nič ne dam za poplave
Za to je zadolžena država sicer pa smo v kapitalizmu in naj si vsak zase zavarova bajto. rekli ste da socializma nočete več, fehtate pa vsi na čpolno. ko vas jebe od mene ne dobite nič. sploh pa bi jaz z zakonom prepovedal graditi objekte na vseh takih območjihz ki so jih ali je možno.
da jih prizadenejo take stvari . zdej bo spet država iz mojga dnarja tole plačevala pol čez 10 let bo spet vse zalilo in spet sam denar pobirajo.
Očitno so načrtno dali ravno ono baburo, da je pljuvala čez župana.
Županova edina skrb ni ugodje tiste babure. Je še ogromno drugih prebivalcev. Je pa najbrž dosti logističnih problemov.
Bi pa pokaral ministrstvo za obrambo, pod katerega spadata vojska in civilna zaščita. Lahko bi bilo več vojakov usposobljenih, da bi pomagalo. Žalostno je, da jih je več na Kosovu kot na območjih, ki jih je “napadla” vodna ujma.
Jaz tudi ne bi toliko obtozala zupana. Ne vem, kaj bi on lahko naredil. Ocitno ljudje od njega pricakujejo cudeza, katerega seveda ni zmozen. Taksna obcina nima ne sredstev ne mehanizacije za tisto, kar bi zenske zelele. Drzavo bi napadale, ne zupana. Drzavo, zakaj ni poslala vojske. 50 vojakov je poslala drzava. Ne vem, koliko jih je zdaj na Kosovu, vem, da jih je pred kratkim bilo okoli 670. 50 na Zeleznikih, 670 na Kosovu. Je to slovenska ali kosovska vojska?
Jaz sem pa darovala preko RK in sem prepričana, da so ga že nakazali naprej pa še veliko več. Slišala sem eno gospo (prizadeto od poplav) na TV, ko je zelo pohvalila pomoč RK. Kdor hitro da, 2 x da. Tisti, ki šimfate čez humanitarne organizacije pa sem prepričana, da tudi sicer ne darujete. Pa kaj, vsak po svoje!
Samo mimogrede: tisti, ki se obešate na podarimo.si, tam se javljajo v večji meri ljudje, ki sploh niso pomoči potrebni – eni celo življenje samo jamrajo.