Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NIDORA

NIDORA

Kaj je sedaj to?Dejansko je katera izgubila kaj kg??Jaz jih imam ful za zgubit.Zvečer ne jem. Ne jem niti sladkega niti slanega niti mastnega.Še kruhu sem se odpovedala.Začela sem z pohodi pa sem ista kot pred 16 dnevi nobene spremembe…aaaaaa groza

pozabi na pohode, privošči si kaj bolj intenzivnega.

mah, ne verjemi marketinškim nategom.
vse je v tem, da zdravo ješ. ni dovolj sladkor, kruh in maščobe, iz jedilnika zmeči vse slabe ogljikove hidrate – kruh, testenine, riž, krompir… zamenjaj jih s polnozrnatimi, pa s kakimi kašami (ajdova, ječmena, prosena), riž je dovoljen basmati, kuhan na vodi, meni je ful dober, testenine naj bodo polnozrnate. preveri kje vse so skriti sladkorji na deklaracijah in se take hrane izogibaj. čim manj kupuj pripravljene hrane in raje kuhaj sama z osnovnimi sestavinami.

poglej si jedilnike za sladkorne bolnike, kakšna hrana je priporočena. to je najbolj zdrav način hujšanja.

jaz se ga držim en mesec in je že 5 kil šlo dol. pa brez, da bi stradala in brez tega, da bi se hudo strogo držala tega. tudi kakšna sladica pade tu in tam, ampak ne več kot 1 tedensko.

z gibanjem pridobiš mišice, shujšala boš pa bolj ali manj z dieto…

Preberite članek v Nedeljskem dnevniku o Nidori, pa boste razumeli zakaj ni sprememb.

New Report

Close