Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Nič več brezplačne počitnice za otroke ?

Nič več brezplačne počitnice za otroke ?

Pri vsakoletnem prebiranju katalogov za morje ( Mediteran ) sem opazila, da nobena agencija nima več 1.otrok brezplačno, ali do 12 leta brezplačno.
Kakorkoli najceneje je pavšal mislim, da 89 EUR pa tja do 400 EUR.

Mi smo se do sedaj posluževali variant, kjer smo imeli oba ali vsaj 1 otroka zastonj.

Ali je kdo zasledil kako agencijo, ki ponuja še kakšne zastonjkarske variante ?

Ja agencija Palma ima v mesecu maju neke ugodnosti za otroke. Je za preverit

http://www.hrvaska.net/main_akcije.htm

Ja to je tipično. Letos so jih končno prisilili, da so ceno letališke takse vključili v ceno aranžmaja, tako da človek takoj vidi, koliko ga bo zadeva prišla, a posledica je bila v tem, da so praktično izginili zastonj otroci – torej so k ceni takse hitro dodali še 100 ali 200 evrov kao ugodnega pavšala za otroke. Čisti nateg če mene vprašaš.

Pa vam je vse čisti nateg !
Cel januar in februar ste imeli na razpolago določene aranžmaje, kjer so bili otroci zastonj. Ste jih pač zamudili in zato sedaj ne krivite agencij.
Tinca, tisti otroški pavšal , o katerem govoriš, da je nateg je dejansko od 80 € pa do 100 € letališke takse za počitnice v Sredozemlju, ki jo morajo otroci prav tako plačati od dveh let naprej. Hoteli ste takso v ceni, zdaj vam pa spet ne paše.
In ja, obstajajo agencije in hoteli, ki še imajo otroke zastonj, tako na Hrvaškem, kot v Sredozemlju…

A vaši ljubi sončki niso vredni par eurov? Če ni zastonj, ko jih šlivi, bomo pa doma……

Ja, res je. Zdaj so v cene vključene tudi letališke in varnostne takse, ker pa letalske družbe le te zaračunajo za vse, ki imajo lasten sedež na avionu, otroci niso več brezplačni, pač pa se plača vsaj pavšal ( ki je v znesku letaliških prostojbin). Seveda so po nekod cene tudi višje;
Prejšnja leta so bili otroci več kje brezplačni, so se pa za njih plačale letališke takse.

Pa čudno…nasedate,koliko so počitnice v tujini poceni.Da se lahko hvalite med sabo kdo je dal manj.Nobeden pa ni povedal ,kolk je dal vse skupaj…z zavarovanji in letališkimi taksami in doplačili.Zdaj bo to razvidno in za 4 člansko družino enotedenskih počitnic ,smo mi v svoji prikoli glih cele počitnice.

Te agencije so pa tak za ljudi,ki si sami ne znajo zrihtat nič in morajo bit vodeni,kot ovce,da na dopust znajo.

New Report

Close