaj početi, ker se ne more vklopiti v debato. In tako …. ostajamo tukaj, kdaj pa kdaj kakšno rečemo, se čakamo, če kdo pride in resnično resnično že dlje časa razmišljam o tem, ali ima to javljanje na forum sploh še smisel ali ne…. in vztrajam zaradi tistih, ki si to zaslužijo, ker se trudijo …

Niki, žal mi je za tvojo malo deklico. Jo boli??? Hudo?? Je že tako, vedi, da tam, kjer se vrag podela, naredi velik kup in je potrebno resnično visoko dvigniti nogo, da ga prestopiš! Nesreča vedno prinese s seboj mlade !!!!

Držite se, ti, tvoja mala in vsi tvoji in …. prisrčen objem!!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Priznam , da veliko tem sicer odprem , ampak preberem samo začetni post in tako mi potem nadaljevanje ni poznano in ne razumem , zakaj gre.

Saj veš , o čem sva se pogovarjali zadnjič – sem malo počekirala , se mi je zdelo , da že nekaj vem , pa sem spet zgubila nit … saj pravim , priznam , da sem precej površna bralka zadnje čase.

Od prejšnjega četrka v glavnem letamo okoli urgenc , kirurgov , splošnjih zdravnikov , pa po šoli , da smo na tekočem (prepisujem ko divja in imam občutek , da sem ponovno smrklja :))) V glavnem sem pa negovalka , ker una moja mala ne more čisto nič sama ( hehe , ker je pol zagipsana , si celo hlač ne more obleč … pa še kup vsakdanjih malenkosti , ki jih mi gibljivi niti ne opazimo , da jih počnemo , so pa še kako pomembne 🙂
No , saj bo . Samo se mi smili , reva , ker kot praviš , ta hudič , ki ima nas na brigi , stalno skrbi , da je M. kup dr…a stalno primerno visok 🙂

Kako si ?
Vlagaš ?
A boš tudi kaj pletla … saj veš , majčkenega ;)))

Jaz nenehno pogrešam kako babje kofe :)))

N.

Pridem ob prvi priliki na “babje kofe”, ker to tudi jaz
pogrešam. Plesti, ljuba moja, žal ne znam. In se mi
pletenje tudi nič ne dopade, veš. Pravijo, da ni gršega,
kot videti žensko, kadar plete. In veš zakaj? Baje da
zato, ker takrat nima pod kontrolo vseh svojih mišic
(obrazni, se ve?!!!) in da se preveč sprosti in je videti
vse tisto, česar v drugačnih prilikah ne damo videti.
In potem se povesi brata, podbradek, ustnice in vse ….
vse …. zato se ne trudim niti znati plesti! Bom raje
kako drugače pomagala, če mi bo dano.

Dan D bo v novembru, ali čisto začetek novembra, po
dosedanjih izračunih zna biti celo na Halooween (ne
vem, če sem prav zapisala, ne znam, naj mi bo odpuščeno)
dan. Dekle je doma, se hudo slabo počuti, ima vrtoglavice in
izredno nizek pritisk, kri kot vodo in pred dnevi je v trgovini
zaradi pomanjkanja zraku padla skupaj. Zdaj si ne upa več
sama nikamor, kar je tudi prav. Če slabost začuti doma, potem
vsaj lahko leže na posteljo ali kavč. Me malo skrbi, res!

In vsi težko čakamo. Cunjice so oprane in zlikane, stvari
kupljene, nabavljene, vse pošlihtano … zdaj le čakamo in
čakamo ……

Tudi meni se tvoja M. smili … in ti tudi, jasno. Nikomur ni
lahko v taki situaciji. Naj se zdaj najprej M. porihta, potem pa
se enkrat dobimo tam doli pri tebi, prav ???? Na placu?? Ali
pred tisto prijetno trgovinico ??

Lep dan še naprej !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Pa a je lahko kaka usrana stvar,kr se tvoji familiji ne more zgodit!!!????
Pa saj to ni res!!!!!!
Bejžte živet v Avstralijo……sam,da greste nekam proč…..ker to pa že niso več naključja!
Dej mi mojo malo lepo pozdravit!!!

Tebi in tvojim da bi že enkrat za vse skupaj prišli boljši časi ( glede zdravja)

Tamalčiki pa res ni nič prihranjenega…prav boga je(…si ne predstavljam moje male cele v gipsu…..dej močno jo pocrklej…potem se pa vsi skupaj dajte malo za dušo…..Ene kratke počitnice mogoče samo vikend…
Držim pesti in mislim na vaju…..sicer pa tisto “pokončna močna ženska” še vedno drži….
Pozdravček NIkitka :)))))

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

muc muc… dobro jutro ;)))

jutro Niki in lupčka in …se ti javim.. ?
kaj sploh lahko rečem na vse , kar se ti dogaja ?
Veš tisto , ko vedno sprašujem..zakaj se to dogaja nam ?
Pa ne , da bi želela ali hotela , da se dogaja drugim…
marveč naj nam bog vendar da malo zadihat ! Saj če smo močni in trpežni , zakaj potem nas obtežuje da komaj nosimo bremena . A zato , ker to lahko ali kako.? Veš , tega ne vem…

New Report

Close