nicorette obliži
a je kdo od vas uporabljal te obliže ali jih uporablja? ali dejansko sploh delujejo? že nekaj časa nazaj sem brala, da ko so imeli obliž gor, da sploh niso imeli želje po cigareti, spet drugi pravijo, da sploh ni bilo učinka ali pa je totalno brezveze. ali je to kao res povezano z tem kako močno si želiš nehat?
Moja teta je zelo veliko kadila pa se je odločila, da preneha. Uspelo ji je tudi s pomočjo nikotinskih obližev.
Pravi, da so ji zelo pomagali, seveda, dokler imaš obliž, ko ga nimaš učinka ni več.
Povprašaj v lekarni, ker imajo različno močne obliže, glede na to kako strastna kadilka si.
Sem jih uporabljala in uspešno nehala kadit. Ali zaradi obližev ali ne, težko rečem. Je šlo eno z drugim.
Res sta dve jakosti oz. koncentracija nikotina v obližu. Mišljeno je, da začneš z močnejšim in po nekaj tednih (točno sem pozabila) preideš na šibkejše. Sama tega prehoda nisem naredila, ker so obliži dragi (takrat sem za obliže dala več kot bi za cigarete), sem jih lepila le tri tedne, potem pa prenehala, ker sem čutila, da bo šlo tudi brez.