Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Nič več tamponov in vložkov!

Nič več tamponov in vložkov!

Da ne boste nikoli več vzkliknile: “O ne! Zmanjkalo mi je vložkov in tamponov,” si omislite menstrualno skodelico.
Skodelica

Ste kdaj razmišljale, da bi se z veseljem znebile vložkov in tamponov, če bi to le bilo mogoče? Zdaj lahko. Poskusite s skodelico za zbiranje menstrualne krvi.

Potem ko je požela uspeh med Angležinjami, Američankami in Finkami, se je skodelica znašla tudi na policah slovenskih drogerij. Ker jo lahko operete in uporabljate celo več let, njeni izumitelji pravijo, da bo zaradi ekonomičnosti nadomestila klasične menstrualne vložke in tampone.

Skodelica je majhna, lahka in enostavna za nego. Zato jo lahko vzamete s seboj kamorkoli greste: na pot, v hribe, na bazen … Ker se odlično oprime nožnične stene, se boste z njo počutile varne tudi med rekreacijo.

Navdušenje pa bo požela tudi med ekološko osveščenimi ženskami, ki se zavedajo, kako zelo se okolje onesnažuje z vložki in tamponi.

https://trgovina.over.net/home.php?cat=377

Lunettka je zakon, res mi ni ža da sem jo kupila, celo smilijo se mi tiste ki je še nimajo 🙂

ajoj, jaz sem pa pomislila na to, da je z menstruacijo konec! Pri meni je, itak 🙂
hm, po eni strani dobro, po drugi pa ne…kdo bi znal
pozdravček

U zakon, kako pa to zgleda v javnih wc-jh? moram rečt da me kar mika, ker ne prenesem več teh tamponov!!

Po praznjenju skodelico izperemo z vodo ali obrišemo z dezinfekcijskim robčkom. V ta namen si lahko pomagamo tudi s plastenko navadne vode, s katero splaknemo skodelico kar nad straniščno školjko.

ok…jaz tega ne potrebujem več… zamudila sem to priložnost.. Vendar tudi tamponov nisem uporabljala. Zdi se mi prav, da je to šlo vse ven, takoj, čimprej. Zato ne morem dati mnenja o tej skodelici…Glede na tako navdušenje, domnevam, da je to v redu zadeva.
Uživajte deklice !

Ježeš, kako pa s tem rokujete v času službe, na WC, ki ne blestijo od čistoče in meni se zdi tooooliko dela s tem?!

mah sploh ni, ko se enkrat navadiš, si sploh več ne predstavljaš tampna ven iz torbice pa ven iz plastike, pa zavit v robček, vržt v smeti,…. ravno tako je s tem 🙂 , zliješ v wc-školjko splakneš z plastenko, ali pa obrišeš z robčkom (odvisno kje si) in vstaviš nazaj notri. Sploh se ničesar ne dotikaš, razen sebe in jaz vse delam v sedečem oz. čepečem položaju, nad školjko. in deluje 🙂

Podpis 🙂
jaz sem tudi zelo zadovoljna z mojo Lunettko in je ne zamenjam več, celo enkrat se mi je zgodilo, da me je M presenetila in sem si sposodila tampon, nisem mogla verjet kako neprijeten in grozen občutek je bil po dolgem času s tamponom.

Jaz svoje lunetke ne dam za nič na svetu. Sploh je ne čutiš, čista je, ne izsušuje … Najboljši izum 21. stoletjas, če mene vprašate.

Hm, mene tudi vse bolj mika tale zadeva.
Tiste, ki jo uporabljate, katero velikost imete, malo ali veliko? Recimo, jaz imam prve 2 dni srednje/do močno menstruacijo, potem pa bolj blago. Bi bila tamala lunetka dovolj?

Rdečelasa, mala lunetka bi bila dovolj.
Res je super zadeva.

Se s tem da tudi plavat? Sliši se kot super zadeva.

Ja, je priemrna za vse športne aktivnosti, tudi plavanje.

Potem, bi jo bilo pa lepo sprobat še pred poletjem. Kolk časa imaš pa potem lahko notri Lunetko, no moram si še malo prebrati o teh stvareh ker mi še ni čist jasno.

New Report

Close