nič več šupak žnablov
Srce125, 21.06.2025 ob 10:36
Meni se te neumnice čisto nič ne smilijo. Nekatere bi se tudi z dr.ekom mazale, če bi jim nekdo rekel, da bo njihova koža bolj voljna in mehka.
Saj z urinom so se, pa pile tudi, ker je menda čisto sterilen in kot tak zdravilen. Sterilen je v zdravem mehurju, že ko priteče po sečnici, ki ni nikoli čisto brez bakterij se kontaminira, da ne govorim o predelu okoli sečnice, kaj vse tam najdejo ginekologi pa raje ne bi tokrat. Ro je enako kot s sterilno pasjo slino. Sterilna zlasti pri tistih cuckih, ki so ravnokar použili iztrebke drugega psa na mirnem sprehodu. Kako je lahko folk tako zaplankan in to ob neizmerni količini informacij, ki jih imamo danes na spletu.
Ena je zadnjič tu spraševala, kje po nizki ceni kupit. Mal dajte ve še v akcijsko ceno, recimo za 25 posto skonto, ob pogoju, da bodo vsaj pet evrov plačale. Sicer pa, kako pol zgledajo, kot žoga, kjer venilčki spustijo.
Saj men je glih vseen, če se rade pikajo. Enkrat sem nek prebrala, da je šla ena z vsadki na frčoplan, pa ji je vsadek odneslo – je počil, ne vem točno, a na dojki ali v zadnjici. Mal mi je smešna tista karšika, kratke noge in jedilna vstavljena miza v zadnjici.
Ene najbrž tudi se, 21.06.2025 ob 11:25
Saj z urinom so se, pa pile tudi, ker je menda čisto sterilen in kot tak zdravilen. Sterilen je v zdravem mehurju, že ko priteče po sečnici, ki ni nikoli čisto brez bakterij se kontaminira, da ne govorim o predelu okoli sečnice, kaj vse tam najdejo ginekologi pa raje ne bi tokrat. Ro je enako kot s sterilno pasjo slino. Sterilna zlasti pri tistih cuckih, ki so ravnokar použili iztrebke drugega psa na mirnem sprehodu. Kako je lahko folk tako zaplankan in to ob neizmerni količini informacij, ki jih imamo danes na spletu.
Prav neverjetno, res, da je ob vseh informacijah, ki so danes na voljo, folk tako glup. In tiste tepke, ki propagirajo pitje scalnice, imajo celo sledilce.
crazyfrog, 21.06.2025 ob 13:43
A ni partibrejkersko k ne citira. Pol pa ne izpade odg. Kt bi želeli.. cjoooo
Kakorkoli.. sršen ne gre sam na sladko, še zmer je moj predlog aktualn.
Saj na tvoje mnenje se edino zanesem.
V mojih krajih sicer poznamo otečene smrčke že par generacij, menda smo celo navdihnili besedno zvezo “te bom na gobec” in postopek je zelo hitro in brezplačno opravljen, efekt pa drži kaka dva tedna. V standardni komplet spada še senčilo za veke, večbarvno (črno-modro-zeleno-rumeno), z malo naprezanja in volje pa dobiš še rekonstrukcijo čeljusti in ličnic ali različne dentalne storitve.
Zato mi malo težko pade zlorabljati uboge insekte za lastno nečimrnost, ko pa imano tako lahko dostopne ordinacije po celi vasi
lloyd, 21.06.2025 ob 10:15
članek na 24ur
To niso “šupak” žnabli, to so “otečena peesda” žnabli. A veš, kaj je sploh šupak? A resno misliš, da bi ženske rade imele ustnice, ki so podobne ritni luknji? Ne! Glupače hočejo žnable, ki spominjajo dedce na fajn mlado rdečo napeto peesdo.
Da ti pojasnim, 21.06.2025 ob 14:35
To niso “šupak” žnabli, to so “otečena peesda” žnabli. A veš, kaj je sploh šupak? A resno misliš, da bi ženske rade imele ustnice, ki so podobne ritni luknji? Ne! Glupače hočejo žnable, ki spominjajo dedce na fajn mlado rdečo napeto peesdo.
Meni je vseeno kaj hočejo. Dejstvo je da so ti žnabli kot šupak.