nič ne gre na bolje
Počasi se mi dozdeva, da tisti, ki hodijo čez dan naokoli lovit bacile itak ne berejo teh forumov o koroni.
[/quote]
Parki so polni otrok, pešcev, kolesarjev . Ljudi še ni zapustila zdrava pamet. Prej se ti zmeša od strahu in od izolacije kot pa od tega virusa. Kaj a boste zaprti za 2 leti? Boste preživeli?
grozne številke so to.
Zdaj pa ne vem, ali je ta način, ki smo ga mi ubrali, pravi ali ne. Glede na 12 novih pri nas, sem že slišala odzive ljudi, da baje ni panike, da gre na bolje..
Recimo prej sem šla z otrokoma na sprehod, na travniku, na dekci so sedeli mladi, pa pivo, muzika, enih 6 jih je bilo ziher. Pa potem malo naprej, na klopci, 4 moški, tam nekje okrog 30, vsak svoje pivo v roki, muzika iz avta..
Pa to se peljejo malo izven centra, da jih nihče ne vidi, potem pa navali..
Na igrišču, spet eno bolj tako zakotno igrišče, najmanj 5 otrok, najstnikov, igra košarko..Starši ob igrišču čvekajo, debatirajo, kadijo..
Naj se pelje malo policija naokoli in polovi take primerke, oziroma jih kaznuje..če smo vsi v tem dre.ku, potem vsi ravnajmo isto, ne pa eni tako, druge pa boli..
Parki so polni otrok, pešcev, kolesarjev . Ljudi še ni zapustila zdrava pamet. Prej se ti zmeša od strahu in od izolacije kot pa od tega virusa. Kaj a boste zaprti za 2 leti? Boste preživeli?
[/quote]
Pa kaj ti ljudje nimajo staršev, tet, stricev, babic, dedkov, meni ni vseeno, čeprav bi me mogoče okužba samo oplazila.
Podatki iz Italije so grozljivi.
Italija je zdaj na preizkusnji. Od “shut down”-a je ravno dva tedna naokoli in bo sele zdaj “zacel delovati”. Ti, ki prihajajo v zadnjih dneh so se okuzili se pred “shut down”-om. Drugi preizkus bo pa (podobno kot na Kitajskem), ko se karantene odprejo…